Στο πλαίσιο της συνεργασίας της NBG Pay και της Epsilon Net, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, δημιουργήθηκε για εσάς και τις ανάγκες της επιχείρησής σας ένα νέο πακέτο ολοκληρωμένων υπηρεσιών Acquiring Business. Αξιόπιστες λύσεις που υποστηρίζουν και διασφαλίζουν ότι κάθε συναλλαγή θα πραγματοποιείται αδιάλειπτα, ταχύτατα και με ασφάλεια. 
 
Μπορείτε να επωφεληθείτε από την λύση EPSILON ALL in ONE, καθώς το πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει ένα νέο, λειτουργικό και καινοτόμο All in One πρόγραμμα Τιμολόγησης και Εμπορικής Παρακολούθησης για κάθε επιχείρηση.
 
Επιπλέον, επιλέγοντας τη καινοτόμα eCommerce Services, μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα online πρόσβασης και ελέγχου σε όλες τις συναλλαγές που διενεργούνται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, σε πραγματικό χρόνο (real time), από όπου κι αν βρίσκεστε.

EPSILON ALL in ONE συνδυάζει και να διασυνδέει:

 • Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Εμπορικής Παρακολούθησης Epsilon Smart
 • Υπηρεσίες Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Epsilon Digital, αδειοδοτημένου με αναβαθμισμένη πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΠΟΛ Α.1158/2023
 • POS Pax A920 Pro για την αποδοχή πληρωμών μέσω προπληρωμένων, χρεωστικών & πιστωτικών καρτών και την εκτύπωση παραστατικού σε μία συσκευή.

Τα eCommerce Services παρέχουν: 

 • Τη δυνατότητα συναλλαγής προέγκρισης, μερικής ή ολικής ολοκλήρωσης της πληρωμής. Η συγκεκριμένη δυνατότητα παρέχεται κατόπιν αίτησής σας και έγκρισης από την NBG Pay.
 • Μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα πληρωμής (checkout) για να προσαρμόζεται σε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. tablet, κινητό τηλέφωνο), με στόχο τη βέλτιστη δυνατή αγοραστική εμπειρία για τους κατόχους των καρτών.

Με 2 λόγια:

 • Συναλλαγές από μία συσκευή 
 • Έλεγχος συναλλαγών real time 
 • Ασφάλεια & Ταχύτητα 
 • Ολοκληρωμένες λύσεις e-commerce
 

Έτσι, με το νέο πακέτο ολοκληρωμένων υπηρεσιών Acquiring Business, προσφέρετε:

Στην επιχείρησή σας

Και στους πελάτες σας

Τα οφέλη της υπηρεσίας αναλυτικά:

 

Ασφάλεια και ταχύτητα στην πραγματοποίηση των συναλλαγών 
Η κρυπτογράφηση των δεδομένων καθιστά δύσκολη την παρεμβολή σε ευαίσθητες πληροφορίες, καθιστώντας τις πληρωμές με POS ασφαλείς και προστατευμένες από απάτες. Επιπλέον, με τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις διασφαλίζεται ότι οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται αδιάλειπτα.
Πολλαπλές επιλογές λύσεων πληρωμών
Υπάρχει δυνατότητα επιλογής λύσεων μεταξύ φυσικού EFT/POS τερματικού, καθώς και υπηρεσιών Ε-commerce, ώστε να αποκτήσετε την κατάλληλη λύση για εσάς.
Τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη πελατών
Παρέχεται τεχνική υποστήριξη μέσω εξειδικευμένου προσωπικού, είτε απομακρυσμένα είτε με παρουσία τεχνικού, για υπηρεσίες εγκατάστασης και αποκατάστασης βλαβών του POS σας.
Εκκαθάριση επόμενης ημέρας
Οι εισπράξεις που διενεργούνται μέσω POS πιστώνονται στο λογαριασμό της επιχείρησής σας νωρίς το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας. 
Δυνατότητα Διαχείρισης της Πελατειακής σας Βάσης 
Τα συστήματα POS υποστηρίζουν τη διαχείριση της πελατειακής σας βάσης, παρέχοντας εργαλεία για προσφορές και προγράμματα επιβράβευσης.
Βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών σας
Τα POS υποστηρίζουν εκτός από τη δυνατότητα πληρωμών με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες και τη διενέργεια ανέπαφων πληρωμών με κινητό τηλέφωνο και smartwatch, προσφέροντας ευελιξία στους πελάτες σας. 

