Με το νέο Δάνειο Σπουδών  με την εγγύηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF), μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές σας για προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, μεταλυκειακή εκπαίδευση, σεμινάρια για ψηφιακές/πράσινες δεξιότητες και επαγγελματικά σεμινάρια και να σχεδιάσετε την αποπληρωμή του όπως σας εξυπηρετεί, σε έως 7 χρόνια.


 

Με 2 λόγια:

  • Χρηματοδότηση σπουδών από 300€ έως 30.000
  • Ευνοϊκή τιμολόγηση με περιθώριο επιτοκίου 2,8%*
  • Απλή και σύντομη διαδικασία απόκτησης
  • Αποπληρωμή σε έως 7 έτη
  • Δυνατότητα περιόδου χάριτος έως 12 μήνες
    *προσαυξάνεται με την εισφορά 0,60% του Ν. 128/75
Αποκτήστε το σε λίγα βήματα

Έχετε απορίες;

Μπορείτε να δανειστείτε από €300 έως €30.000
Δεν είναι δυνατή η παροχή γονικής ή άλλης προσωπικής ή εμπράγματης εξασφάλισης, σύμφωνα με τους όρους εγγύησης που έχουν τεθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΙF), συνεπώς ο αιτούμενος θα πρέπει να δηλώνει εισοδήματα που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τον αιτούμενο δανεισμό.
Οι τοκοχρεολυτικές δόσεις καταβάλλονται κάθε μήνα, και η καταβολή εκκινεί ένα μήνα μετά την ημερομηνία χορήγησης του δανείου. Η δόση σας καταβάλλεται κάθε μήνα την ίδια ημερομηνία, με χρέωση του λογαριασμού που (θα) τηρείτε στην Εθνική Τράπεζα.
Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις υπολειπόμενες δόσεις, το επιτόκιο και το άληκτο κεφάλαιο, εφόσον χρησιμοποιείτε το Digital Banking μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία “statements” για τη λήψη του ηλεκτρονικού σας ειδοποιητηρίου, με παράλληλη ενημέρωση για την έκδοσή του στο e-mail σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την ταχυδρομική αποστολή μηνιαίου ειδοποιητηρίου.

Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο με βάση το Euribor 3M* στο οποίο προστίθεται επιπλέον περιθώριο 2,8%**.

Παρέχεται σημαντική έκπτωση επί του αντίστοιχου μη εγγυημένου Δανείου Σπουδάζω που προσφέρει η Τράπεζα, λόγω της εγγύησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF).

Έχετε στο μυαλό σας ότι το κυμαινόμενο επιτόκιο μεταβάλλεται ανάλογα με την αύξηση ή τη μείωση του επιτοκίου βάσης κι έτσι ενδέχεται να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά και τη δόση σας. Επίσης:

* το επιτόκιο βάσης είναι εξαρτώμενο από το παρεμβατικό επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)

** στο επιτόκιο του δανείου προστίθεται η εισφορά 0,6% του Ν. 128/75.

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το επιτόκιο και τις δαπάνες του δανείου, πατήστε εδώ.

 

prasino daneio

Περισσότερο από απλά δάνεια

Για εσάς που θέλετε κάτι περισσότερο από το δάνειό σας

Πρόγραμμα Επιβράβευσης go4more

Go For More

Για να κερδίζετε ακόμη περισσότερα, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Go For More που σας επιβραβεύει για κάθε σας επαφή με την τράπεζα, όπως τη συνεπή πληρωμή των δόσεών σας.  

Μαθαίνω περισσότερα
Υπηρεσία i-bank statements

i-bank statements

Μπορείτε να εγγραφείτε στην
υπηρεσία i-bank statements,
για να λαμβάνετε ενημέρωση για
την έκδοση ειδοποιητηρίων
στο email σας.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Πριν ξεκινήσετε

Απαραίτητα έγγραφα

Για να αποκτήσετε το δάνειο που θέλετε, θα πρέπει να σας ξέρουμε. Έτσι, θα χρειαστούμε σίγουρα την ταυτότητα, το διαβατήριο ή και την άδεια παραμονής στη χώρα, ανάλογα με την υπηκοότητά σας.  

Αποδεικτικά του εισοδήματός σας

Ένα δάνειο έρχεται και με την υποχρέωση αποπληρωμής. Έτσι, θα χρειαστούμε το τελευταίο σας εκκαθαριστικό σημείωμα και δικαιολογητικό βάσει της απασχόλησής σας (βεβαίωση μισθοδοσίας, αποδεικτικό σύνταξης ή ΦΠΑ-ΑΠΥ).  

Παραστατικά από έμπορο

Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο Πράσινο Δάνειο, θα πρέπει να μας δώσετε τα παραστατικά, προτιμολόγια ή προσφορά που να αποδεικνύουν τη φύση των εργασιών που θα κάνετε, το κόστος και τα είδη των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε.

Για να κάνετε την αίτηση

Πρώτη επίσκεψη

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα κατάστημα, να μας φέρετε τα δικαιολογητικά και να υποβάλετε την αίτηση.

Έγκριση / υπογραφή

Εάν προχωρήσει η διαδικασία, έρχεστε ξανά στο κατάστημα για να υπογράψουμε τη σύμβαση και να εκταμιεύσουμε το ποσό στον λογαριασμό σας.

i-bank statements

Εφόσον προχωρήσουμε στην εκταμίευση, τότε μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία, για να λαμβάνετε ενημέρωση για την έκδοση του ειδοποιητηρίου σας στο email σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top