Ενημέρωση διακοπής υποστήριξης καρτών Cosmote Prepaid Mastercard

Αγαπητέ πελάτη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 31/12/2022 δεν θα είναι πλέον δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με την κάρτα Cosmote Prepaid Mastercard που έχετε στην κατοχή σας, καθώς λόγω αλλαγών στα συστήματα της τράπεζας η λειτουργία της συγκεκριμένης κάρτας δε θα υποστηρίζεται.

Σε περίπτωση που μετά τις 31/12/2022 η κάρτα σας έχει πιστωτικό υπόλοιπο,  έχετε τη δυνατότητα να την εκφορτίσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας σας εξυπηρετεί, από τις 18/01/2023 και έπειτα, σύμφωνα με το προβλεπόμενο στο Τιμολόγιο της τράπεζας κόστος.

Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τις αγορές/πληρωμές σας με προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να αποκτήσετε μία νέα προπληρωμένη κάρτα Prepaid Visa, η οποία γίνεται αποδεκτή σ’ ένα διευρυμένο δίκτυο επιχειρήσεων με το σήμα Visa σε όλο τον κόσμο, ενώ σας προσφέρει προνόμια και υπηρεσίες, όπως δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών, πάγιων εντολών, αγορών στο Διαδίκτυο κ.α.

Την αίτησή σας μπορείτε να την υποβάλετε εύκολα και γρήγορα είτε μέσω του Digital Banking, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, είτε τηλεφωνικώς, καλώντας στο 210-4848484, ή σε οποιοδήποτε κατάστημά μας, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντικατάσταση της κάρτας σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +30 2104848484 από σταθερό ή κινητό στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας.

Close
Close
back-to-top