Με το όριο υπερανάληψης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποσό που θέλετε για να καλύψετε τις ανάγκες σας άμεσα, από τον τρεχούμενο καταθετικό λογαριασμό σας.

Ακόμη μπορείτε:

  • Να διαμορφώσετε το όριο υπερανάληψης έως και €10.000
  • Να έχετε προνομιακό κυμαινομενο επιτόκιο
  • Να κάνετε αναλήψεις ή να χρησιμοποιείτε τα μετρητά για την πληρωμή υποχρεώσεων απευθείας από τον λογαριασμό σας

Με 2 λόγια:

  • Χρηματοδότηση επιθυμιών
  • Άμεση κάλυψη αναγκών
  • Προνομιακό επιτόκιο
Αποκτήστε το σε λίγα βήματα

Έχετε απορίες;

Να ξέρετε ότι οι τόκοι για τη χρήση του ορίου υπερανάληψης χρεώνονται κάθε 31η Δεκεμβρίου και 30η Ιουνίου. Σε περίπτωση όμως που, όταν χρεωθούν οι τόκοι του 6μηνου, το χρεωστικό υπόλοιπο υπερβαίνει το πιστωτικό όριο, θα πρέπει να εξοφλήσετε άμεσα το συνολικό ποσό της υπέρβασης.  

Βέβαια, έχετε τη δυνατότητα να καταθέτετε όποιο ποσό θέλετε για να μειώσετε ή να εξοφλήσετε εντελώς το ποσό της οφειλής. Κάθε φορά που καταθέτετε ένα ποσό, απελευθερώνετε πιστωτικό όριο για να το χρησιμοποιήσετε οποτεδήποτε το χρειαστείτε.
  • Αν έχετε απλό τρεχούμενο καταθετικό λογαριασμό, μπορείτε να δανειστείτε έως και €5.000.
  • Αν έχετε Μισθοδοτικό Reward, μπορείτε να δανειστείτε έως και 5 μηνιαίες αποδοχές, με ανώτατο ποσό τα €10.000.
  • Αν έχετε λογαριασμό Σπουδάζω, μπορείτε να δανειστείτε έως €10.000.
Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις κινήσεις του λογαριασμού, το επιτόκιο, κάποιο ποσό υπέρβασης που χρειάζεται άμεση πληρωμή κ.ά., σας στέλνουμε κάθε τρίμηνο ένα ειδοποιητήριο. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε το Internet Banking, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία i-bank statements κι έτσι να λαμβάνετε ενημέρωση για την έκδοση του ειδοποιητηρίου στο e-mail σας.
Η διάρκεια είναι αόριστη και ανανεώνεται κάθε χρόνο.  
Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο και μεταβάλλεται με βάση την αύξηση ή τη μείωση του Παρεμβατικού Επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. 

Αν έχετε λογαριασμό Μισθοδοτικό Reward ή Σπουδάζω, τότε μπορείτε να έχετε ακόμα χαμηλότερο επιτόκιο.  

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το επιτόκιο και τις δαπάνες του ορίου υπερανάληψης, πατήστε εδώ.

Περισσότερο από απλά δάνεια

Για εσάς που θέλετε κάτι περισσότερο από το δάνειό σας

go4more

go4more

Για να κερδίζετε ακόμη περισσότερα, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα go4more που σας επιβραβεύει για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα, όπως για τη συνεπή πληρωμή των δόσεών σας.  

Μαθαίνω περισσότερα
Υπηρεσία i-bank statements

i-bank statements

Μπορείτε να εγγραφείτε στην
υπηρεσία i-bank statements,
για να λαμβάνετε ενημέρωση για
την έκδοση ειδοποιητηρίων
στο email σας.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Πριν ξεκινήσετε

Απαραίτητα έγγραφα

Για να αποκτήσετε τη χρηματοδότηση που θέλετε, θα πρέπει να σας ξέρουμε. Έτσι, θα χρειαστούμε σίγουρα την ταυτότητα, το διαβατήριο ή και την άδεια παραμονής στη χώρα, ανάλογα με την υπηκοότητά σας. Εάν είστε κάτοχος λογαριασμού «Σπουδάζω» θα χρειαστούμε και αποδεικτικό σπουδών.  

Αποδεικτικά του εισοδήματός σας

Μία χρηματοδότηση έρχεται και με την υποχρέωση αποπληρωμής. Έτσι, θα χρειαστούμε το τελευταίο σας εκκαθαριστικό σημείωμα και δικαιολογητικό βάσει της απασχόλησής σας (βεβαίωση μισθοδοσίας, αποδεικτικό σύνταξης ή ΦΠΑ-ΑΠΥ ). 

Περιορισμοί δανεισμού

Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στη χρηματοδότηση που θέλετε, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε πλήρως την αίτησή σας. Έτσι, παρακαλούμε να μας απαντήσετε με ακρίβεια σε όλες τις ερωτήσεις και να μας δώσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για να κάνετε την αίτηση

Πρώτη επίσκεψη

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα κατάστημα, να μας φέρετε τα δικαιολογητικά και να υποβάλετε την αίτηση.

Έγκριση και υπογραφή

Εάν προχωρήσει η διαδικασία, έρχεστε ξανά στο κατάστημα για να υπογράψουμε τη σύμβαση και να ενεργοποιήσουμε το όριο στον λογαριασμό σας. 

i-bank statements

Εφόσον προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση του ορίου, τότε μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία, για να λαμβάνετε ενημέρωση για την έκδοση του ειδοποιητηρίου σας στο e-mail σας.  

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top