Μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο απλές τις συναλλαγές σας, να διαχειρίζεστε τα χρήματα που έχετε σε ευρώ ή ξένο νόμισμα ή να αναποκρίνεστε πιο εύκολα στις φοιτητικές σας ανάγκες, επιλέγοντας τον κατάλληλο λογαριασμό.

Καλύψτε τις δικές σας ανάγκες και περάστε απλά στη νέα ψηφιακή εποχή

Internet & Mobile Banking

Κατεβάστε την υπηρεσία στον υπολογιστή ή στο κινητό σας και αποκτήστε λογαριασμό και χρεωστική κάρτα γρήγορα και με ασφάλεια. Με τον λογαριασμό σας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online και να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με άμεση ενημέρωση για αυτές. Έτσι, έχετε τον έλεγχο των συναλλαγών σας με τον πιο εύκολο τρόπο.

Μαθαίνω περισσότερα

Εύκολες και ασφαλείς πληρωμές

Πραγματοποιήστε με ασφάλεια τις πληρωμές σας ή ορίστε πάγιες εντολές με χρέωση του λογαριασμού σας από την οθόνη σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Ορίστε το ανώτατο ποσό χρέωσης για κάθε εντολή ή προγραμματίστε την σε τακτές ημερομηνίες για όσους συνεργαζόμενους οργανισμούς θέλετε.

Μαθαίνω περισσότερα

Συναλλαγές που σας επιβραβεύουν

Με το άνοιγμα ενός λογαριασμού βγαίνετε πάντα κερδισμένοι, μέσα από προνόμια και παροχές που σας προσφέρουμε. Επιπλέον, για περισσότερα οφέλη, μπορείτε μέσα από τις συναλλαγές σας να μαζεύετε go4more πόντους τους οποίους στη συνέχεια εξαργυρώνετε σε ευρώ, κερδίζοντας έκπτωση σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Μαθαίνω περισσότερα

Λογαριασμός σε 4 βήματα

Βήμα 1: Επιλέγετε τον λογαριασμό σας
Εντοπίζετε το είδος καταθετικού προγράμματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Βήμα 2: Συγκεντρώνετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα
Ακολουθώντας τις οδηγίες θα ενημερωθείτε για τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία.
Βήμα 3: Κάνετε αίτηση online ή σε κατάστημα
Έχετε την επιλογή να ανοίξετε τον λογαριασμό σας είτε online είτε με επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας.
Βήμα 4: Έχετε νέο λογαριασμό
Εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια. Ενημερωθείτε για τα προνόμιά σας και τις χρήσεις του νέου σας λογαριασμού.

Ανοίξτε λογαριασμό online, σε λίγα λεπτά

Αρκεί να έχετε κωδικούς Digital Banking, για να αποκτήσετε έως και 6 νέους λογαριασμούς, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα. Μπορείτε, αν θέλετε, να αποκτήσετε και χρεωστική κάρτα, Mastercard ή Visa. Τόσο απλά.

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app
Go For More

Go For More: κερδίζετε πόντους, κερδίζετε ευρώ!

Συναλλαγές με την πιστωτική σας κάρτα, πληρωμή των λογαριασμών σας, ασφάλιση του οχήματός σας, συνεπής αποπληρωμή των δόσεων του δανείου σας, αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα σας και πολλά ακόμη. Όλα είναι τρόποι με τους οποίους κερδίζετε πόντους και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου!
Μαθαίνω περισσότερα

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top