Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Το Business BASIC είναι το νέο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας, που μπορεί να αποκτηθεί μέσω των Καταστημάτων μας ή μέσω του i-bank Internet / Mobile Banking για τα Φυσικά πρόσωπα, και είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης και του σύγχρονου επαγγελματία.

Με μια μηνιαία πάγια συνδρομή €2, απολαμβάνετε όλες τις σύγχρονες δυνατότητες που σας προσφέρονται και πραγματοποιείτε όλες τις συναλλαγές της επιχείρησής σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Επιλέγοντας το πακέτο Business BASIC έχετε στη διάθεσή σας:​Με τον Business BASIC αποκτάτε έναν  λογαριασμό όψεως για τις συναλλακτικές σας ανάγκες, με προνομιακό  επιτόκιο και απόδοση από το 1ο ευρώ της κατάθεσης.
​Το πακέτο Business BASIC σας παρέχει μπλοκ επιταγών, συνδεδεμένο με το λογαριασμό σας όψεως, για τις συναλλακτικές σας ανάγκες.


​Αποκτήστε την χρεωστική κάρτα Debit Mastercard Business με 50% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα και χρησιμοποιήστε την για τις καθημερινές επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Ενημερωθείτε άμεσα για τις κινήσεις του λογαριασμού σας μέσω της νέας υπηρεσίας Προσωποποιημένων Ειδοποιήσεων - Push Notifications που σας παρέχεται δωρεάν μέσω της εφαρμογής i-bank mobile banking της Εθνικής Τράπεζας.


Επιπλέον, το πακέτο Business BASIC σας παρέχει μία πληθώρα συναλλαγών και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης, αλλά και των πελατών σας:

Συνδέστε τον Business BASIC με το μηχάνημα αποδοχής καρτών i-bank POS και εξυπηρετήστε άμεσα τους πελάτες σας που επιθυμούν να πληρώσουν με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες.​​Γνωρίστε το i-bank Pay 4 Business, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εισπράξεων για εμπόρους και επαγγελματίες που τηρούν λογαριασμό όψεως στην Εθνική Τράπεζα και είναι χρήστες i-bank Internet Banking.


​Μεταφέρετε χρήματα από τον λογαριασμό σας Business BASIC σε άλλους λογαριασμούς, εσωτερικού ή εξωτερικού, για να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
​Πραγματοποιήστε δωρεάν την μισθοδοσία των εργαζομένων σας εύκολα και γρήγορα μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας i-bank Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας 


​Διαχειριστείτε τις μαζικές πληρωμές σας  μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας i-bank Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.
​Συνδέστε το λογαριασμό σας με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank Internet / Phone / Mobile Banking, για πληροφορίες και συναλλαγές με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις, 24/7.


​Δείτε τα αντίγραφα κινήσεων του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά μέσω i-statement, από το i-bank Internet Banking.

Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια τρεις λογαριασμούς το μήνα, μέσω i-bank Internet ή Mobile Banking ή μέσω  πάγιας εντολής.

 • Χαρακτηριστικά Λογαριασμού
   
  Έντοκος Λογαριασμός όψεως σε €

  Απευθύνεται σε:
  - Φυσικά πρόσωπα: Ελεύθερους επαγγελματίες και Ατομικές επιχειρήσεις 
  - Νομικά πρόσωπα: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις 

  Μηνιαίο κόστος παροχής τραπεζικών υπηρεσιών: €2

  Χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης

  Κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό Business BASIC: αυθημερόν

  Δωρεάν διενέργεια αναλήψεων και καταθέσεων στα ταμεία των Καταστημάτων και στο δίκτυο i-bank ATM από το λογαριασμό Business BASIC

  Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών με 10 δωρεάν φύλλα ανά έτος (εφόσον τηρούνται οι νόμιμες και πραγματικές προϋποθέσεις φερεγγυότητας) , ενώ για κάθε επόμενο ισχύει χρέωση €1,2 / φύλλο

  Δυνατότητα τριών (3) δωρεάν αυτόματων πληρωμών λογαριασμών/ υποχρεώσεων ανά μήνα μέσω πάγιας εντολής, με χρέωση του λογαριασμού για όλη τη διάρκεια τήρησής του και αυτόματης πληρωμής και μέσω των εναλλακτικών δικτύων Internet και Mobile Banking.  Επιπλέον πληρωμές από εκείνες που σας παρέχονται δωρεάν: το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο.

