Ξεκινήστε με την Εθνική online

Κατεβάστε το Mobile app, εγγραφείτε στο Digital Banking και αποκτήστε τον πρώτο σας λογαριασμό μαζί μας αποκλειστικά online, χωρίς να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα.
anoigma-logariasmou-online

Γίνονται όλα online

Digital Banking

Κατεβάζοντας το Mobile app, γίνεστε πελάτης της Εθνικής Τράπεζας και αποκτάτε κωδικούς πρόσβασης στο Digital Banking, από όπου και αν βρίσκεστε.

Λογαριασμός

Ανοίγετε τον πρώτο σας λογαριασμό Εθνικής από το κινητό σας και αποκτάτε τη χρεωστική σας κάρτα, χωρίς να έρθετε σε κατάστημα.

24 ώρες το 24ωρο

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας ή να πληρώνετε τις δόσεις σας όποτε θέλετε.

Κατεβάζω τώρα το Mobile app

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας από το κατάλληλο store.

App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery

Ξεκινήστε με την Εθνική σε λίγα βήματα

Βήμα 1: Προσωπικά στοιχεία
Αν συνδεθείτε με τη χρήση της υπηρεσίας eGov-KYC και αφού συμφωνήσετε με την παροχή των στοιχείων σας, τότε η εφαρμογή θα αντλήσει τα προσωπικά σας στοιχεία που είναι δηλωμένα στο eGov-KYC. Εναλλακτικά θα χρειαστούμε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το τηλέφωνο επικοινωνίας και το e-mail σας.
Βήμα 2: Φορολογικά στοιχεία & διεύθυνση

Αν έχετε συνδεθεί μέσω της υπηρεσίας eGov-KYC, τότε η εφαρμογή θα αντλήσει από εκεί τα φορολογικά σας στοιχεία και τη διεύθυνσης κατοικίας σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανεβάσετε:

  • Εκκαθαριστικό σημείωμα ή, αν δεν έχετε Εκκαθαριστικό της τελευταίας διετίας, τη Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ
  • Έναν πρόσφατο λογαριασμό κοινής ωφέλειας, σε περίπτωση που η διεύθυνσή σας είναι διαφορετική από εκείνη που αναγράφεται στο Εκκαθαριστικό ή στη Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ.
Βήμα 3: Oικονομικό προφίλ & επάγγελμα
Η διαδικασία σχεδόν ολοκληρώθηκε! Συμπλήρωστε το ερωτηματολόγιο οικονομικού/συναλλακτικού προφίλ σας, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις. Αν έχετε συνδεθεί μέσω της υπηρεσίας eGov-KYC, τότε δεν θα χρειαστεί να ανεβάσετε κάποιο έγγραφο για να επιβεβαιώσετε το επάγγελμά σας! Διαφορετικά, αν είστε φοιτητής ή εργαζόμενος, επίλεξτε την ιδιότητά σας και ανέβαστε είτε το φοιτητικό σας πάσο, είτε ένα αποδεικτικό απασχόλησης.
Βήμα 4: Δημιουργία password
Το μόνο που μένει είναι να δημιουργήσετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης για το Digital Banking. Να θυμάστε ότι το username σας είναι το e-mail που δήλωσατε στην αρχή της διαδικασίας.
Βήμα 5: Ταυτοποίηση μέσω βιντεοκλήσης
Σε αυτό το βήμα ολοκληρώνεται η ταυτοποίησή σας μέσα από μία ολιγόλεπτη βιντεοκλήση με εκπρόσωπο. Tip: Να βρίσκεστε σε έναν ήσυχο χώρο με καλό φωτισμό και ισχυρή σύνδεση στο internet. Φρόντιστε να μη φοράτε γυαλιά ή οτιδήποτε άλλο κρύβει το πρόσωπό σας.
Βήμα 6: Υπογράφετε και τελειώσατε!
Κάντε login στο Digital Banking και πραγματοποίησε την πρώτη σας συναλλαγή! Η κάρτα σας σε λίγες μέρες θα είναι κοντά σας!

