Λογαριασμοί μισθοδοσίας

Αξιοποιήστε τα χρήματα που κερδίζετε από την εργασία και τη σύνταξή σας, έξυπνα και με επιπλέον προνόμια.
Μπορείτε να έχετε δωρεάν εξόφληση λογαριασμών, προνομιακούς όρους για δάνεια ή κάρτες, άμεση ενημέρωση για τις κινήσεις σας και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα. Αρκεί να επιλέξετε τον λογαριασμό μισθοδοσίας που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Καλύψτε τις δικές σας ανάγκες και περάστε απλά στη νέα ψηφιακή εποχή

Internet & Mobile Banking

Κατεβάστε την υπηρεσία στον υπολογιστή ή στο κινητό σας και αποκτήστε λογαριασμό και χρεωστική κάρτα γρήγορα και με ασφάλεια. Με τον λογαριασμό σας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online και να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με άμεση ενημέρωση για αυτές. Έτσι, έχετε τον έλεγχο των συναλλαγών σας με τον πιο εύκολο τρόπο.

Εύκολες και ασφαλείς πληρωμές

Πραγματοποιήστε με ασφάλεια τις πληρωμές σας ή ορίστε πάγιες εντολές με χρέωση του λογαριασμού σας από την οθόνη σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Ορίστε το ανώτατο ποσό χρέωσης για κάθε εντολή ή προγραμματίστε την σε τακτές ημερομηνίες για όσους συνεργαζόμενους οργανισμούς θέλετε.

Συναλλαγές που σας επιβραβεύουν

Με το άνοιγμα ενός λογαριασμού βγαίνετε πάντα κερδισμένοι, μέσα από προνόμια και παροχές που σας προσφέρουμε. Επιπλέον, για περισσότερα οφέλη, μπορείτε μέσα από τις συναλλαγές σας να μαζεύετε go4more πόντους τους οποίους στη συνέχεια εξαργυρώνετε σε ευρώ, κερδίζοντας έκπτωση σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

reward account

Μισθοδοτικός Reward

Καλύπτετε ακόμη περισσότερες ανάγκες και επιβραβεύεστε.

Μαθαίνω περισσότερα
value account

Μισθοδοτικός Value

Καλύψτε τις καθημερινές σας ανάγκες με περισσότερα προνόμια.

Μαθαίνω περισσότερα

Λογαριασμός σε 4 βήματα

Βήμα 1: Επιλέγετε τον λογαριασμό σας
Εντοπίζετε το είδος καταθετικού προγράμματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Βήμα 2: Συγκεντρώνετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα
Ακολουθώντας τις οδηγίες θα ενημερωθείτε για τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία. 
Βήμα 3: Κάνετε αίτηση online ή σε κατάστημα
Έχετε την επιλογή να ανοίξετε τον λογαριασμό σας είτε online είτε με επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματά μας.
Βήμα 4: Έχετε νέο λογαριασμό
Εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια. Ενημερωθείτε για τα προνόμιά σας και τις χρήσεις του νέου σας λογαριασμού.

Έχετε απορίες;

Ναι, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα και να μετατρέψετε τον μισθοδοτικό Reward σε άλλο προϊόν. 
Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα και αν ανοίξετε πολύ απλά έναν νέο μισθοδοτικό λογαριασμό Reward ή να μετατρέψετε έναν υπάρχοντα.  
Ο λογαριασμός θα μετατραπεί σε απλό τρεχούμενο ή απλό ταμιευτήριο, ανάλογα με το είδος του λογαριασμού που έχετε επιλέξει.
Ναι, με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα μπορείτε να μετατρέψετε κάποιον λογαριασμό ταμιευτηρίου σε λογαριασμό μισθοδοσίας Μισθοδοτικό Value.
Ναι, δεν έχετε κάποιον περιορισμό.

Αποκτήστε λογαριασμό online σε 10’

Μπορείτε να εγγραφείτε online εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Αρκεί να έχετε κωδικούς Digital Banking, για να αποκτήσετε έως και 4 νέους λογαριασμούς, χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα. Μπορείτε, αν θέλετε, να αποκτήσετε και χρεωστική κάρτα, Mastercard ή Visa, για τον καθένα. Τόσο απλά.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery
Κατεβάστε τώρα το Mobile app
go4more

go4more: κερδίζετε πόντους, κερδίζετε ευρώ!

Συναλλαγές με την πιστωτική σας κάρτα, πληρωμή των λογαριασμών σας, ασφάλιση του οχήματός σας, συνεπής αποπληρωμή των δόσεων του δανείου σας, αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα σας και πολλά ακόμη. Όλα είναι τρόποι με τους οποίους κερδίζετε πόντους και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου!
Μαθαίνω περισσότερα

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top