Γιατί λογαριασμό σε εμάς;

Digital Banking

Εγγραφείτε στο Digital Banking στον υπολογιστή ή στο κινητό σας και αποκτήστε τη δυνατότητα να ανοίξετε εύκολα λογαριασμό και να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας απλά, γρήγορα και με ασφάλεια. Συνδέστε τον λογαριασμό σας με i-bank POS και διευκολύνετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας, ενώ παράλληλα κερδίζετε μέσα από τα προνόμια που σας παρέχει ο λογαριασμός. Επιλέξτε να ενημερώνεστε μέσω άμεσων ειδοποιήσεων και να παρακολουθείτε τις συναλλαγές της επιχείρησής σας με τον πιο εύκολο τρόπο.

Εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές

Εκμεταλλευτείτε την ευελιξία που σας προσφέρουμε και πραγματοποιήστε τη μισθοδοσία των εργαζομένων σας από τον υπολογιστή σας ή μέσω μαζικών πιστώσεων, με χρέωση του λογαριασμού σας, από όπου κι αν βρίσκεστε, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Εξοφλήστε ξέγνοιαστα και γρήγορα τις υποχρεώσεις σας ή τις οφειλές σας και απαλλαγείτε από περιττές ενέργειες. Μπορείτε, ακόμη, να στείλετε ή να λάβετε χρήματα μέσω του λογαριασμού σας, αποκτώντας, με προνομιακούς όρους, σύγχρονα εργαλεία για την επιχείρησή σας.

Επιλογή που σας επιβραβεύει

Με το άνοιγμα ενός λογαριασμού βγαίνετε πάντα κερδισμένοι αξιοποιώντας ευέλικτες και ασφαλείς λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας και της επιχείρησής σας, μέσα από τα προνόμια και τις παροχές που σας προσφέρει.

Οι προθεσμιακοί μας λογαριασμοί

time-deposit-account

Προθεσμιακές Καταθέσεις

Αποταμιεύστε τα χρήματά σας και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση έχοντας πλήρη έλεγχο των κινήσεών σας. Εύκολα και με ευελιξία μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις καταθέσεις σε ευρώ και ξένο νόμισμα απολαμβάνοντας προνόμια.

Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακός σε ευρώ

Προθεσμιακός σε ευρώ

Για ασφάλεια και αποδόσεις, αποκτήστε έναν προθεσμιακό λογαριασμό καταθέσεων.

Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακός σε ξένο νόμισμα

Προθεσμιακός σε ξένο νόμισμα

Αποκτήστε προθεσμιακό λογαριασμό καταθέσεων σε νόμισμα της επιλογής σας, και απολαύστε άνεση, ευελιξία και μεγάλες αποδόσεις.

Μαθαίνω περισσότερα
Νέα καταθετικά προγράμματα

Νέα καταθετικά προγράμματα

Η νέα σειρά Καταθετικών Προγραμμάτων που απαντούν στις σύγχρονες αποταμιευτικές σας ανάγκες.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital λύσεις για εσάς

Κατεβάστε τώρα το NBG Business Mobile Banking app.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές συναλλαγές και τις τραπεζικές ανάγκες της επιχείρησής σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Έχετε πλήρη εικόνα των προϊόντων της επιχείρησής σας, πραγματοποιείτε μεταφορές και εμβάσματα, πληρώνετε λογαριασμούς,  εξατομικεύετε την αρχική οθόνη σύμφωνα με τις ανάγκες σας και διαχειρίζεστε όλες τις εγκρίσεις, online, από το κινητό σας. 

business banking mobile app
Go For More

Κερδίστε επιβράβευση για τις καθημερινές σας συναλλαγές

Επιβραβεύεστε για κάθε συναλλαγή σας με την τράπεζα, έτσι κι αλλιώς. Κάνοντας όλες σας τις συναλλαγές μέσω του λογαριασμού σας, κερδίζετε ακόμη περισσότερους πόντους Go For More. Μάθετε τώρα πώς.
Μαθαίνω περισσότερα

Λογαριασμός σε 4 βήματα

Βήμα 1: Επιλέγετε τον λογαριασμό σας
Εντοπίζετε το είδος καταθετικού προγράμματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Βήμα 2: Συγκεντρώνετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα
Ακολουθώντας τις οδηγίες θα ενημερωθείτε για τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.
Βήμα 3: Κάνετε αίτηση online ή σε κατάστημα
Έχετε την επιλογή να ανοίξετε τον λογαριασμό σας είτε online είτε με επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας.
Βήμα 4: Έχετε νέο λογαριασμό
Εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια. Ενημερωθείτε για τα προνόμιά σας και τις χρήσεις του νέου σας λογαριασμού.

Έχετε απορίες;

Ναι, μπορείτε να αποκτήσετε τον λογαριασμό  Business PRESTIGE και έναντι ενός ετήσιου πάγιου να απολαμβάνετε πληθώρα προνομίων.
Μπορείτε να τους αποκτήσετε μέσω των Καταστημάτων μας και ειδικότερα για τους λογαριασμούς Business BASIC  και Business Prestige μπορείτε να τους ανοίξετε απλά και γρήγορα και από  τον υπολογιστή σας  ή το κινητό σας.
'Οχι, δεν απαιτείται αρχικό ποσό κατάθεσης για το άνοιγμα ενός επαγγελματικού  λογαριασμού.

Αποκτήστε λογαριασμό online σε 10’

Μπορείτε να εγγραφείτε online εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Αρκεί να έχετε Mobile Banking, για να αποκτήσετε έως και 4 νέους λογαριασμούς, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα. Μπορείτε, αν θέλετε, να αποκτήσετε και χρεωστική κάρτα, Mastercard ή Visa, για τον καθένα. Τόσο απλά.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top