Επιχειρηματικές λύσεις για σύγχρονους επαγγελματίες

Ενημερωθείτε για τραπεζικά πακέτα που μπορούν να σας υποστηρίξουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Μία νέα εποχή έχει ξεκινήσει για τις ελληνικές επιχειρήσεις, με την τεχνολογία να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, φέρνοντας ταυτόχρονα μια σειρά από προκλήσεις. Προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος επιχειρηματίας.

Οι τράπεζες, έχοντας αντιληφθεί πλήρως την ανάγκη όχι μόνο για ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλά και για ταχύτητα, ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις λύσεις που προσφέρουν, έχουν σχεδιάσει υπηρεσίες που διευκολύνουν τη σύγχρονη επιχείρηση και τη λειτουργία της. Οι ανάγκες, άλλωστε, έχουν αλλάξει σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν, με την ευκολία, αλλά και την αμεσότητα, να αποτελούν το σημείο-κλειδί για όλες τις συναλλαγές.

Βασικές ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης

Το επιχειρείν μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά πολύπλοκο, αρκεί μόνο να σκεφτεί κάποιος τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιούνται σε τακτική βάση. Ποιες, όμως, είναι οι βασικές ανάγκες των επιχειρηματιών και πώς αυτές καλύπτονται από τις τράπεζες; Ας τις δούμε αναλυτικά:   

 

  • Κινήσεις λογαριασμών: Με τις υποχρεώσεις να «τρέχουν», είναι σημαντικό για τον επιχειρηματία να έχει κάθε στιγμή μία πλήρη εικόνα των κινήσεων των λογαριασμών του. Οι έξυπνες ειδοποιήσεις καλύπτουν ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Είτε μέσω μηνύματος στο κινητό είτε μέσω email, παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης για τις εισροές και τις εκροές σε έναν λογαριασμό, επιτρέποντας στον κάτοχό του να έχει πλήρη εικόνα και έλεγχο.
  • Άμεσες πληρωμές παραστατικών: Είναι γνωστό πόσο σημαντική είναι για μία επιχείρηση η εκτέλεση πληρωμών για την εξόφληση παραστατικών δαπανών. Πλέον, το εκάστοτε παραστατικό μπορεί να εξοφλείται αυτόματα μέσω του συνδεδεμένου τραπεζικού λογαριασμού όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω online διαδικασιών. 
  • Μεταφορά χρημάτων και πληρωμές προσωπικού: Η άμεση μεταφορά χρημάτων και η εξυπηρέτηση της μισθοδοσίας με εντολή, μέσω Internet Banking διευκολύνουν σημαντικά τις επιχειρήσεις, αφού μπορούν να διεκπεραιώσουν τις συναλλαγές τους με ταχύτητα και ασφάλεια. 

Επιχειρηματικές λύσεις για σύγχρονους επαγγελματίες

Η… Basic λύση της Εθνικής Τράπεζας

Το Business Basic πακέτο της Εθνικής Τράπεζας που μπορεί να αποκτηθεί είτε διαδικτυακά, μέσω των ψηφιακών καναλιών , είτε μέσω του δικτύου καταστημάτων, είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της μικρομεσαίας επιχείρησης και του σύγχρονου επαγγελματία. Με μηνιαία πάγια συνδρομή €2,5 μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρονται και να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Πιο αναλυτικά, επιλέγοντας το πακέτο Business Basic, έχετε στη διάθεσή σας τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Πληρωμή λογαριασμών: Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια τρεις λογαριασμούς/υποχρεώσεις ανά μήνα, μέσω του Internet ή Mobile Banking ή με πάγια εντολή.
  • Μπλοκ επιταγών: Το πακέτο Business Basic σας παρέχει μπλοκ επιταγών   με προνομιακούς όρους και παροχές, όπως δωρεάν 10 φύλλα επιταγών ανά έτος,  συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας όψεως, για τις συναλλακτικές ανάγκες της επιχείρησής σας.
  • Χρεωστική κάρτα: Αποκτήστε τη χρεωστική κάρτα Debit Mastercard Business με 50% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή για την 1η κάρτα και χρησιμοποιήστε την για τις καθημερινές επιχειρηματικές σας ανάγκες.
  • Εμβάσματα: Μεταφέρετε χρήματα από τον λογαριασμό σας Business Basic σε άλλους λογαριασμούς, εσωτερικού ή εξωτερικού, για να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
  • Εξυπηρέτηση μισθοδοσίας: Πραγματοποιήστε την μισθοδοσία των εργαζομένων στην επιχείρησή σας εύκολα και γρήγορα μέσω του Internet Banking, χωρίς επιπλέον κόστος.
  • Μαζικές πιστώσεις: Διαχειριστείτε τις μαζικές πληρωμές σας  μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.
  • i-statement: Αναζητήστε τα αντίγραφα κινήσεων των λογαριασμών σας ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας i-statement του Digital Banking.

 

Οι δυνατότητες που παρέχονται σήμερα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες είναι πολυδιάστατες και καλύπτουν τις ανάγκες τους, διευκολύνοντάς τους σε ένα περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται και γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό. Ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες επιλογές και τα προϊόντα προκειμένου να κάνετε την καταλληλότερη επιλογή για την επιχείρησή σας.  

 

 

Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top