Διαχειριστείτε τις εισπράξεις και τις πληρωμές της επιχείρησής σας

Πληρωμές

Από μία έκδοση εργοσήμου μέχρι την πληρωμή των ασφαλιστικών σας εισφορών, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε όλες τις πληρωμές σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Μαθαίνω περισσότερα

Εισπράξεις

Από την απόκτηση του νέου σας τερματικού, μέχρι λύσεις e-commerce και υπηρεσίες όπως το i-bank B2B, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις εισπράξεις σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Μαθαίνω περισσότερα

Yπηρεσίες για εσάς

Μπορείτε να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας, προσφέροντας στην επιχείρησή σας και στους πελάτες σας τα κατάλληλα εργαλεία εισπράξεων και πληρωμών.

Μαθαίνω περισσότερα

Υποχρεωτική εγκατάσταση & χρήση POS

για επαγγελματίες. Ενημερωθείτε για τα επαγγέλματα που αφορά η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου και αποκτήστε το δικό σας τερματικό POS, εύκολα και γρήγορα στην NBG Pay

Περισσότερες digital λύσεις για εσάς

Κατεβάστε τώρα το NBG Business Mobile Banking app.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές συναλλαγές και τις τραπεζικές ανάγκες της επιχείρησής σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Έχετε πλήρη εικόνα των προϊόντων της επιχείρησής σας, πραγματοποιείτε μεταφορές και εμβάσματα, πληρώνετε λογαριασμούς,  εξατομικεύετε την αρχική οθόνη σύμφωνα με τις ανάγκες σας και διαχειρίζεστε όλες τις εγκρίσεις, online, από το κινητό σας. 

business banking mobile app

Ανοίξτε επαγγελματικό λογαριασμό online

Είστε νόμιμος εκπρόσωπος μιας επιχείρησης ΙΚΕ, ΟΕ/ΕΕ, ΑΕ, ΕΠΕ; Τώρα μπορείτε να γίνετε εταιρικός πελάτης της Εθνικής Tράπεζας από την οθόνη σας.

Μετατροπή έγχαρτων statements POS/e-commerce σε i-statements.

Μετατροπή έγχαρτων

Στην Εθνική Τράπεζα και στην NBG Pay θέλουμε να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας και παράλληλα να προωθούμε πράσινες καθημερινές πρακτικές!

Γι’ αυτό, σας ενημερώνουμε ότι πλέον, τα μηνιαία τιμολόγια καθώς και οι αναλύσεις κινήσεων της επιχείρησής σας που αφορούν στις συναλλαγές του POS/e-commerce, θα είναι ψηφιακά διαθέσιμα στο Internet Banking, επιλέγοντας το «i-bank statements» στην ενότητα «Υπηρεσίες» και στη συνέχεια «Κινήσεις POS & e-commerce» από την αναδιπλούμενη λίστα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε και στο 210-9503600.

 

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top