Οι κατάλληλες τραπεζικές λύσεις για την επιχείρησή σας

Ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να κάνετε την καθημερινότητα της επιχείρησής σας ευκολότερη

Την ευκαιρία να ενισχύσετε την επιχείρησή σας και να αποκτήσετε σημαντικό προβάδισμα μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον έχετε σήμερα,  επιλέγοντας τις κατάλληλες, για τις ανάγκες της, τραπεζικές υπηρεσίες. 

Η δυνατότητα να διαχειρίζεστε ψηφιακά ένα μεγάλο εύρος των εργασιών σας, κερδίζοντας χρόνο, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εποχής μας. Καθώς συνεχώς αυξάνονται και ενισχύονται οι τραπεζικές υπηρεσίες που διατίθενται ψηφιακά, μπορείτε να τις  απολαμβάνετε από την άνεση του γραφείου ή του χώρου εργασίας σας, ενισχύοντας την παραγωγικότητά σας. 

Τα προνόμια για τις επιχειρήσεις

Τα προσφερόμενα πακέτα περιλαμβάνουν προνόμια και ειδικές παροχές, έτσι ώστε όλες οι συναλλαγές να πραγματοποιούνται εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Ενδεικτικά, μέσα από μια ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρησή σας, έχετε στη διάθεσή σας παροχές όπως οι παρακάτω.

 

 • Το άνοιγμα λογαριασμού ή η έκδοση κάρτας γίνονται πλέον με απλοποιημένες, ψηφιοποιημένες στον μεγαλύτερο βαθμό διαδικασίες, γεγονός που απελευθερώνει χρόνο, και άρα σας παρέχει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε περισσότερο με τις υπόλοιπες ανάγκες της επιχείρησής σας. 
 • Με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές να κερδίζουν συνεχώς έδαφος, η χρήση του κατάλληλου, με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας, τερματικού αποδοχής καρτών POS, είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Η επιλογή του σωστού μηχανήματος, είναι απλή, καθώς οι τράπεζες προσφέρουν ποικιλία τύπων τερματικών, με επιπλέον προνόμια και συνοδευτικές υπηρεσίες ανά μοντέλο. 

Οι κατάλληλες τραπεζικές λύσεις για την επιχείρησή σας

Το Business PRESTIGE της Εθνικής Τράπεζας

Ενδεικτικό παράδειγμα της σημασίας που έχει το να ανακαλύψετε το πακέτο τραπεζικών παροχών που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας, αποτελεί το Business PRESTIGE. Ένα πολυδιάστατο πακέτο με ετήσια συνδρομή €60 για φυσικά πρόσωπα και €120 για νομικά πρόσωπα. Ειδικότερα, το πακέτο παρέχει:

 • Έντοκο λογαριασμό όψεως: Αποκτάτε έναν λογαριασμό όψεως για τις συναλλακτικές σας ανάγκες, 
 • Μπλοκ επιταγών: Λαμβάνετε μπλοκ επιταγών με προνομιακούς όρους και παροχές, όπως δωρεάν 100 (για φυσικά πρόσωπα) ή 200 (για νομικά πρόσωπα) φύλλα επιταγών ανά έτος.
 • Εισερχόμενα εμβάσματα: Επωφεληθείτε της έκπτωσης 50% στο ισχύον τιμολόγιο για τα εισερχόμενα εμβάσματα εσωτερικού, με μέγιστο αριθμό εμβασμάτων με προνομιακούς όρους τα 100 (για φυσικά πρόσωπα) ή 200 (για νομικά πρόσωπα) ανά ημερολογιακό έτος.
 • Εξερχόμενα εμβάσματα: Μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας από τον λογαριασμό σας σε άλλους λογαριασμούς εσωτερικού μέσω Digital Βanking, δωρεάν, με μέγιστο αριθμό 100 (για φυσικά πρόσωπα) ή 200 (για νομικά πρόσωπα) εμβάσματα ανά ημερολογιακό έτος.
 • Χρεωστική κάρτα: Αποκτάτε τη χρεωστική κάρτα Debit Mastercard Business, για τις καθημερινές επιχειρηματικές σας ανάγκες με δωρεάν την ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα.  
 • Έξυπνες ειδοποιήσεις: Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις κινήσεις του λογαριασμού σας και να δίνετε τις απαιτούμενες εγκρίσεις μέσω της νέας υπηρεσίας προσωποποιημένων ειδοποιήσεων Push Notifications που σας παρέχεται δωρεάν.
 • i-bank POS: Μπορείτε να επιλέξετε να πιστώνονται σε αυτό τον λογαριασμό σας οι εισπράξεις από το ΡΟS που χρησιμοποιείτε, εξυπηρετώντας τους πελάτες σας που επιθυμούν να πληρώσουν με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες.  
 • Μαζικές πιστώσεις: Διαχειριστείτε δωρεάν τις μαζικές πληρωμές σας εύκολα και γρήγορα μέσω του Internet Banking.
 • Εξυπηρέτηση μισθοδοσίας: Πραγματοποιήστε την μισθοδοσία των εργαζομένων στην επιχείρησή σας εύκολα και γρήγορα μέσω του Internet Banking, χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Δωρεάν πληρωμή λογαριασμών: Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια τους λογαριασμούς/υποχρεώσεις της επιχείρησής σας, μέσω του Internet ή Mobile Banking ή με πάγια εντολή
 • i-statement: Δείτε, τα αντίγραφα κινήσεων του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά, όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω της υπηρεσίας i-statement του Digital Banking.

 

Οι σύγχρονες τραπεζικές υπηρεσίες παρέχουν στην επιχείρησή σας εργαλεία και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους της. Επιλέξτε τις κατάλληλες για εσάς και αυξήστε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top