Επενδυτικά Προϊόντα για Επαγγελματίες

Έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε αυξημένες αποδόσεις, επιλέγοντας την κατάλληλη επένδυση για εσάς.
time-deposit-account

Προθεσμιακές Καταθέσεις

Αποταμιεύστε τα χρήματά σας και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση έχοντας πλήρη έλεγχο των κινήσεών σας. Εύκολα και με ευελιξία μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις καταθέσεις σε ευρώ και ξένο νόμισμα απολαμβάνοντας προνόμια.

Μαθαίνω περισσότερα
investments

Επενδύσεις

Μπορείτε να επενδύσετε στους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους που διαθέτουν αμοιβαία κεφάλαια, να κάνετε αγοραπωλησίες για μετοχές Χ.Α / X.A.K. ή για ομόλογα, εύκολα και γρήγορα.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery
Κατεβάστε τώρα το Mobile app
go4more

Κερδίστε επιβράβευση για τις καθημερινές σας συναλλαγές

Επιβραβεύεστε για κάθε συναλλαγή σας με την τράπεζα, έτσι κι αλλιώς. Κάνοντας όλες σας τις συναλλαγές μέσω του λογαριασμού σας, κερδίζετε ακόμη περισσότερους πόντους go4more.
Μαθαίνω περισσότερα

Αποκτήστε λογαριασμό σε 10'

Μπορείτε να εγγραφείτε online εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Αρκεί να έχετε Mobile Banking, για να αποκτήσετε έως και 4 νέους λογαριασμούς, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα. Μπορείτε, αν θέλετε, να αποκτήσετε και χρεωστική κάρτα, Mastercard ή Visa, για τον καθένα. Τόσο απλά.

Κάνω αίτηση

Ο Επαγγελματικός σας Σύμβουλος είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Επαγγελματικό σας Σύμβουλο, ένα εξειδικευμένο και έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top