i-bank e-Enterprise

Σε όποιον εμπορικό κλάδο και αν ανήκετε, μπορείτε να αποκτήσετε προβάδισμα στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια για την επιχείρησή σας με την πλατφόρμα i-bank e-Enterprise

Μπορείτε να αυξήσετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας παρέχοντας στους πελάτες σας αναβαθμισμένη ψηφιακή εξυπηρέτηση, η οποία προσφέρεται από την NBG Pay.
 

Παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας σε πραγματικό χρόνο

Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε τις κινήσεις στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Έχετε αυτονομία στη διαχείριση των συναλλαγών σας και στο reporting

Από τη δημιουργία αναφορών μέχρι τη τακτοποίηση συναλλαγών και αναζήτηση παραγγελιών μπορείτε να έχετε την πλήρη εικόνα των κινήσεων στο e-shop σας.

Έχετε έλεγχο της διαδικασίας του checkout των πελατών σας

Μπορείτε να έχετε εικόνα του βαθμού εξυπηρέτησης των πελατών σας οποτεδήποτε θελήσετε.

Virtual POS

Με την ψηφιακή εκδοχή του POS μπορείτε να απλοποιήσετε τις δραστηριότητες του καταστήματός σας. Από παραγγελίες και επιβεβαίωση καρτών, μέχρι δέσμευση ποσών και επιστροφές χρημάτων.

Άτοκες δόσεις

Μπορείτε να δίνετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα των άτοκων δόσεων με τη χρήση καρτών Mastercard και Visa που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δόσεων.

Εξόφληση

Από e-mail με χρήση εικονικού τερματικού POS μέχρι τηλέφωνο και online πληρωμή στο κατάστημα με χρήση κάρτας, μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας πολλές επιλογές για την ολοκλήρωση της αγοράς τους.

Θέλετε να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπό μας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Κλείνω ραντεβού
i-bank POS για Επαγγελματίες

Διευκολύνετε τις συναλλαγές μέσω κάρτας με τη μέθοδο του tokenization

Για την ασφαλή αποθήκευση των στοιχείων της κάρτας των πελατών σας μπορείτε να δημιουργείτε ένα μοναδικό αριθμό (token) που αντιστοιχεί στον αριθμό της κάρτας τους και να το χρησιμοποιείται στις επόμενες συναλλαγές πληρωμών.
Μαθαίνω περισσότερα
Testimonial Card 1

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Εθνικής γίνεται πάντα με ώριμα και σταθερά βήματα, αποτελώντας καταλύτη και αρωγό των δραστηριοτήτων μας.
Γιάννα Ιωαννίδου
Managing Director της All Web Solution SA

Θέλω τις δυνατότητες που μου δίνει η πλατφόρμα i-bank e-Enterprise

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να επωφεληθείτε άμεσα των δυνατοτήτων της πλατφόρμας, το μόνο που χρειάζεστε είναι να τηρείτε ή να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως σε εμάς και να δραστηριοποιείστε σε λιανικές πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.

Κάνω εγγραφή

Έχετε απορίες;

Η NBG Pay παρέχει στους πελάτες σας μία καινοτόμο, οικονομική και ασφαλή λύση πληρωμών. Επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών είτε σε φυσικά καταστήματα, είτε μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή και εν κινήσει.
Τώρα μπορείτε να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας με την αποδοχή πληρωμών με κάρτες. Η NBG Pay διευκολύνει τις επιχειρήσεις στην αποδοχή πληρωμών με κάρτες σε φυσικά καταστήματα, μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή εν κινήσει.

Η ΕΤΕ και η EVO Payments Inc. (εφεξής “EVO”) υπέγραψαν μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία ως NBG Pay*, με σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες αποδοχής και επεξεργασίας πληρωμών.  Η EVO κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παροχής τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμών με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.  Η διευρυμένη και μεγάλης αξίας πελατειακή βάση της ΕΤΕ σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της EVO στους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών θα επιφέρουν σημαντικά οφέλη και αξία για τους πελάτες μας. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Για περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνήσετε με την NBG Pay μέσω e-mail, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου:
Πληροφορίες: [email protected]
Τ: 210 950 3600
Ταχυδρομική διεύθυνση: 
NBG Pay ΑΕ
Πειραιώς 74
18346 Μοσχάτο
Αθήνα
Αττική

Προστασία δεδομένων - πώς διασφαλίζει η NBG Pay την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Πληροφορίες για τον τρόπο που η NBG Pay διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.  Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Επικοινωνία – θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο;

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.  Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών ή των παρεχόμενων υπηρεσιών της NBG Pay.  Εάν επιθυμείτε να μας κοινοποιήσετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο, παρακαλούμε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Εναλλακτικοί Ανεξάρτητοι Φορείς Επίλυσης Διαφορών

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εναλλακτική/εξωδικαστική επίλυση διαφορών και τους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ), οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ΕΕΔ και στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε, από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης www.mindev.gov.gr στην ενότητα «Για τον Πολίτη-Καταναλωτή/ Θέματα Ενημέρωσης & Προστασίας Καταναλωτή/Η Υπηρεσία/Εναλλακτική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών».
 
Ναι, η χρήση της πλατφόρμας είναι απλή και εύκολη, και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες στον Οδηγό Χρήστη e-Enterprise.
Μπορείτε να αποδεχτείτε τα σήματα διαφόρων σχημάτων καρτών όπως Visa, Mastercard και JCB.
Ναι, βεβαίως. Μπορείτε να αντιλογήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή έχει πραγματοποιήσει ο πελάτης σας και να την επιστρέψετε/πιστώσετε στον λογαριασμό της κάρτας του. Υπάρχει η δυνατότητα μερικής και ολικής επιστροφής.
Με τη μέθοδο tokenization έχετε τη δυνατότητα να συλλέξετε πληροφορίες από τις κάρτες των πελατών σας, και να δημιουργήσετε έναν μοναδικό κωδικό (token) που θα αντιστοιχεί σε κάθε αριθμό κάρτας, ώστε να τον χρησιμοποιείτε, αντί των στοιχείων της, για μελλοντικές επαναλαμβανόμενες πληρωμές/πάγιες εντολές.

Περισσότερες digital λύσεις για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σαςενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητεςόπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery
Digital Banking

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα
Συνεργασία με το eBay

Συνεργασία με το eBay

Προωθήστε τα προϊόντα σας στην παγκόσμια αγορά με τα εργαλεία και εφόδια που σας προσφέρουμε σε συνεργασία με το eBay.
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Επαγγελματικός σας Σύμβουλος είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Επαγγελματικό σας Σύμβουλο, ένα εξειδικευμένο και έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top