Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Με το Business PRESTIGE, το νέο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, απολαμβάνετε προνόμια και ειδικές εκπτώσεις έτσι ώστε να πραγματοποιείτε όλες τις συναλλαγές της επιχείρησής σας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, αποκτώντας το μέσω του NBG Internet / Mobile Banking ή μέσω των Καταστημάτων μας.

Το Business PRESTIGE συνιστάται για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να παραμείνουν ανταγωνιστικές και με μια ετήσια πάγια συνδρομή, €60 για Φυσικά Πρόσωπα και €120 για Νομικά Πρόσωπα, να μεγιστοποιήσουν τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία τους.

Το παραπάνω πακέτο σας παρέχει:Με τον Business PRESTIGE αποκτάτε έναν  λογαριασμό όψεως για τις συναλλακτικές σας ανάγκες, με προνομιακό  επιτόκιο και απόδοση από το 1ο ευρώ της κατάθεσης.
​Το πακέτο Business  PRESTIGE σας παρέχει μπλοκ επιταγών, συνδεδεμένο με το λογαριασμό σας όψεως, με προνομιακούς όρους: δωρεάν  100 (Φυσικά Πρόσωπα) ή 200 (Νομικά Πρόσωπα) φύλλα επιταγών ανά έτος


​Αποκτήστε  την χρεωστική κάρτα Debit Mastercard Business  χωρίς  ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα και χρησιμοποιήστε την για τις καθημερινές επιχειρηματικές σας ανάγκες. 
Ενημερωθείτε άμεσα για τις κινήσεις του λογαριασμού σας μέσω της νέας υπηρεσίας Προσωποποιημένων Ειδοποιήσεων - Push Notifications που σας παρέχεται δωρεάν μέσω της εφαρμογής NBG Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας.


​Συνδέστε τον Business PRESTIGE με το μηχάνημα αποδοχής καρτών i-bank POS και εξυπηρετήστε άμεσα τους πελάτες σας που επιθυμούν να πληρώσουν με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες.
​Γνωρίστε το i-bank Pay 4 Business, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εισπράξεων για εμπόρους και επαγγελματίες που τηρούν λογαριασμό όψεως στην Εθνική Τράπεζα και είναι χρήστες NBG Internet Banking.


​Επωφεληθείτε της έκπτωσης 50% στο ισχύον τιμολόγιο για τα εισερχόμενα εμβάσματα εσωτερικού με μέγιστο αριθμό εμβασμάτων 100 (Φυσικά Πρόσωπα) – 200 (Νομικά Πρόσωπα) / έτος (ημερολογιακό).
​Μεταφέρετε τα χρήματά σας από τον λογαριασμό σας Business PRESTIGE σε άλλους λογαριασμούς εσωτερικού μέσω Ιnternet Βanking δωρεάν με μέγιστο αριθμό εμβασμάτων 100 (Φυσικά Πρόσωπα) – 200 (Νομικά Πρόσωπα) / έτος (ημερολογιακό).


​Διαχειριστείτε τις μαζικές πληρωμές σας και πραγματοποιήστε δωρεάν τη μισθοδοσία των εργαζομένων σας εύκολα και γρήγορα μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας NBG Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.
​Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια τους λογαριασμούς σας, μέσω NBG Internet ή Mobile Banking ή μέσω  πάγιας εντολής.


​Συνδέστε το λογαριασμό σας με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες NBG Internet / Phone / Mobile Banking, για πληροφορίες και συναλλαγές με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις, 24/7.
​Δείτε τα αντίγραφα κινήσεων  του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά μέσω i-statement, από το NBG Internet Banking.

Αποκτήστε το τώρα : 


 

 • Χαρακτηριστικά Λογαριασμού
  Έντοκος Λογαριασμός όψεως σε €

  Απευθύνεται σε:
  - Φυσικά πρόσωπα: Ελεύθερους επαγγελματίες και Ατομικές επιχειρήσεις 
              -   Νομικά πρόσωπα: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις 

  Ετήσιο κόστος παροχής τραπεζικών υπηρεσιών: €60 για Φυσικά Πρόσωπα και €120 για Νομικά
          Πρόσωπα, με δυνατότητα έκπτωσης 10% στο πάγιο εφόσον:
              - για Φυσικά πρόσωπα: το Μ.Υ. του προηγούμενου έτους > €3.000 
              -   για Νομικά πρόσωπα: το Μ.Υ. του προηγούμενου έτους > €10.000 
  & ισχύει τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω:
  o χρήση POS / e-commerce
  o διενέργεια μισθοδοσίας
  Χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης

  Κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό Business PRESTIGE: αυθημερόν

  Δωρεάν διενέργεια αναλήψεων και καταθέσεων από το λογαριασμό Business PRESTIGE

  Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών με: 
              - Φυσικά πρόσωπα: δωρεάν 100 φύλλα / έτος (ημερολογιακό)
              - Νομικά πρόσωπα: δωρεάν 200 φύλλα / έτος (ημερολογιακό) 
              ενώ για κάθε επόμενο ισχύει χρέωση €1,20 / φύλλο.

