Απλά και εύκολα μέσω e-mail

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εξ αποστάσεως πωλήσεις και να αποδέχεστε πληρωμές με κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη) διευκολύνοντας τους πελάτες σας με την υπηρεσία Key2Pay, που προσφέρεται από την NBG Pay.
 

Παρουσίαση προϊόντων

Με έναν σύγχρονο, απλό, γρήγορο και κυρίως ασφαλή τρόπο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο αγοραστικό κοινό τις επιλογές που έχει σχετικά με τις δυνατότητες πληρωμής με κάρτα.

Αυξάνετε τα έσοδά σας

Μπορείτε να δείτε τα κέρδη της επιχείρησής σας να αυξάνονται ενώ πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές πωλήσεις με ή χωρίς να διαθέτετε e-shop και POS.

Άτοκες δόσεις

Δυνατότητα της πραγματοποίησης της πληρωμής σε άτοκες δόσεις από τον πελάτη της επιχείρησής σας ύστερα από τη μεταξύ σας συνεννόηση μέσω e-mail/τηλεφώνου ή δια ζώσης.

Υποστηρίζετε παραγγελίες τηλεφωνικά/ μέσω email

Μπορείτε να διευκολύνετε τους πελάτες σας παρέχοντάς τους πολλές διαφορετικές εναλλακτικές με τις οποίες μπορούν να αποπληρώσουν τις αγορές τους.

Διαχείριση παραγγελιών όλο το 24ωρο

Με την υπηρεσία Key2Pay, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αναλυτικά όλες τις εντολές πληρωμής που έχετε αποστείλει και την εξέλιξη των πληρωμών τους.

Μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές σας

Η Εθνική Τράπεζα υποστηρίζει πλήρως το πρωτόκολλο ασφαλείας EMV 3DS για τους εμπόρους και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις ισχυρής ταυτοποίησης πελάτη για τους κατόχους καρτών.

Θέλετε να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπό μας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Κλείνω ραντεβού
Testimonial Card 1

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Εθνικής γίνεται πάντα με ώριμα και σταθερά βήματα, αποτελώντας καταλύτη και αρωγό των δραστηριοτήτων μας.
Γιάννα Ιωαννίδου
Managing Director της All Web Solution SA
Κάντε αίτηση

Key2Pay σε 5 βήματα

Βήμα 1: Κάνετε την αίτησή σας σε ένα κατάστημα μας ή μέσω Internet Banking
Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ή συνδεθείτε στο Internet Banking και κάντε την αίτησή σας ηλεκτρονικά.
Βήμα 2: Το αίτημά σας αξιολογείται
Για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για εσάς. Γι’ αυτό τον λόγο θα χρειαστεί να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.
Βήμα 3: Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα της αίτησής σας
Εφόσον το αίτημά σας εγκριθεί, θα χρειαστεί να υπογράψετε τα συμβατικά έγγραφα σχετικά με την υπηρεσία Key2Pay είτε στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί είτε ηλεκτρονικά.
Βήμα 4: Το αίτημά σας ολοκληρώνεται
Είστε πολύ κοντά στην απόκτηση της υπηρεσίας που θα ενισχύσει τους τρόπους πληρωμής της επιχείρησής σας. Θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail με οδηγίες.
Βήμα 5: Καλωσορίσατε στην υπηρεσία Key2Pay
Για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό σας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα λάβετε, μέσω e-mail, μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Θέλω Key2Pay

Μπορείτε να εκδώσετε το δικό σας ηλεκτρονικό τιμολόγιο και να πραγματοποιείτε πωλήσεις ακόμα κι αν δε διαθέτετε POS ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Εύκολα και γρήγορα.

Έχετε απορίες;

Η NBG Pay παρέχει στους πελάτες σας μία καινοτόμο, οικονομική και ασφαλή λύση πληρωμών. Επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών είτε σε φυσικά καταστήματα, είτε μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή και εν κινήσει.
Τώρα μπορείτε να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας με την αποδοχή πληρωμών με κάρτες. Η NBG Pay διευκολύνει τις επιχειρήσεις στην αποδοχή πληρωμών με κάρτες σε φυσικά καταστήματα, μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή εν κινήσει.

