Γενικά για το κανάλι της Εθνικής
Νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα, προκλήσεις, δυσκολίες, success stories, έρευνες και μελέτες που χαρτογραφούν το σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο. 
Αυτό είναι το Business in the mix της Εθνικής μας Τράπεζας, η νέα σειρά podcast για την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα του ελληνικού επιχειρείν. Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη συνομιλεί με συνεργάτες και ανθρώπους μας, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες των ελληνικών επιχειρήσεων, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι εμείς είμαστε σταθερά δίπλα στις επιχειρήσεις ως ένας ισχυρός και αξιόπιστος σύμμαχος. Έτσι, περνάμε στην επόμενη μέρα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ακούστε και άλλα podcasts της σειράς business in the mix.

Vissala Village

'Vissala Village - Μια ιστορία επιτυχίας από την όμορφη Λευκάδα

Η Έλενα Χόρτη είναι από αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν άλλα πράγματα στη ζωή τους, ώσπου μια μέρα αποφάσισαν να τολμήσουν το όνειρο. Σε αυτό το επεισόδιο του Business in the Mix ταξιδεύουμε στην πανέμορφη Λευκάδα για μια από αυτές τις ιστορίες που αγαπάμε να ακούμε. 
Kalamata Papadimitriou: Από παραγωγοί κορινθιακής σταφίδας, στα πιάτα όλου του κόσμου

Kalamata Papadimitriou: Από την Κόρινθο στα πιάτα όλου του κόσμου

Η εταιρεία αποτελεί και πρότυπο μετεξέλιξης, ανθεκτικότητας και προσαρμοστικότητας. Πώς τα κατάφερε λοιπόν αυτή η οικογενειακή επιχείρηση των τριών γενεών να φτάσει ως εδώ; H απάντηση στο επεισόδιο!
LA MIA Stevia - Μια «γλυκιά» ιστορία επιτυχίας

LA MIA Stevia - Μια «γλυκιά» ιστορία επιτυχίας

Μια συνεργασία καλλιεργητών που έχει καταφέρει πολλά, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας, έχοντας γίνει ο νούμερο 1 παραγωγός φύλλων στέβιας στην Ευρώπη. Άκου ένα ακόμα ενδιαφέρον επεισόδιο του Business in the mix.
Καινοτόμες ιδέες στις δύσκολες συγκυρίες

Καινοτόμες ιδέες στις δύσκολες συγκυρίες

Πώς μία ελληνική ΜμΕ κατάφερε να καινοτομήσει στον κλάδο της ενέργειας και να προσελκύσει διεθνές ενδιαφέρον ξεχωρίζοντας στην αγορά των αμυντικών συστημάτων; Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το επεισόδιο του Business in the Mix.
Τι είναι τελικά το Tαμείο Aνάκαμψης;

Τι είναι τελικά το Tαμείο Aνάκαμψης;

Με ποιον τρόπο θα αξιοποιήσει η Ελλάδα το μεγαλύτερο πακέτο χρηματοδότησης που έχει εγκρίνει ποτέ η Ευρωπαϊκή Ένωση; Σε αυτό το επεισόδιο του “Business in the Mix”, δίνει όλες τις απαντήσεις η κα Νίκη Κωνσταντοπούλου, Research Economist από τη Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης.
Μια ελληνική εταιρεία στη μάχη κατά του Parkinson’s

Μια ελληνική εταιρεία στη μάχη κατά του Parkinson’s

Γίνεται κάποιος που έχει μία καινοτόμα ιδέα, να βελτιώσει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων; 
Σε αυτό το επεισόδιο του Business in the Mix, παρουσιάζεται μια ιστορία ιατρικής τεχνολογικής καινοτομίας με ελληνική σφραγίδα.

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top