Η πλατφόρμα ΤΣΕΚ της Τειρεσίας με λίγα λόγια

Η πλατφόρμα Τειρεσίας Σύστημα Ελέγχου Κινδύνου (ΤΣΕΚ), διαθέσιμη στο tsek.teiresias.gr αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση του ρίσκου των συναλλαγών σας, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε αξιόπιστες οικονομικές και επιχειρηματικές πληροφορίες. Απλή στη χρήση και με χαμηλό ετήσιο κόστος, η πλατφόρμα ΤΣΕΚ απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου.

 

Ειδική προσφορά με χρήση της πλατφόρμας ΤΣΕΚ

Εξασφαλίσαμε για τους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας μία ειδική προσφορά, μέσω της οποίας επωφελείστε με 15% έκπτωση και δώρο 15 επιπλέον ισολογισμούς, με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου χρήσης της πλατφόρμας ΤΣΕΚ, η οποία αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για να προστατεύσετε τις συναλλαγές σας.

Η πλατφόρμα ΤΣΕΚ αναλυτικά

Εύκολος έλεγχος

Ελέγχετε εύκολα την πιστοληπτική ικανότητα νέων ή υφιστάμενων πελατών και προμηθευτών.

Άμεση ενημέρωση

Ενημερώνεστε, μέσω της υπηρεσίας ΤΣΕΚ Alarm, για οποιαδήποτε μεταβολή σε οικονομική ή επιχειρηματική πληροφορία σας ενδιαφέρει.

Πλήρης και έγκυρη πληροφόρηση

Αποκτάτε online πρόσβαση στα πλέον έγκυρα και ενημερωμένα οικονομικά δεδομένα από τη βάση της Τειρεσίας, όπως ακάλυπτες επιταγές, απλήρωτες συναλλαγματικές, διαταγές πληρωμής και πολλά ακόμα.

Υπηρεσία U-ΣΕΤ

Με την υπηρεσία U-ΣΕΤ, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας ΤΣΕΚ, λαμβάνετε μια συνοπτική εικόνα της εταιρείας σας όπως καταχωρείται στη βάση της Τειρεσίας.

Επιλογή πακέτου

Επιλέγετε το πακέτο χρήσης ΤΣΕΚ που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες του.

Διεθνής Υποστήριξη

Η Τειρεσίας συνεργάζεται με την πολυεθνική εταιρεία Credit Reform και σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξετε άμεσα και εύκολα την πιστοληπτική ικανότητα συνεργατών σας με έδρα στο εξωτερικό, σε περισσότερες από 89 χώρες, με τις Διεθνείς Οικονομικές Αναφορές (International Credit Reports).

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το tsek.teiresias.gr ή επικοινωνήστε στο
210 6382907.

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top