Ό,τι χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς

Για εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε την ακίνητη περιουσία σας και ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο. Ανακαλύψτε τις επιλογές που σας ταιριάζουν περισσότερο και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς και την Εθνική Ασφαλιστική.

Full Προστασία Κατοικίας

Μπορείτε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ξέγνοιαστη, ασφαλίζοντας την κύρια ή/και την εξοχική κατοικία σας καθώς και το περιεχόμενό της.
Επιλέγετε πακέτο με ή χωρίς απαλλαγές
Επιλέγετε κάλυψη σεισμού
Έχετε δωρεάν 24ωρη τεχνική βοήθεια
Επιλέγετε την ασφάλιση και του περιεχομένου
Έχετε επιπλέον έκπτωση υπό προϋποθέσεις

Ασφάλιση Περιουσίας

Μπορείτε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ξέγνοιαστη, προλαμβάνοντας με έξυπνο τρόπο κινδύνους που απειλούν το σπίτι και την περιουσία σας.
Ασφαλίζεστε για πυρκαγιά, κεραυνό, έκρηξη, σεισμό.
Επιλέγετε επιπλέον καλύψεις
Ασφαλίζετε και το περιεχόμενο του σπιτιού σας
Αποκτάτε την ασφάλιση με μία επίσκεψη
Πληρώνετε με πάγια εντολή

Έχετε απορίες;

Ναι, μπορείτε.
Πληρώνετε αυτόματα, μέσω του καταθετικού λογαριασμού που έχετε στην Εθνική Τράπεζα κάθε μήνα.
Βέβαια. Πρέπει μόνο να γνωρίζετε ότι όσα ακίνητα μένουν ακατοίκητα για 3 μήνες, δεν καλύπτονται για κλοπή και ζημιές που θα προκληθούν από βίαιη είσοδο με σκοπό την κλοπή.
Βέβαια. Δεν είναι απαραίτητο να συνδυάσετε την ασφάλιση περιεχομένου με κάποιο από τα πακέτα ασφάλισης ακινήτου.
Η διαδικασία ασφάλισης κατοικίας είναι πολύ απλή. Χρειάζεται μόνο μια επίσκεψη σε ένα κατάστημά μας. Για να εξυπηρετηθείτε πιο γρήγορα, καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα αντίγραφο του Ε9 ή Δήλωση ΕΝΦΙΑ.
Για ένα κτήριο σημαίνει το κόστος της εξ ολοκλήρου ανακατασκευής ενός πανομοιότυπου και του ίδιου είδους, χρήσης και κατασκευής κτηρίου στο ίδιο ακριβώς οικόπεδο. Για ένα αντικείμενο σημαίνει το κόστος αντικατάστασης του με καινούργιο αντικείμενο του ίδιου ή πλέον παρεμφερούς τύπου ή προδιαγραφών.

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app
Στεγαστικά Δάνεια

Θέλω να αποκτήσω ή να αλλάξω το σπίτι μου

Θέλετε να αγοράσετε σπίτι ή να ανανεώσετε τον χώρο σας; Δείτε τα προϊόντα μας και βρείτε εκείνο που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top