Στην Εθνική Τράπεζα και την NBG Pay υποστηρίζουμε έμπρακτα την αναβάθμιση των λειτουργιών των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, με στόχο την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών. 

H NBG Pay σε συνεργασία με την εταιρεία Mellon Technologies, σας δίνει  τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε την παλιά συσκευή POS που διαθέτετε με τερματικό νέας τεχνολογίας.

 

 

Με 2 λόγια:

 • Εγγυημένο επίπεδο υπηρεσιών 
 • Σύγχρονες λειτουργικότητες
 • Εύκολη και γρήγορη διαδικασία αντικατάστασης
 • Άμεσος χρόνος παράδοσης νέου τερματικού 
 

Μέσω του e-shop της Mellon Technologies έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε αντικατάσταση του παλιού τερματικού POS, απλά και γρήγορα, χωρίς επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα του Δικτύου μας.

Μπορείτε να αποκτήσετε σύγχρονο τερματικό, με τον τρόπο που σας ταιριάζει και σας εξυπηρετεί περισσότερο, καθώς και να διασφαλίσετε κάλυψη υψηλής ασφάλειας PCI 6 και βελτιωμένη απόδοση.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών (πακέτο Basic και πακέτο Premium) που θα διευκολύνουν και θα βελτιστοποιήσουν την επιχειρηματική σας καθημερινότητα.
Android DX 8000

Android DX 8000

Φορητό Android POS έγχρωμο με οθόνη αφής και ενσωματωμένο εκτυπωτή, ιδανικό για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες, καθώς και επιχειρήσεις στις οποίες διενεργούνται συναλλαγές τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών τους. Με μια συσκευή αποκτάτε τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών και παράλληλα έχετε τη δυνατότητα ενεργοποίησης πρόσθετων εφαρμογών που είναι συμβατές με Android λογισμικό μέσα από το Application Store της συσκευής. Χάρη στην υποστήριξη της 4G και WiFi συνδεσιμότητας η ολοκλήρωση των πληρωμών πραγματοποιείται πολύ γρήγορα και αξιόπιστα ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης για εσάς και τους πελάτες σας, αναβαθμίζοντας την εικόνα της επιχείρησής σας.

Πάροχος του τερματικού είναι η Mellon Technologies. Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις πώλησης/μίσθωσης της Mellon Technologies.

 

To Android DX 8000 αναλυτικά

Τιμή Αγοράς: 269,00€

Μηνιαίο Κόστος Συντήρησης: 7,00€

 
 

Το πακέτο Android DX 8000 4G/WiFi περιλαμβάνει:

 • Το φορητό τερματικό Android DX 8000 4G/WiFi
 • Καλώδια σύνδεσης
 • Ρολά χαρτιού εκτύπωσης
 • Αυτοκόλλητο βιτρίνας για την ενημέρωση των πελατών σας για τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής στην επιχείρησή σας μέσα από το πιο σύγχρονο δίκτυο της NBG Pay
 • Αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης και χρήσης

 
 
 • Εναλλακτικά, παρέχεται δυνατότητα i) Μίσθωσης με προκαταβολή 160,00€ και μηνιαίο κόστος συντήρησης 12,00€ για 24 μήνες. Στην περίπτωση αυτή, το μηνιαίο κόστος συντήρησης από τον 25ο μήνα διαμορφώνεται σε 7,00€. ii) Μίσθωσης χωρίς προκαταβολή και μηνιαίο κόστος συντήρησης 15,00€ για 36 μήνες.  
 • Το κόστος συντήρησης τερματικού εξοφλείται σε 6μηνιαία βάση
 • Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
 • Ο ελάχιστος αρχικός χρόνος παραμονής στην υπηρεσία είναι 24μήνες για τη Μίσθωση με προκαταβολή και 36 μήνες για τη Μίσθωση χωρίς προκαταβολή
 • Είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση Πάγιας Εντολής για την είσπραξη των ποσών που σχετίζονται με τις υπηρεσίες.
 
