Εισπράξεις – Πληρωμές για Επαγγελματίες

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την καθημερινότητά σας ακόμη πιο εύκολη.

Διαχειριστείτε τις εισπράξεις και τις πληρωμές της επιχείρησής σας

Πληρωμές

Από μία έκδοση εργοσήμου μέχρι την πληρωμή των ασφαλιστικών σας εισφορών, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε όλες τις πληρωμές σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Εισπράξεις

Από την απόκτηση του νέου σας τερματικού, μέχρι λύσεις e-commerce και υπηρεσίες όπως το i-bank B2B, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις εισπράξεις σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Yπηρεσίες για εσάς

Μπορείτε να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας, προσφέροντας στην επιχείρησή σας και στους πελάτες σας τα κατάλληλα εργαλεία εισπράξεων και πληρωμών.

Περισσότερες digital λύσεις για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σαςενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητεςόπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery
Digital Banking

Ανοίξτε επαγγελματικό λογαριασμό online

Είστε νόμιμος εκπρόσωπος μιας επιχείρησης ΙΚΕ, ΟΕ/ΕΕ, ΑΕ, ΕΠΕ; Τώρα μπορείτε να γίνετε εταιρικός πελάτης της Εθνικής Tράπεζας από την οθόνη σας.

Ανοίγω λογαριασμό

Ο Επαγγελματικός σας Σύμβουλος είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Επαγγελματικό σας Σύμβουλο, ένα εξειδικευμένο και έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top