  Δυνατότητα χορήγησης της χρεωστικής κάρτας Debit Mastercard Business σε φυσικά- νομικά πρόσωπα και ατομικές επιχειρήσεις με 50% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή για τη 1η κάρτα. Για τους λογαριασμούς ιδιωτών θα υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης των καρτών Debit Mastercard και Debit Visa.

  Δυνατότητα δωρεάν εξυπηρέτησης της μισθοδοσίας της επιχείρησής σας μέσω Internet Banking.

  Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του λογαριασμού παρέχονται στα Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης για Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα.
 • Υπόλοιπα & κινήσεις
  •      Ενημέρωση με i-statement (μηνιαίο ηλεκτρονικό αντίγραφο κίνησης): δωρεάν.
         Εναλλακτικά παρέχεται η δυνατότητα έγχαρτου τριμηνιαίου αντιγράφου κίνησης στη διεύθυνση
          επικοινωνίας: δωρεάν. 

  Λήψη μηνιαίου αντιγράφου κίνησης, κατόπιν αιτήματος πελάτη:
              -  μέσω του Internet Banking ή στο κατάστημα, δωρεάν 
              -  στη διεύθυνση επικοινωνίας,  με την προβλεπόμενη από το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο
                  χρέωση (σήμερα 0,90€/μήνα)

  Λήψη τακτικού ημερήσιου αντιγράφου κίνησης, κατόπιν αιτήματος πελάτη:
              - στο κατάστημα, με την προβλεπόμενη από το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο χρέωση (σήμερα
                  15€ / μήνα).

  Δυνατότητα δωρεάν ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για:
              -  τις 7 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας μέσω του δικτύου των i-Bank ATMs της
                 Εθνικής Τράπεζας,
              -  την κίνηση του λογαριασμού μέσω Internet Banking.
 • Συναλλαγές
  Πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας συναλλαγές με ασφάλεια και ευελιξία στα Καταστήματα της Τράπεζας και τα δίκτυα i-bank:  

  Αναλήψεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα 

  Καταθέσεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και τα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών, καθώς και στo δίκτυο i-bank ATM

  Πληρωμές και μεταφορές χρημάτων: Εξοφλήστε τους λογαριασμούς σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας εύκολα και γρήγορα με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας, στα ταμεία των Καταστημάτων της Τράπεζας και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank Internet / Phone / Mobile Banking και ΑΤΜ. 

  Αίτηση χορήγησης μπλοκ επιταγών μπορείτε να υποβάλετε στο Κατάστημα τήρησης του λογαριασμού σας ή μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank Internet και Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας. Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών παρέχεται μόνο εφόσον τηρούνται οι νόμιμες και πραγματικές προϋποθέσεις φερεγγυότητας.
 • Υπηρεσία Προσωποποιημένων Ειδοποιήσεων-Push Notifications
  Ενημερωθείτε άμεσα για συναλλαγές που διενεργούνται στα πακέτα Business BASIC μέσω της νέας υπηρεσίας Προσωποποιημένων Ειδοποιήσεων - Push Notifications μέσω της εφαρμογής i-bank mobile banking της Εθνικής Τράπεζας.

   

      – υπηρεσία Push Notifications: δωρεάν

 • Σύμβαση και Τιμολόγιο
 • Μεταβολή στοιχείων
  Σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) θα πρέπει να τα δηλώσετε άμεσα σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Ενημερωθείτε για τυχόν έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε, για να πιστοποιήσετε τα νέα σας στοιχεία, από τo ενημερωτικό έντυπο «Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα».
 • Πώς θα το αποκτήσετε 
  Μπορείτε να αποκτήσετε τον λογαριασμό Business Basic:
  •          μέσω των Καταστημάτων μας ή
  •          μέσω i-bank Internet / Mobile Banking για τα Φυσικά πρόσωπα.

  Ενημερωθείτε για τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε για να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.), από τo ενημερωτικό έντυπο «Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα».

  Στην περίπτωση Νομικών Προσώπων, επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματά μας, προκειμένου τα στελέχη μας να σας ενημερώσουν για τα νομιμοποιητικά έγγραφα, που θα χρειαστεί να προσκομίσετε ανάλογα με τη μορφή της εταιρείας σας.