Υπηρεσίες eCommerce
Ασφάλεια στις online συναλλαγές 
Οι υπηρεσίες eCommerce διατίθενται μέσω της Πύλης Πληρωμών της EDPS (payment gateway), η οποία προσφέρει πλήρη ασφάλεια και ευκολία στις πληρωμές με κάρτα, με τη χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας EMV 3DS (v 2.2,2.3). 
Έλεγχος και διαχείριση των online συναλλαγών 
Στις υπηρεσίες eCommerce περιλαμβάνεται η πλατφόρμα E-Merchant που αποτελεί μια πλατφόρμα ελέγχου και διαχείρισης των online συναλλαγών, η οποία παρέχεται σε όλους τους εμπόρους που συνεργάζονται με την NBG Pay προσφέροντας: 

 • Εύκολη Διαχείριση Συναλλαγών 
 • Αναζήτηση πληροφοριών όσον αφορά τις συναλλαγές και δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων αυτών με δημιουργία αρχείου.
 • Επισκόπηση συναλλαγών 
 
EPSILON ALL in ONE

EPSILON ALL in ONE

Ψηφιακή Ταμειακή Μηχανή & POS

Μαθαίνω περισσότερα

Έχετε απορίες;

Τα προσφερόμενα POS είναι εξοπλισμένα με ανέπαφο αναγνώστη (contactless reader) και αποδέχονται πληρωμές από όλες τις κάρτες που υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές αλλά και από τα κινητά τηλέφωνα ή άλλες έξυπνες συσκευές (Smartwatches) που υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές.
Δεν χρειάζεστε κάρτα κινητής τηλεφωνίας για τα φορητά τερματικά σας, καθώς αποτελεί μέρος του προϊόντος και των υπηρεσιών που παρέχει ο πάροχος του POS. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσφερόμενη υπηρεσία περιλαμβάνει χρήση ειδικών global SIM καρτών που επιτρέπουν την σύνδεση με όλα τα διαθέσιμα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, επιτυγχάνοντας υψηλή συνδεσιμότητα σε περιοχές με προβλήματα στην κάλυψη από ορισμένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνεται στο κόστος συντήρησης του τερματικού σας χωρίς να επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος για τη συνδρομή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.
Η επιχείρηση καλεί για οποιοδήποτε θέμα της συνεργασίας της τόσο στη λύση All in One όσο και στο e-Commerce: την Epsilon Net στο 2115007000 και 2310981700 με επιλογή 3 (POS οργανωτικά θέματα) για όλα τα θέματα που αφορούν στη συνεργασία με την Epsilon Net, την NBG Pay στο 210 9503600 ή στο email στο [email protected] για όλα τα οικονομικά και εμπορικά θέματα που αφορούν το acquiring business, την EDPS στο 210 8993660 για θέματα εφοδιασμού και λειτουργίας των τερματικών καθώς και για τεχνικά, λειτουργικά θέματα της πλατφόρμας e-Commerce.
Το τερματικό εκδίδει την απόδειξη του εμπόρου και, στη συνέχεια, εμφανίζει ερώτηση αναφορικά με την εκτύπωση ή όχι της απόδειξης για τον πελάτη. 
Όχι, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε τη σχέση σας με την Εθνική Τράπεζα εύκολα και γρήγορα, είτε με επίσκεψη σε ένα από τα Καταστήματά μας, είτε αποκλειστικά online, μέσα από το Digital Banking

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top