Για τρίτη χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία η ημερίδα «Η καινοτομία στην Κρήτη και οι φορείς που τη στηρίζουν 3.0»

Με μεγάλη επιτυχία 223 συμμετέχοντες, 42 ομιλητές, 7 πάνελς και 4,5 ώρες διάρκεια, ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο "Η καινοτομία στην Κρήτη και οι φορείς που τη στηρίζουν 3.0", η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18.2 στις 15.00, με εξαιρετικά επίκαιρα θέματα, που κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον έως τις 19.30 το βράδυ. Την ημερίδα άνοιξαν με τους χαιρετισμούς τους ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης, ο Πρόεδρος του ΙΤΕ καθ. Νεκτάριος Ταβερναράκης. Χαιρετισμούς απέστειλαν ο  Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας κ. Χρίστος Δήμας και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης,
 
Από την Εθνική Τράπεζα απηύθυνε  χαιρετισμό η Γενική Δ/ντρια Λιανικής Τραπεζικής, κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, η οποία αναφέρθηκε  στον καινοτόμο ψηφιακό μετασχηματισμό της Τράπεζας και στο ψηφιακό onboarding επιχειρήσεων. Κλείνοντας το χαιρετισμό ανέφερε  << Επιστρέφοντας στην εκδήλωση, νιώθουμε περήφανοι που μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από έξι σημαντικούς φορείς της Κρήτης, έχει καταφέρει να συσπειρώσει το σύνολο της οικονομίας της Κρήτης.>>
 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε 7 θεματικά πάνελς, με ομιλητές εκπροσώπους θεσμικών φορέων από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την Περιφέρεια Κρήτης, τα Επιμελητήρια, τον Δήμο Ηρακλείου, τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα του νησιού, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, το Παρατηρητήριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, και την Εθνική Τράπεζα. Συμμετείχαν, επίσης, εκπρόσωποι σημαντικών επενδυτικών εταιρειών (VC Funds), καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες από την Κρήτη. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν τις δομές υποστήριξης και τη χρηματοδότηση της καινοτομίας στα πρώιμα στάδια, τους διαγωνισμούς καινοτομίας, τις χρηματοδοτήσεις των Funds στην Κρήτη, τον ρόλο των εδραιωμένων επιχειρήσεων και την αξία της δικτύωσης, τους θεσμικούς φορείς υποστήριξης της καινοτομίας και τον ρόλο των επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων στο οικοσύστημα της καινοτομίας στην Κρήτη. H εκδήλωση διεξήχθη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, και συνδιοργανώθηκε από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας,  το H2B HUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης  (ΕΤΕΠ-Κ) του ΙΤΕ, τον Οργανισμό Bizrupt, την πρωτοβουλία 4Locals, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Endeavor Greece, το Uni.fund, το Μetavallon και τη Bayer Ελλάς.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα
Συνεργασία με το eBay

Συνεργασία με το eBay

Προωθήστε τα προϊόντα σας στην παγκόσμια αγορά με τα εργαλεία και εφόδια που σας προσφέρουμε σε συνεργασία με το eBay.
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Προσωπικός σας Σύμβουλος είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Προσωπικό σας Σύμβουλο, ένα εξειδικευμένο και έμπειρο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top