Η ΕΤΕ και η EVO Payments Inc. (εφεξής “EVO”) υπέγραψαν μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία ως NBG Pay*, με σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες αποδοχής και επεξεργασίας πληρωμών.  Η EVO κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παροχής τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμών με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.  Η διευρυμένη και μεγάλης αξίας πελατειακή βάση της ΕΤΕ σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της EVO στους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών θα επιφέρουν σημαντικά οφέλη και αξία για τους πελάτες μας. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Για περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνήσετε με την NBG Pay μέσω e-mail, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου:
Πληροφορίες: [email protected]
Τ: 210 950 3600
Ταχυδρομική διεύθυνση: 
NBG Pay ΑΕ
Πειραιώς 74
18346 Μοσχάτο
Αθήνα
Αττική

Προστασία δεδομένων - πώς διασφαλίζει η NBG Pay την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Πληροφορίες για τον τρόπο που η NBG Pay διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.  Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επικοινωνία – θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο;

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.  Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών ή των παρεχόμενων υπηρεσιών της NBG Pay.  Εάν επιθυμείτε να μας κοινοποιήσετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο, παρακαλούμε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Εναλλακτικοί Ανεξάρτητοι Φορείς Επίλυσης Διαφορών

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εναλλακτική/εξωδικαστική επίλυση διαφορών και τους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ), οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ΕΕΔ και στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε, από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης www.mindev.gov.gr στην ενότητα «Για τον Πολίτη-Καταναλωτή/ Θέματα Ενημέρωσης & Προστασίας Καταναλωτή/Η Υπηρεσία/Εναλλακτική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών».
 
Ναι, η χρήση της υπηρεσίας είναι γρήγορη και απλή και μπορείτε να διαβάσετε τα βήματα αναλυτικά στο Εγχειρίδιο Χρήσης. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το Εγχειρίδιο χρήσης για αποστολή τιμολογίου στα αγγλικά.
Φυσικά. Μπορείτε να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές πωλήσεις και να αποδέχεστε εξ αποστάσεως πληρωμές με κάρτες, χωρίς να απαιτείται POS ή ηλεκτρονικό κατάστημα.
Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή η επιχείρησή σας ανήκει στην κατηγορία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τότε μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας σε ένα από τα καταστήματά μας ή μέσω του Internet Banking, αν είστε χρήστης της υπηρεσίας.
Ναι. Για να μπορέσετε να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία Key2Pay θα πρέπει να τηρείτε ή να ανοίξετε λογαριασμό όψεως στην Εθνική τράπεζα.

Περισσότερες digital λύσεις για εσάς

Κατεβάστε τώρα το NBG Business Mobile Banking app.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές συναλλαγές και τις τραπεζικές ανάγκες της επιχείρησής σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Έχετε πλήρη εικόνα των προϊόντων της επιχείρησής σας, πραγματοποιείτε μεταφορές και εμβάσματα, πληρώνετε λογαριασμούς,  εξατομικεύετε την αρχική οθόνη σύμφωνα με τις ανάγκες σας και διαχειρίζεστε όλες τις εγκρίσεις, online, από το κινητό σας. 

business banking mobile app

Για εσάς και την επιχείρησή σας

Χρήσιμα άρθρα, ιδέες και προτάσεις

"Think globally" -  Προτεραιότητα η εξωστρέφεια της επιχείρησης

"Think globally" - Προτεραιότητα η εξωστρέφεια της επιχείρησης

Σκέφτεστε την παγκόσμια αγορά αλλά έχετε πολλές απορίες; Ξεκινήστε διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

Μαθαίνω περισσότερα
e-Commerce: η νέα πραγματικότητα για τις επιχειρήσεις

e-Commerce: η νέα πραγματικότητα για τις επιχειρήσεις

Ανακαλύψτε tips και διαθέσιμες λύσεις για μία πετυχημένη e-Commerce στρατηγική.

Μαθαίνω περισσότερα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top