Για να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας όπως ονειρεύεστε, σας προσφέρουμε κατάλληλες λύσεις, σύμφωνα με τα θέλω σας.
Θέλω να αποταμιεύσω

Θέλω να αποταμιεύσω

Δημιουργήστε καλύτερες οικονομικές συνθήκες για το μέλλον των παιδιών σας. Επιδιώξτε υψηλές αποδόσεις με ανταγωνιστικό επιτόκιο και επιβραβευθείτε για τη συνέπειά σας ή/και τη χρήση των πιστωτικών σας καρτών.

Εθνική Παίδων Καταθετικός Λογαριασμός

Εθνική Παίδων

Επενδύστε στο μέλλον των παιδιών σας και επιβραβευθείτε για τη συνέπεια ή/και την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Ανοίξτε τον λογαριασμό με κατάθεση €50 και δείτε απόδοση από το το 1ο ευρώ.
Μαθαίνω περισσότερα
Θέλω να επενδύσω

Θέλω να επενδύσω

Ανακαλύψτε πώς θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε αύξηση του κεφαλαίου σας για τα επόμενα 5 ή περισσότερα χρόνια. Κάντε τις συναλλαγές σας στα χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από το κατάστημα. Επενδύστε στις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές μαζί με την NBG Asset Management Luxembourg.

Επενδύσεις

Μετοχές και Ομόλογα Χρηματιστηρίου Αθηνών και Κύπρου

Μπορείτε να εκτελείτε τις χρηματιστηριακές σας συναλλαγές ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από κοντά.
Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top