  Δυνατότητα απεριόριστων δωρεάν αυτόματων πληρωμών λογαριασμών/ υποχρεώσεων μέσω πάγιας εντολής, με χρέωση του λογαριασμού για όλη τη διάρκεια τήρησής του και αυτόματης πληρωμής και μέσω των εναλλακτικών δικτύων NBG Internet και Mobile Banking

  Δυνατότητα χορήγησης των χρεωστικών καρτών Debit Mastercard Business (σε φυσικά- νομικά πρόσωπα/ ατομικές επιχειρήσεις) με δωρεάν συνδρομή (για την 1η κάρτα). Για τους λογαριασμούς ιδιωτιών θα υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης των καρτών Debit Mastercard και Debit Visa. 

  Δυνατότητα δωρεάν εξυπηρέτησης της μισθοδοσίας της επιχείρησής σας μέσω Internet Banking.

  Δυνατότητα διενέργειας απεριόριστων δωρεάν μαζικών πιστώσεων μέσω Internet Banking σε λογαριασμούς που τηρούνται στην Εθνική Τράπεζα.  

  Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του λογαριασμού παρέχονται στα Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης για Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα.
 • Υπόλοιπα & Κινήσεις
  Ενημέρωση με i-statement (μηνιαίο ηλεκτρονικό αντίγραφο κίνησης): δωρεάν. 
          Εναλλακτικά παρέχεται η δυνατότητα έγχαρτου τριμηνιαίου αντιγράφου κίνησης στη     
          διεύθυνση επικοινωνίας: δωρεάν. 

  Λήψη μηνιαίου αντιγράφου κίνησης, κατόπιν αιτήματος πελάτη:
  - μέσω του Internet Banking ή στο κατάστημα, δωρεάν 
  - στη διεύθυνση επικοινωνίας,  με την προβλεπόμενη από το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο 
          χρέωση (σήμερα 0,90€/μήνα)

  Λήψη τακτικού ημερήσιου αντιγράφου κίνησης, κατόπιν αιτήματος πελάτη:
  - στο κατάστημα, με την προβλεπόμενη από το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο χρέωση 
          (σήμερα 15€ / μήνα).

  Δυνατότητα δωρεάν ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για:
  - τις 7 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας μέσω του δικτύου των i-Bank ATMs της 
          Εθνικής Τράπεζας,  
  -       την κίνηση του λογαριασμού μέσω NBG Internet Banking
 • Συναλλαγές
  Πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας συναλλαγές με ασφάλεια και ευελιξία στα Καταστήματα της Τράπεζας και τα δίκτυα i-bank:  

  Αναλήψεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα 

  Καταθέσεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και τα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών, καθώς και στo δίκτυο i-bank ATM

  Εισερχόμενα εμβάσματα εσωτερικού: 50% έκπτωση στο εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο για τα εισερχόμενα εμβάσματα εσωτερικού, με μέγιστο αριθμό εμβασμάτων με έκπτωση: 100 (Φυσικά Πρόσωπα) – 200 (Νομικά Πρόσωπα) / έτος (ημερολογιακό). Για κάθε επόμενο, τα προβλεπόμενα από το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο .

  Εξερχόμενα εμβάσματα εσωτερικού:  δυνατότητα ανέξοδης αποστολής εμβασμάτων εσωτερικού μέσω NBG Internet Banking, με μέγιστο αριθμό δωρεάν εμβασμάτων: 100 (Φυσικά Πρόσωπα) – 200 (Νομικά Πρόσωπα) / έτος (ημερολογιακό). Για κάθε επόμενο, τα προβλεπόμενα από το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο.

  Αίτηση χορήγησης μπλοκ επιταγών μπορείτε να υποβάλετε στο Κατάστημα τήρησης του λογαριασμού σας ή μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών NBG Internet και Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας. Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών παρέχεται μόνο εφόσον τηρούνται οι νόμιμες και πραγματικές προϋποθέσεις φερεγγυότητας.
 • Υπηρεσία Προσωποποιημένων Ειδοποιήσεων - Push Notifications
  Ενημερωθείτε άμεσα για συναλλαγές που διενεργούνται στα πακέτα Business PRESTIGE μέσω της νέας υπηρεσίας Προσωποποιημένων Ειδοποιήσεων - Push Notifications μέσω της εφαρμογής NBG Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας.

  – υπηρεσία Push Notifications: δωρεάν
 • Σύμβαση και Τιμολόγιο
 • Μεταβολή στοιχείων
  Σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) θα πρέπει να τα δηλώσετε άμεσα σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Ενημερωθείτε για τυχόν έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε, για να πιστοποιήσετε τα νέα σας στοιχεία, από τo ενημερωτικό έντυπο «Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα».
 • Πώς θα το αποκτήσετε
  Μπορείτε να αποκτήσετε τον λογαριασμό Business Prestige:
  •          μέσω NBG Internet / Mobile Banking ή
  •          μέσω των Καταστημάτων μας.

  Ενημερωθείτε για τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε για να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.), από τo ενημερωτικό έντυπο «Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα».