Βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε

Προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας

Μπορείτε να καλύψετε τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής σας, με προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένα για εσάς. Αυτή είναι η Τράπεζα Σήμερα.
Λογαριασμοί

Λογαριασμοί

Διευκολύνετε τις κινήσεις της επιχείρησής σας και απλοποιήστε τις διαδικασίες μισθοδοσίας και πληρωμών με επιπλέον προνόμια.

Κάρτες

Κάρτες

Μπορείτε να καλύψετε τις συναλλακτικές ανάγκες της επιχείρησής σας, επιλέγοντας την κατάλληλη κάρτα και συνδέοντάς την με τον λογαριασμό όψεως που διατηρείτε στην Εθνική τράπεζα.

Εισπράξεις και πληρωμές

Εισπράξεις και πληρωμές

Μπορείτε να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας, προσφέροντας στην επιχείρησή σας και στους πελάτες σας τα κατάλληλα εργαλεία εισπράξεων και πληρωμών.

Επενδυτικές λύσεις

Επενδυτικές λύσεις

Μπορείτε να επιδιώξετε μεγαλύτερη απόδοση για το κεφάλαιο της επιχείρησής σας, ανοίγοντας μία προθεσμιακή κατάθεση ή επενδύοντας σε μετοχές, ομόλογα ή αμοιβαία κεφάλαια.

Digital banking

Digital banking

Έχετε στη διάθεσή σας τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία, για να καλύπτετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Εισαγωγές και εξαγωγές

Εισαγωγές και εξαγωγές

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές της επιχείρησής σας από και προς το εξωτερικό, αξιοποιώντας τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Εθνικής Tράπεζας. Από την αύξηση της ρευστότητας μέχρι την εξάλειψη του συναλλαγματικού κινδύνου, μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία που θα καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Άλλες υπηρεσίες

Άλλες υπηρεσίες

Μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη λύση για κάθε τραπεζική σας ανάγκη, από μεταφορές χρημάτων, μέχρι την ασφάλεια των πολύτιμων αντικειμένων σας.

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top