Κερδίστε ευελιξία με την πλατφόρμα e-Simplify

Μπορείτε να εξασφαλίσετε μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες σας χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή πλατφόρμα πληρωμών με διευρυμένες λειτουργικές δυνατότητες, που προσφέρεται από την NBG Pay.

Έχετε τον έλεγχο των συναλλαγών σας

Έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις συναλλαγές των πελατών σας οποιαδήποτε στιγμή, από όπου κι αν βρίσκεστε, ώστε να έχετε συνεχή δυνατότητα ελέγχου τους.

Δημιουργία του δικού σας e-shop

Μέσω της πλατφόρμας e-Simplify Stores έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το e-shop σας και προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο Facebook ή το Twitter.

Εξόφληση με πολλούς τρόπους

Από κινητό και εικονικό τερματικό POS μέχρι τηλέφωνο και e-mail μπορείτε να παρέχετε  στους πελάτες σας πολλές επιλογές για την ολοκλήρωση της αγοράς τους.

Πληρωμές από το κινητό

Όπου και αν βρίσκεστε έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τα προϊόντα σας μέσα από την εφαρμογή του e-Simplify για κινητές συσκευές. Τόσο απλά.

Virtual POS

Με την ψηφιακή εκδοχή του POS μπορείτε να απλοποιήσετε τις δραστηριότητες του καταστήματός σας: Από παραγγελίες μέχρι δέσμευση ποσών και επιστροφές χρημάτων.

Key2Pay

Διευκολύνετε τις συναλλαγές των πελατών σας εκδίδοντάς τους ηλεκτρονικό τιμολόγιο. Εύκολα και γρήγορα.

Θέλετε να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπό μας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Κλείνω ραντεβού
Δημιουργία eshop

Δημιουργήστε ηλεκτρονικό κατάστημα με το e-Simplify Stores

Προσφέρετε εύκολα και με ασφάλεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας online χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.
Μαθαίνω περισσότερα
Testimonial Card 1

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Εθνικής γίνεται πάντα με ώριμα και σταθερά βήματα, αποτελώντας καταλύτη και αρωγό των δραστηριοτήτων μας.
Γιάννα Ιωαννίδου
Managing Director της All Web Solution SA

Θέλω την πλατφόρμα i-bank e-Simplify

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να επωφεληθείτε άμεσα των δυνατοτήτων της πλατφόρμας e-Simplify, το μόνο που χρειάζεστε είναι να τηρείτε ή να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως σε εμάς και να δραστηριοποιείστε σε λιανικές πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.

Έχετε απορίες;

Η NBG Pay παρέχει στους πελάτες σας μία καινοτόμο, οικονομική και ασφαλή λύση πληρωμών. Επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών είτε σε φυσικά καταστήματα, είτε μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή και εν κινήσει.
Τώρα μπορείτε να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας με την αποδοχή πληρωμών με κάρτες. Η NBG Pay διευκολύνει τις επιχειρήσεις στην αποδοχή πληρωμών με κάρτες σε φυσικά καταστήματα, μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή εν κινήσει.

Η ΕΤΕ και η EVO Payments Inc. (εφεξής “EVO”) υπέγραψαν μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία ως NBG Pay*, με σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες αποδοχής και επεξεργασίας πληρωμών.  Η EVO κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παροχής τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμών με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.  Η διευρυμένη και μεγάλης αξίας πελατειακή βάση της ΕΤΕ σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της EVO στους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών θα επιφέρουν σημαντικά οφέλη και αξία για τους πελάτες μας. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Για περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνήσετε με την NBG Pay μέσω e-mail, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου:
Πληροφορίες: [email protected]
Τ: 210 950 3600
Ταχυδρομική διεύθυνση: 
NBG Pay ΑΕ
Πειραιώς 74
18346 Μοσχάτο
Αθήνα
Αττική

Προστασία δεδομένων - πώς διασφαλίζει η NBG Pay την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Πληροφορίες για τον τρόπο που η NBG Pay διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.  Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επικοινωνία – θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο;

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.  Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών ή των παρεχόμενων υπηρεσιών της NBG Pay.  Εάν επιθυμείτε να μας κοινοποιήσετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο, παρακαλούμε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Εναλλακτικοί Ανεξάρτητοι Φορείς Επίλυσης Διαφορών

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εναλλακτική/εξωδικαστική επίλυση διαφορών και τους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ), οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ΕΕΔ και στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε, από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης www.mindev.gov.gr στην ενότητα «Για τον Πολίτη-Καταναλωτή/ Θέματα Ενημέρωσης & Προστασίας Καταναλωτή/Η Υπηρεσία/Εναλλακτική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών».
 
Ναι, η χρήση της πλατφόρμας είναι απλή και εύκολη, και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες στον Οδηγό Χρήστη e-Simplify.
Από την αύξηση εσόδων και την εξασφάλιση καλύτερης αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες σας μέχρι τη βελτίωση της αποδοτικότητας της επιχείρησής σας, με την πλατφόρμα e-Simplify έχετε τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα online με την υπηρεσία e-Simplify Stores.
Μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα της απευθείας πληρωμής στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή μέσω εικονικού τερματικού (για παραγγελίες μέσω e-mail ή τηλεφώνου), καθώς και αυτήν της αποστολής ηλεκτρονικού τιμολογίου μέσω της υπηρεσίας Key2Pay. Παράλληλα, έχετε στη διάθεσή σας τις αντίστοιχες δυνατότητες αποδοχής πληρωμών.
Μπορείτε να αποδεχτείτε τα σήματα διαφόρων σχημάτων καρτών όπως Visa και Mastercard. 

Περισσότερες digital λύσεις για εσάς

Κατεβάστε τώρα το NBG Business Mobile Banking app.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές συναλλαγές και τις τραπεζικές ανάγκες της επιχείρησής σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Έχετε πλήρη εικόνα των προϊόντων της επιχείρησής σας, πραγματοποιείτε μεταφορές και εμβάσματα, πληρώνετε λογαριασμούς,  εξατομικεύετε την αρχική οθόνη σύμφωνα με τις ανάγκες σας και διαχειρίζεστε όλες τις εγκρίσεις, online, από το κινητό σας. 

business banking mobile app

Για εσάς και την επιχείρησή σας

Χρήσιμα άρθρα, ιδέες και προτάσεις

e-Commerce: η νέα πραγματικότητα για τις επιχειρήσεις

e-Commerce: η νέα πραγματικότητα για τις επιχειρήσεις

Ανακαλύψτε tips και διαθέσιμες λύσεις για μία πετυχημένη e-Commerce στρατηγική.

Μαθαίνω περισσότερα
"Think globally" -  Προτεραιότητα η εξωστρέφεια της επιχείρησης

"Think globally" - Προτεραιότητα η εξωστρέφεια της επιχείρησης

Σκέφτεστε την παγκόσμια αγορά αλλά έχετε πολλές απορίες; Ξεκινήστε διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

Μαθαίνω περισσότερα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top