Insights & Promotion Tool

Τώρα έχετε άμεση πρόσβαση σε πολύτιμη πληροφορία μέσω σημαντικών στατιστικών στοιχείων του κλάδου στον οποίον δραστηριοποιείστε. Επιπλέον, εφόσον συμμετέχετε στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος Go For More, μπορείτε να σχεδιάζετε προωθητικές ενέργειες που θα αποστέλλονται αυτόματα στο πελατολόγιο που έχετε επιλέξει.
Insights & Promotion Tool

Ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, σήμερα.

Αποκτήστε ένα μοναδικό πλεονέκτημα με την πρόσβασή σας σε στατιστικά δεδομένα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναγνωρίσετε τις τάσεις και τις ευκαιρίες της αγοράς, να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητες της επιχείρησής σας, και να αυξήσετε τον τζίρο και την ανταγωνιστικότητά της!
Insights & Promotion Tool
Επιπλέον, ως συνεργάτης του Προγράμματος Επιβράβευσης Go For More, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες και να δημιουργήσετε εξατομικευμένες προωθητικές ενέργειες.
Insights & Promotion Tool
Αν δεν είστε συνεργάτης του προγράμματος επιβράβευσης Go For More, μπορείτε να εγγράψετε την επιχείρησή σας, με επίσκεψη στο κατάστημα συνεργασίας σας.

Πρόσβαση στην υπηρεσία

Μπορείτε να αποκτήσετε την υπηρεσία Insights & Promotion Tool μέσω του Digital Banking Επιχειρήσεων (Internet Banking & Business Mobile Banking) συμπληρώνοντας  τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η πρόσβαση στο Promotion Tool για να μπορείτε να δημιουργείτε  αυτοματοποιημένα  προωθητικές ενέργειες με επιβράβευση σε πόντους Go For More σε στοχευμένο κοινό του ενδιαφέροντος σας, - προϋποθέτει την εγγραφή σας στο Δίκτυο συνεργαζομένων επιχειρήσεων του Προγράμματος  Επιβράβευσης Go For More.

Ανάλυση της αγοράς

Αποκτάτε πρόσβαση σε χρήσιμα στοιχεία. Η αναγνώριση των αγοραστικών τάσεων και η κατανόηση της ολιστικής εικόνας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρησής σας μέσα στην αγορά, βάσει δεδομένων, σας εξυπηρετούν στη λήψη αποφάσεων και στην αύξηση των πωλήσεων.

Στοχευμένες προωθητικές ενέργειες

Μέσω του πρόσθετου εργαλείου promotion tool*,έχετε δυνατότητα να αυξήσετε το δυνητικό σας πελατολόγιο και τον κύκλο εργασιών σας , με εξατομικευμένες προσφορές και προωθητικές ενέργειες που βασίζονται στα δεδομένα και τις αναλύσεις της υπηρεσίας Insights & Promotion Tool.

* η πρόσβαση ισχύει για τους συνεργάτες του προγράμματος Go For More.

Το Insights & Promotion Tool αναλυτικά

Ιnsights

Για να δείτε τα Insights θα πρέπει να σας αποδοθεί κατάλληλη πρόσβαση είτε μέσω του s user εάν υπάρχει τέτοιος χρήστης στην επιχείρησή σας είτε μέσω καταστήματος. Συγκεκριμένα o s user μπορεί να αποδώσει έναν ή όλους τους ρόλους των submitter, analyst ή merchant admin.
Η πρώτη θέση εργασίας της εταιρίας, στην οποία έχει αποδοθεί πρόσβαση από τον s user ή από το κατάστημα, που θα επιλέξει το Insights & Promotion Tool θα συμπληρώσει τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή θα ενημερωθεί η συγκεκριμένη θέση εργασίας μέσω email εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.
Για μικρό χρονικό διάστημα η υπηρεσία θα διατίθεται δωρεάν ώστε να γνωρίσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρει.
Η υπηρεσία των insights είναι διαθέσιμη στο Digital Banking επιχειρήσεων (Internet banking & NBG Business Mobile Banking )

Ο χρήστης με το ρόλο Submitter μπορεί να δημιουργεί καμπάνιες Go For More ακολουθώντας μερικά πολύ απλά βήματα με την καθοδήγηση του εργαλείου , έχει πρόσβαση σε ήδη υπάρχουσες καμπάνιες, καθώς και στην ενότητα των Στατιστικών.

Ο χρήστης με το ρόλο Analyst, έχει πρόσβαση στην ενότητα των Στατιστικών.

Ο χρήστης με το ρόλο Merchant Admin είναι ο διαχειριστής του εργαλείου. Μπορεί να δημιουργεί ή να διαγράφει καταστήματα και να καταχωρεί την επωνυμία και το logo της επιχείρησης που θα χρησιμοποιηθεί στα push notifications που θα λάβουν οι πελάτες του από τις καμπάνιες.

Σημείωση: Ο κάθε χρήστης μπορεί να έχει έναν ή περισσότερους ρόλους, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Promotion tool

Είναι μία νέα υπηρεσία προωθητικών ενεργειών, η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργείτε μόνοι σας καμπάνιες σε στοχευμένο κοινό της επιλογής σας οι οποίες και αποστέλλονται προς τους πελάτες μέσω push notifications στον χρόνο που επιθυμείτε και με την προσφορά που εσείς ορίζετε. Το κοινό επιλέγεται από το πελατολόγιο της Τράπεζας, που είναι μέλη στο Πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More.
Η εφαρμογή αποτελεί μέρος της υπηρεσίας Insights & Promotion Tool και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή μέσω του Internet Banking Επιχειρήσεων ή από το κατάστημα συνεργασίας σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιοποίηση του Promotion Tool είναι να συμμετέχετε στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος επιβράβευσης Go For More.
Μπορείτε να εγγράψετε την επιχείρησή σας στο Go For More, με επίσκεψη στο κατάστημα συνεργασίας σας.
Για μικρό χρονικό διάστημα η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν. Στη συνέχεια, το κόστος συμμετοχής θα καθορίζεται από το πλήθος των πελατών που θα προκύπτει ανά προωθητική καμπάνια. (Θα υπάρξει σχετική ανάρτηση στο Τιμολόγιο Βασικών Εργασιών).
Η υπηρεσία του Promotion είναι διαθέσιμη στο Digital Banking επιχειρήσεων (Internet banking & NBG Business Mobile Banking )

Επιλέγω Digital Banking σε όλες τις συσκευές μου

Με μια κίνηση, έχετε μόνο πλεονεκτήματα
Έχω συνολική εικόνα για τα τραπεζικά μου
Κάνω αγορές στο Internet, όπου κι αν είμαι
Διαχειρίζομαι τα οικονομικά μου με μια ματιά
Βλέπω τις κινήσεις μου οποιαδήποτε στιγμή
Δεν χάνω χρόνο με επισκέψεις στην τράπεζα
Βλέπω συγκεντρωτικά τα έσοδα / έξοδα μου

Μπείτε τώρα στο Digital Banking

NBG Mobile Banking App

Επιλέξτε το αντίστοιχο store για να κατεβάσετε της εφαρμογή στο κινητό σας
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery

Internet Banking

Συνδεθείτε για να διαχειριστείτε τις συναλλαγές σας και να αποκτήσετε πολλές online δυνατότητες.
Συνδέομαι τώρα Συνδέομαι τώρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top