 • To Android DX 8000 4G/WiFi είναι ένα ασύρματο τερματικό με δυνατότητα σύνδεσης σε WiFi δίκτυα, πιστοποιημένο στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας PCI 6.
 • Το τερματικό διαθέτει ενσωματωμένο γρήγορο θερμικό εκτυπωτή για μέγεθος χαρτιού διαμέτρου 40mm, έγχρωμη οθόνη αφής 6 ιντσών, υψηλής ανάλυσης HD (1440 x 720 px) και φωτεινότητας, δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης (εμπρόσθια 2Μ fixed focus code scanning, οπίσθια 5Μ autofocus flash code scanning) για την ανάγνωση Bar Code και QR codes, δυνατότητα εντοπισμού θέσης από εφαρμογές που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία με τη χρήση GPS, GLONASS και BDS, την μεγαλύτερη μπαταρία Li-ion της κατηγορίας (24,12 Wh) προσφέροντας πολύ μεγάλη αυτονομία, μικρό αποτύπωμα και βάρος (διαστάσεις 198 x 83 x 62.5 mm και βάρος 441g συμπεριλαμβάνοντας και τη μπαταρία) κάνοντας πολύ ξεκούραστη τη χρήση της ως φορητή συσκευή.
 • Επιτυγχάνεται υψηλή διαθεσιμότητα και πολύ γρήγορη λειτουργία στις συναλλαγές χάρη στην ενεργοποιημένη υπηρεσία 4G συνδεσιμότητας με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας όπως επίσης και την αυτόματη σύνδεση μέσω WiFi υποστηρίζοντας πολλαπλά δίκτυα (IEEE8.2.11 a/b/g/n/ac 2.4G and 5G) . Η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 4.2 low energy, επιτρέποντας την ενεργοποίηση μιας πληθώρας περιφερειακών συμβατών με Bluetooth.
 • Υποστηρίζεται η ανάγνωση  καρτών που παρέχουν τη δυνατότητα  ανέπαφων συναλλαγών  & η NFC λειτουργία για mobile wallets (NFC/Contactless), Chip καρτών και μαγνητικών καρτών (ISO 1/2/3 track, bi-directional swiping).
 • Η θύρα φόρτισης είναι τύπου USB C.
 • Υποστηρίζεται η αναπαραγωγή audio και η σύνδεση ακουστικών συμβατών με USB C
 • Η συσκευή διασφαλίζει την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας χάρη στην αυτόματη λειτουργία Sleep/Low energy mode ενώ χάρη στη δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικών αποδείξεων στους πελάτες σας, καταναλώνετε λιγότερο χαρτί συμβάλλοντας και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος.
 • Υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης για εγκατάσταση και αποκατάσταση βλαβών
 • Υπηρεσία επί τόπου υποστήριξης για εγκατάσταση και αποκατάσταση βλαβών
 • Υπηρεσία αντικατάστασης τερματικού
 • Αναβαθμίσεις της εφαρμογής του τερματικού, οι οποίες γίνονται απομακρυσμένα
 • Αμεσότητα στην ενημέρωσή σας για την πρόοδο της εξυπηρέτησης, της εγκατάστασης ή αποκατάστασης βλάβης του τερματικού σας με αποστολή sms/viber στο κινητό σας
 • Πρόσβαση σε ιστοσελίδα (Web Portal) στην οποία, με χρήση διαπιστευτηρίων, θα μπορείτε να διαβάσετε και να εκτυπώσετε:  τους όρους συνεργασίας για την προμήθεια και υποστήριξη του POS, τεχνικά εγχειρίδια, οδηγίες εγκατάστασης, ενημέρωση για σχετιζόμενα με POS διαθέσιμα προϊόντα, στοιχεία τερματικών που βρίσκονται στην κατοχή σας
 • Instant Call Back: με το πάτημα ενός κουμπιού πάνω στο τερματικό, έχετε τη δυνατότητα να δώσετε εντολή να σας καλέσει το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης, μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο, για να εξυπηρετηθείτε από τεχνικό εκπρόσωπο της Mellon Technologies για οποιοδήποτε θέμα αφορά το POS, με αποτέλεσμα την άμεση εξυπηρέτηση και αποφυγή αναμονών
 • e-Receipts: Δίνεται η δυνατότητα, αντί να εκτυπώνεται από το τερματικό η χάρτινη απόδειξη, να αποστέλλεται κατευθείαν στο κινητό του πελάτη. Ο πελάτης την λαμβάνει με sms/viber πληκτρολογώντας απλά τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στο τερματικό. Το όφελός σας, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών σας αλλά και η μείωση κόστους για αναλώσιμα
 • Preventive POS Monitoring: Με τη χρήση εργαλείων απομακρυσμένης παρακολούθησης και την επεξεργασία στατιστικών δεδομένων χρήσης του POS, διενεργούνται προληπτικές και επανορθωτικές συντηρήσεις, κυρίως απομακρυσμένα αλλά και με επίσκεψη τεχνικού εφόσον απαιτηθεί. Η υπηρεσία αυτή, εξασφαλίζει την αδιάλειπτη και αποδοτικότερη λειτουργία του POS σας, χωρίς καμία ενέργεια από την πλευρά σας.
 
