Γενικά για το κανάλι της Εθνικής
Νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα, προκλήσεις, δυσκολίες, success stories, έρευνες και μελέτες που χαρτογραφούν το σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο. 
Αυτό είναι το Business in the mix της Εθνικής μας Τράπεζας, η νέα σειρά podcast για την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα του ελληνικού επιχειρείν. Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη συνομιλεί με συνεργάτες και ανθρώπους μας, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες των ελληνικών επιχειρήσεων, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι εμείς είμαστε σταθερά δίπλα στις επιχειρήσεις ως ένας ισχυρός και αξιόπιστος σύμμαχος. Έτσι, περνάμε στην επόμενη μέρα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ακούστε και άλλα podcasts της σειράς business in the mix.

LA MIA Stevia - Μια «γλυκιά» ιστορία επιτυχίας

LA MIA Stevia - Μια «γλυκιά» ιστορία επιτυχίας

Μια συνεργασία καλλιεργητών που έχει καταφέρει πολλά, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας, έχοντας γίνει ο νούμερο 1 παραγωγός φύλλων στέβιας στην Ευρώπη. Άκου ένα ακόμα ενδιαφέρον επεισόδιο του Business in the mix.
Καινοτόμες ιδέες στις δύσκολες συγκυρίες

Καινοτόμες ιδέες στις δύσκολες συγκυρίες

Πώς μία ελληνική ΜμΕ κατάφερε να καινοτομήσει στον κλάδο της ενέργειας και να προσελκύσει διεθνές ενδιαφέρον ξεχωρίζοντας στην αγορά των αμυντικών συστημάτων; Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το επεισόδιο του Business in the Mix.
Τι είναι τελικά το Tαμείο Aνάκαμψης;

Τι είναι τελικά το Tαμείο Aνάκαμψης;

Με ποιον τρόπο θα αξιοποιήσει η Ελλάδα το μεγαλύτερο πακέτο χρηματοδότησης που έχει εγκρίνει ποτέ η Ευρωπαϊκή Ένωση; Σε αυτό το επεισόδιο του “Business in the Mix”, δίνει όλες τις απαντήσεις η κα Νίκη Κωνσταντοπούλου, Research Economist από τη Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης.
Μια ελληνική εταιρεία στη μάχη κατά του Parkinson’s

Μια ελληνική εταιρεία στη μάχη κατά του Parkinson’s

Γίνεται κάποιος που έχει μία καινοτόμα ιδέα, να βελτιώσει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων; 
Σε αυτό το επεισόδιο του Business in the Mix, παρουσιάζεται μια ιστορία ιατρικής τεχνολογικής καινοτομίας με ελληνική σφραγίδα.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα podcasts

Για να είστε ακούτε πρώτοι όλα τα podcast που αφορούν στην επιχειρηματικότητα, δώστε μας το email σας.

Ο Προσωπικός σας Σύμβουλος είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Προσωπικό σας Σύμβουλο, ένα εξειδικευμένο και έμπειρο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top