Με το ΕΣΤΙΑ Ανακαίνιση επισκευάζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι σας με χαμηλό επιτόκιο και μειωμένες δαπάνες. Έτσι, μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας εύκολα και γρήγορα, με την υποστήριξη της Εθνικής.

Ακόμη μπορείτε:

  • Να λάβετε προκαταβολή ώστε να ξεκινήσετε άμεσα τις εργασίες
  • Να χρηματοδοτηθείτε για όλο το ποσό των εργασιών, μέχρι και €20.000
  • Να έχετε μειωμένο επιτόκιο & έκπτωση 30% στα έξοδα δανείου

Με 2 λόγια:

  • Δυνατότητα προκαταβολής
  • Μέχρι €20.000
  • Μειωμένο επιτόκιο

Έχετε απορίες;

Μπορείτε να λάβετε έως το σύνολο (100%) του κόστους εκτέλεσης εργασιών επισκευής/ανακαίνισης, με ανώτατο ποσό €20.000. 
Μπορείτε να πάρετε το Εστία Ανακαίνιση για εργασίες επισκευής του ιδιόκτητου σπιτιού σας. 
 
Πληρώνετε τοκοχρεολυτικές δόσεις κάθε μήνα, ξεκινώντας ένα μήνα μετά την ημερομηνία χορήγησης (πρώτη εκταμίευση) του δανείου. Θα δίνετε τη δόση σας κάθε μήνα την ίδια ημερομηνία, αυτόματα μέσα από τον λογαριασμό που έχετε ή θα ανοίξετε στην Εθνική.  

Μπορείτε να προσαρμόσετε το δάνειο στις ανάγκες σας, επιλέγοντας:

  • Αρχική περίοδο καταβολής μόνο τόκων για τα πρώτα 1 ή 2 χρόνια.
  • Παράλειψη της πληρωμής μίας δόσης κάθε χρόνο, από τον 2ο χρόνο αποπληρωμής.
Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις υπολειπόμενες δόσεις, το επιτόκιο, το άληκτο κεφάλαιο, κ.ά. σας στέλνουμε κάθε μήνα ένα ειδοποιητήριο. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε το Internet Banking, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία i-bank statements κι έτσι να λαμβάνετε ενημέρωση για την έκδοση του ειδοποιητηρίου στο e-mail σας.  

Περισσότερο από απλά δάνεια

Για εσάς που θέλετε κάτι περισσότερο από το στεγαστικό σας

ασφάλιση πυρός/σεισμού

Πακέτο ασφάλισης

Για να αισθάνεστε ακόμα πιο ασφαλείς μετά το στεγαστικό δάνειό σας, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα ασφάλιση πυρός/σεισμού και ζωής μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής. 

Μαθαίνω περισσότερα
go4more

go4more

Για να κερδίζετε ακόμη περισσότερα, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία go4more που σας επιβραβεύει για κάθε σας επαφή με την τράπεζα, όπως τη συνεπή πληρωμή των δόσεών σας. 

Μαθαίνω περισσότερα

Είναι το κατάλληλο δάνειο για μένα;

Επιλέξτε το κατάλληλο στεγαστικό για εσάς σε λίγα βήματα με τον Υπολογιστή Στεγαστικού Δανείου. Εισάγετε βασικές πληροφορίες και βρίσκετε εύκολα και γρήγορα το κατάλληλο δάνειο για εσάς, αλλά και τη δόση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Πριν ξεκινήσετε

Τα απαραίτητα έγγραφα

Για να αποκτήσετε το στεγαστικό που θέλετε, θα πρέπει να σας ξέρουμε. Έτσι, θα χρειαστούμε σίγουρα την ταυτότητα, το διαβατήριο ή και την άδεια παραμονής στη χώρα, ανάλογα με την υπηκοότητά σας.

Αποδεικτικά του εισοδήματός σας

Θα χρειαστούμε εκκαθαριστικά σημειώματα για τα τρία τελευταία έτη και δικαιολογητικό βάσει της απασχόλησής σας (βεβαίωση μισθοδοσίας, αποδεικτικό σύνταξης ή ΦΠΑ/ΑΠΥ). Θα χρειαστεί επίσης να προσκομίσετε έγγραφο για την ακίνητη περιουσία σας (εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ ή εκτύπωση απουσίας περιουσιακής κατάστασης). Δείτε εδώ την πλήρη λίστα δικαιολογητικών.

Περιορισμοί δανεισμού

Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο στεγαστικό δάνειο που θέλετε, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε πλήρως την αίτησή σας. Έτσι, παρακαλούμε να μας απαντήσετε με ακρίβεια σε όλες τις ερωτήσεις και να μας δώσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για να κάνετε την αίτηση

Η πρώτη σας επίσκεψη

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα κατάστημα, να μας φέρετε τα δικαιολογητικά και να υποβάλετε την αίτηση. Για την καλύτερη προετοιμασία σας, θα σας παραδώσουμε το έντυπο προϋπολογισμού εργασιών που θα χρειαστεί να μας φέρετε αργότερα συμπληρωμένο με τις εργασίες και το εκτιμώμενο κόστος τους.

Διαδικασία προέγκρισης

Εφόσον η αίτηση προεγκριθεί, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα και για να σας ζητήσουμε να μας φέρετε συμπληρωμένο το έντυπο προϋπολογισμού εργασιών και φωτοτυπία του τελευταίου τίτλου ιδιοκτησίας του σπιτιού σας. Με βάση αυτά τα έγγραφα ο συνεργαζόμενος μηχανικός θα ελέγξει τον προϋπολογισμό εργασιών σας για να επιβεβαιώσει το εύλογο του κόστους και συνεργαζόμενος δικηγόρος θα ελέγξει τη νομική κατάσταση του ακινήτου. Πριν τη διενέργεια των ελέγχων, εισπράττονται οι σχετικές δαπάνες.

Υπογραφή σύμβασης & πρώτη εκταμίευση

Όταν οι έλεγχοι ολοκληρωθούν με επιτυχία, θα σας καλέσουμε να έρθετε στο Κατάστημά μας για να υπογράψουμε τη σύμβαση του δανείου και θα μπορείτε να πάρετε προκαταβολή για να ξεκινήσετε άμεσα τις εργασίες επισκευής/ανακαίνισης. Η εκταμίευση γίνεται στον καταθετικό λογαριασμό σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top