Επιλέξτε την προθεσμιακή που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και το επενδυτικό σας προφίλ από  μία μεγάλη γκάμα επιλογών σε ευρώ ή ξένο νόμισμα, σταθερής ή κυμαινόμενης απόδοσης και αποκτήστε την online ή με μία επίσκεψη σε Κατάστημά μας.
Προθεσμιακές καταθέσεις σε ευρώ

Προθεσμιακές καταθέσεις σε ευρώ

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα χρήματά σας με ασφάλεια, να επιλέξετε τη διάρκεια της επένδυσης και να έχετε αυξημένη απόδοση, ευέλικτα και ανάλογα με τις επιλογές σας.

Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις σε ξένο νόμισμα

Προθεσμιακές καταθέσεις σε ξένο νόμισμα

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα χρήματά που έχετε σε ξένο νόμισμα με ασφάλεια, να επιλέξετε τη διάρκεια της κατάθεσης και να έχετε αυξημένη απόδοση, ευέλικτα και ανάλογα με τις επιλογές σας.

Μαθαίνω περισσότερα
Νέα Καταθετικά Προγράμματα

Νέα καταθετικά προγράμματα

Η νέα σειρά καταθετικών προγραμμάτων που απαντούν στις σύγχρονες αποταμιευτικές σας ανάγκες.

Μαθαίνω περισσότερα
Μηνιαίο

Μηνιαίο

Μπορείτε να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας ακόμη καλύτερα, να τοποθετήσετε τα χρήματά σας με ασφάλεια για μέχρι 12 μήνες και να έχετε αυξημένη απόδοση κάθε μήνα.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Έχετε απορίες;

Ναι, το ελάχιστο ποσό που πρέπει να καταθέσετε αρχικά είναι €3.000.
Ναι, στη λήξη της προθεσμίας μπορείτε να κάνετε μια πρόσθετη κατάθεση.
Ναι, ανάλογα με τον τύπο της προθεσμιακής, μπορείτε να κάνετε μερική ή ολική εξόφληση. 
Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια της προθεσμιακής κατάθεσης.
Ανάλογα με τον τύπο της προθεσμιακής, υπάρχει η δυνατότητα η ανανέωση να γίνεται και αυτόματα. Αυτό δεν ισχύει για το e-3μηνο.
Go For More

Go For More: κερδίζετε πόντους, κερδίζετε ευρώ!

Συναλλαγές με την πιστωτική σας κάρτα, πληρωμή των λογαριασμών σας, ασφάλιση του οχήματός σας, συνεπής αποπληρωμή των δόσεων του δανείου σας, αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα σας και πολλά ακόμη. Όλα είναι τρόποι με τους οποίους κερδίζετε πόντους και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου!
Μαθαίνω περισσότερα

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top