Έχετε απορίες;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελληνικό δελτίο ταυτότητας. αρκεί τα στοιχεία σας να αναγράφονται και με λατινικούς χαρακτήρες ή ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην Εθνική Τράπεζα αφού συνδεθείτε στο gov.gr με τους κωδικούς TAXIS μέσω της υπηρεσίας eGov-KYC.

1. Στο βήμα «Φορολογικά Στοιχεία» θα χρειαστεί να αναρτήσετε Εκκαθαριστικό Σημείωμα τελευταίων δύο ετών ή Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ/ Επανεκτύπωση Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ, εφόσον δεν υποβάλλετε φορολογική δήλωση.
2. Στο βήμα «Διεύθυνση» θα χρειαστεί να αναρτήσετε επιβεβαιωτικό έγγραφο για τη διεύθυνση κατοικίας (τελευταίων 3 μηνών), μόνο στην περίπτωση που η διεύθυνση κατοικίας σας είναι διαφορετική από αυτήν που αναγράφεται στο Εκκαθαριστικό σας Σημείωμα, καθώς και στην περίπτωση ανάρτησης Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ/ Επανεκτύπωση Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ.
3. Στο βήμα «Απασχόληση» θα χρειαστεί να αναρτήσετε επιβεβαιωτικό έγγραφο απασχόλησης στις περιπτώσεις που δηλώσετε μία από τις εξής κατηγορίες: εργαζόμενος, σπουδαστής, συνταξιούχος ή ατομική επιχείρηση.
• Αν δηλώσετε «εργαζόμενος» θα χρειαστεί να αναρτήσετε βεβαίωση εργοδότη ή την πιο πρόσφατη απόδειξη μισθοδοσίας.
• Αν δηλώσετε «ατομική επιχείρηση» θα χρειαστεί να αναρτήσετε έγγραφο που πιστοποιεί το επάγγελμα, όπως στοιχεία μητρώου από TAXIS όπου εμφανίζεται η επιχειρηματική δραστηριότητα, βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος, επαγγελματική ταυτότητα, βεβαίωση αρμόδιου συλλόγου, βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας ή κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα (Ε3).
• Αν δηλώσετε «σπουδαστής» θα χρειαστεί να αναρτήσετε ακαδημαϊκή ταυτότητα, φοιτητικό πάσο, βεβαίωση σπουδών ή βιβλιάριο σπουδών.
• Αν δηλώσετε «συνταξιούχος» θα χρειαστεί να αναρτήσετε το τελευταίο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης.
• Αν δηλώσετε μία από τις κατηγορίες «εισοδηματίας», «οικιακά», «μη εργαζόμενος», «μαθητής» δεν απαιτείται να αναρτήσετε επιβεβαιωτικό έγγραφο. Ωστόσο, θα πρέπει να αποδεχτείτε σχετική υπεύθυνη δήλωση.

 
 

Περισσότερες δυνατότητες Digital Banking

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία, αποκτάτε πρόσβαση σε προϊόντα σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 

Account Aggregation

Μπορείτε να ελέγχετε τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας ακόμη και από άλλες τράπεζες στον υπολογιστή και στο κινητό σας.

Μαθαίνω περισσότερα

Ασφαλιστικά προγράμματα

Για εσάς που θέλετε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ξέγνοιαστη, ασφαλίζοντας μέσα από την οθόνη σας το όχημα ή τις κάρτες και τα προσωπικά σας αντικείμενα στην Εθνική Ασφαλιστική.
Μαθαίνω περισσότερα

Προθεσμιακές καταθέσεις

Μπορείτε να ανοίξετε προθεσμιακές καταθέσεις εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Μαθαίνω περισσότερα

Μετοχές Χρηματιστηρίου Αθηνών

Μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας στα χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Μαθαίνω περισσότερα

Επιβράβευση Go For More από τον υπολογιστή σας

Κερδίζετε πόντους σε κάθε σας συναλλαγή με την τράπεζα και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Μαθαίνω περισσότερα

Ενημέρωση εγγράφων από τον υπολογιστή σας

Εσείς που θέλετε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας μπορείτε να το κάνετε μέσα από την οθόνη σας μέσω της υπηρεσίας eGov-KYC ή ανεβάζοντας τα επιβεβαιωτικά σας έγγραφα.
Μαθαίνω περισσότερα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top