Καλώς ήρθατε στον κόσμο των e-Προθεσμιακών καταθέσεων

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές επιλογές e-προθεσμιακών καταθέσεων με λίγα μόνο κλικ και κάντε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τα χρήματά σας.
e-Προθεσμιακές καταθέσεις 1, 3, 6 & 12 μηνών

e-Προθεσμιακές καταθέσεις 1, 3, 6 & 12 μηνών

Ανοίξτε online από τη νέα οικογένεια των e-Προθεσμιακών  αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο, ανάμεσα σε διάρκειες 1, 3, 6 και 12 μήνες, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app
Go For More

Go For More: κερδίζετε πόντους, κερδίζετε ευρώ!

Συναλλαγές με την πιστωτική σας κάρτα, πληρωμή των λογαριασμών σας, ασφάλιση του οχήματός σας, συνεπής αποπληρωμή των δόσεων του δανείου σας, αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα σας και πολλά ακόμη. Όλα είναι τρόποι με τους οποίους κερδίζετε πόντους και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου!
Μαθαίνω περισσότερα

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top