Μπορείτε να κατεβάσετε το PDF για να διαβάσετε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.
Desk2600

Desk2600

Επιτραπέζιο POS με ενσωματωμένο εκτυπωτή, φωτιζόμενα πλήκτρα και έγχρωμη οθόνη διευκολύνοντας τη χρήση σε σημεία με χαμηλό φωτισμό. Ιδανικό για εμπορικά καταστήματα, λογιστήρια/ ταμεία επιχειρήσεων και  επαγγελματικά γραφεία. H εύχρηστη λύση για συναλλαγές με κάρτα στο ταμείο. 

Πάροχος του τερματικού είναι η Mellon Technologies. Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις πώλησης/μίσθωσης της Mellon Technologies. 

Το Desk2600 αναλυτικά

Τιμή Αγοράς: 159 €

Μηνιαίο Κόστος Συντήρησης: 3,50 €

 

 Το πακέτο Desk 2600 περιλαμβάνει:

1. Το επιτραπέζιο τερματικό Desk 2600
2. Καλώδια σύνδεσης
3. Ρολά χαρτιού εκτύπωσης
4. Εξάρτημα σύνδεσης Magic Box
5. Αυτοκόλλητο βιτρίνας για την ενημέρωση των πελατών για τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής στην επιχείρηση μέσα από το πιο σύγχρονο δίκτυο της NBG Pay
6. Αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης και χρήσης

1. Εναλλακτικά, παρέχεται δυνατότητα Μίσθωσης με προκαταβολή 79,00€ και μηνιαίο κόστος συντήρησης 7,00€ για 24 μήνες. Στην περίπτωση αυτή, το μηνιαίο κόστος συντήρησης από τον 25ο μήνα διαμορφώνεται σε 3,50€. 
2. Το κόστος συντήρησης τερματικού εξοφλείται σε 6μηνιαία βάση.
3. Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
4. Ο ελάχιστος αρχικός χρόνος παραμονής στην υπηρεσία είναι 24μήνες
5. Είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση Πάγιας Εντολής για την είσπραξη των ποσών που σχετίζονται με τις υπηρεσίες.
 
1. Ασφάλεια στις συναλλαγές βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών, με πιστοποίηση PCI PTS V6
2. Μεγάλη έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, ευκρινές φωτιζόμενο πληκτρολόγιο 
3. Εργονομία χώρου με το εξάρτημα σύνδεσης Magic Box
4. Εφεδρική μπαταρία για μέγιστη αυτονομία, επιτρέπει την ολοκλήρωση συναλλαγών και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος 
5. Ευκολία στην ολοκλήρωση των συναλλαγών χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό και ταχύτητα μέσω της TCP/IP Connection
6. Αποδοχή όλων των τρόπων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των EMV Chip & PIN, μαγνητικής πίστας και NFC/Contactless

 Με την αγορά του Desk 2600, απολαμβάνετε: 

 • Υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης για εγκατάσταση και αποκατάσταση βλαβών
 • Υπηρεσία επί τόπου υποστήριξης για εγκατάσταση και αποκατάσταση βλαβών
 • Υπηρεσία αντικατάστασης τερματικού
 • Αναβαθμίσεις της εφαρμογής του τερματικού, οι οποίες γίνονται απομακρυσμένα
 • Αμεσότητα στην ενημέρωσή σας για την πρόοδο της εξυπηρέτησης, της εγκατάστασης ή αποκατάστασης βλάβης του τερματικού σας με αποστολή sms/viber στο κινητό σας
 • Πρόσβαση σε ιστοσελίδα (Web Portal) στην οποία, με χρήση διαπιστευτηρίων, θα μπορείτε να διαβάσετε και να εκτυπώσετε:  τους όρους συνεργασίας για την προμήθεια και υποστήριξη του POS, τεχνικά εγχειρίδια, οδηγίες εγκατάστασης, ενημέρωση για σχετιζόμενα με POS διαθέσιμα προϊόντα, στοιχεία τερματικών που βρίσκονται στην κατοχή σας.
 
Μπορείτε να κατεβάσετε το PDF για να διαβάσετε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Υποχρεωτική εγκατάσταση & χρήση POS

για επαγγελματίες. Ενημερωθείτε για τα επαγγέλματα που αφορά η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου και αποκτήστε το δικό σας τερματικό POS, εύκολα και γρήγορα στην NBG Pay

Περισσότερες digital λύσεις για εσάς

Κατεβάστε τώρα το NBG Business Mobile Banking app.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές συναλλαγές και τις τραπεζικές ανάγκες της επιχείρησής σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Έχετε πλήρη εικόνα των προϊόντων της επιχείρησής σας, πραγματοποιείτε μεταφορές και εμβάσματα, πληρώνετε λογαριασμούς,  εξατομικεύετε την αρχική οθόνη σύμφωνα με τις ανάγκες σας και διαχειρίζεστε όλες τις εγκρίσεις, online, από το κινητό σας. 

business banking mobile app

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top