Επιβεβαιωτικά Έγγραφα Πελατών

Για την έναρξη ή τη συνέχιση της επιχειρηματικής σχέσης με τους εταιρικούς μας πελάτες-νομικά πρόσωπα, είναι απαραίτητη η προσκόμιση επιβεβαιωτικών εγγράφων που επαληθεύουν και πιστοποιούν την ταυτότητά τους, όπως αυτά ορίζονται από το ισχύον κανονιστικό και θεσμικό πλαίσιο.

Η διαδικασία αυτή γίνεται τώρα εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια και μέσω του Internet Banking για επιχειρήσεις. Επιλέγοντας το μενού «Υπηρεσίες» και κατόπιν «Νομιμοποίηση», μπορείτε να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβάλλετε ανάλογα με τη νομική μορφή της επιχείρησής σας, να επισυνάψετε τα δικαιολογητικά ψηφιακά, ή να υποβάλλετε συμπληρωματικά έγγραφα νομιμοποίησης. Μετά την ολοκλήρωση του αιτήματός σας, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή του online.
Κάντε άμεσα το αίτημά σας για την έναρξη της συνεργασίας σας μαζί μας ή την ανανέωση / τροποποίηση της νομιμοποίησης των εκπροσώπων της επιχείρησης ή του οργανισμού σας, εύκολα και απλά μέσα από το Internet Banking για επιχειρήσεις.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα έγγραφα που απαιτούνται να καταθέσετε, ανάλογα με τη μορφή του νομικού προσώπου που εκπροσωπείτε, εδώ.
Η κατάθεση των απαιτούμενων επιβεβαιωτικών εγγράφων αποτελεί κανονιστική απαίτηση και ισχύει για όλους τους πελάτες μας.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Παραμένουμε κοντά σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Θέλω να επικοινωνήσω
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top