Τραπεζικά προϊόντα & υπηρεσίες για επαγγελματίες

Έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

Βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε

Προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας

Μπορείτε να καλύψετε τις καθημερινές ανάγκες της επιχείρησής σας, με προϊόντα και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένα για εσάς.
Λογαριασμοί

Λογαριασμοί

Διευκολύνετε τις κινήσεις της επιχείρησής σας και απλοποιήστε τις διαδικασίες μισθοδοσίας και πληρωμών με επιπλέον προνόμια.

Επαγγελματικοί λογαριασμοίΛογαριασμοί μισθοδοσίας
Κάρτες

Κάρτες

Μπορείτε να καλύψετε τις συναλλακτικές ανάγκες της επιχείρησής σας, επιλέγοντας την κατάλληλη κάρτα και συνδέοντάς την με τον λογαριασμό όψεως που διατηρείτε στην Εθνική τράπεζα.

Όλες οι κάρτες
Εισπράξεις και πληρωμές

Εισπράξεις και πληρωμές

Μπορείτε να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας, προσφέροντας στην επιχείρησή σας και στους πελάτες σας τα κατάλληλα εργαλεία εισπράξεων και πληρωμών.

ΠληρωμέςΑποδοχή καρτών POSΛύσεις e-commerce
Επενδυτικές λύσεις

Επενδυτικές λύσεις

Μπορείτε να επιδιώξετε μεγαλύτερη απόδοση για το κεφάλαιο της επιχείρησής σας, ανοίγοντας μία προθεσμιακή κατάθεση ή επενδύοντας σε μετοχές, ομόλογα ή αμοιβαία κεφάλαια.

Προθεσμιακές καταθέσειςΕπενδύσεις
Digital banking

Digital banking

Έχετε στη διάθεσή σας τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία, για να καλύπτετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

ΕγγραφήMobile BankingInternet BankingDigital Services
Εισαγωγές και εξαγωγές

Εισαγωγές και εξαγωγές

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές της επιχείρησής σας από και προς το εξωτερικό, αξιοποιώντας τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Εθνικής Tράπεζας. Από την αύξηση της ρευστότητας μέχρι την εξάλειψη του συναλλαγματικού κινδύνου, μπορείτε να βρείτε τα εργαλεία που θα καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Εισαγωγές και εξαγωγές
Άλλες υπηρεσίες

Άλλες υπηρεσίες

Μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη λύση για κάθε τραπεζική σας ανάγκη, από μεταφορές χρημάτων, μέχρι την ασφάλεια των πολύτιμων αντικειμένων σας.

Έκδοση επιταγών και εντολέςΘυρίδες θησαυροφυλακίου

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top