Επενδυτικά Προϊόντα για Επαγγελματίες

Έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε αυξημένες αποδόσεις, επιλέγοντας την κατάλληλη επένδυση για εσάς.
time-deposit-account

Προθεσμιακές Καταθέσεις

Αποταμιεύστε τα χρήματά σας και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση έχοντας πλήρη έλεγχο των κινήσεών σας. Εύκολα και με ευελιξία μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις καταθέσεις σε ευρώ και ξένο νόμισμα απολαμβάνοντας προνόμια.

Μαθαίνω περισσότερα
investments

Επενδύσεις

Μπορείτε να επενδύσετε στους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους που διαθέτουν αμοιβαία κεφάλαια, να κάνετε αγοραπωλησίες για μετοχές Χ.Α / X.A.K. ή για ομόλογα, εύκολα και γρήγορα.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital λύσεις για εσάς

Κατεβάστε τώρα το NBG Business Mobile Banking app.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές συναλλαγές και τις τραπεζικές ανάγκες της επιχείρησής σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Έχετε πλήρη εικόνα των προϊόντων της επιχείρησής σας, πραγματοποιείτε μεταφορές και εμβάσματα, πληρώνετε λογαριασμούς,  εξατομικεύετε την αρχική οθόνη σύμφωνα με τις ανάγκες σας και διαχειρίζεστε όλες τις εγκρίσεις, online, από το κινητό σας. 

App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery
Κατεβάστε τώρα το NBG Business Mobile Banking app.
go4more

Κερδίστε επιβράβευση για τις καθημερινές σας συναλλαγές

Επιβραβεύεστε για κάθε συναλλαγή σας με την τράπεζα, έτσι κι αλλιώς. Κάνοντας όλες σας τις συναλλαγές μέσω του λογαριασμού σας, κερδίζετε ακόμη περισσότερους πόντους go4more.
Μαθαίνω περισσότερα

Αποκτήστε λογαριασμό σε 10'

Μπορείτε να εγγραφείτε online εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Αρκεί να έχετε Mobile Banking, για να αποκτήσετε έως και 4 νέους λογαριασμούς, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα. Μπορείτε, αν θέλετε, να αποκτήσετε και χρεωστική κάρτα, Mastercard ή Visa, για τον καθένα. Τόσο απλά.

Κάνω αίτηση

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top