Επενδυτικά Προϊόντα

Θέλετε ένα κερδοφόρο μέλλον. Έχετε τη δυνατότητα να το επιδιώξετε επιλέγοντας προϊόντα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Επενδυτικά Προϊόντα για εσάς

Επενδυτικές επιλογές στην οθόνη σας

Επενδύστε τα χρήματα που έχετε αποταμιεύσει με δυνατότητα αυξημένων αποδόσεων. Επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. 
Μετοχές Χ.Α. (Χρηματιστηρίου Αθηνών)

Μετοχές Χρηματιστηρίου Αθηνών

Μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας στα χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Μαθαίνω περισσότερα
ependitiko-neas-genias

Επενδυτικό νέας γενιάς

Δομημένα Επενδυτικά Προϊόντα μερικής ή ολικής  εγγύησης αρχικού κεφαλαίου στη λήξη τους, η απόδοση των οποίων συνδέεται με υποκείμενο στοιχείο αναφοράς αποδόσεων.

Μαθαίνω περισσότερα
αμοιβαια κεφαλαια

Αμοιβαία Κεφάλαια

Έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε για την επιχείρησή σας σε ένα ευρύ φάσμα Αμοιβαίων Κεφαλαίων της NBG Asset Management.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες δυνατότητες Digital Banking

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία, αποκτάτε πρόσβαση σε προϊόντα σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 

Άνοιγμα λογαριασμού

Για εσάς που θέλετε να ανοίξετε τον νέο σας λογαριασμό, τρεχούμενο ή ταμιευτηρίου, εύκολα και γρήγορα από την οθόνη σας. 
Μαθαίνω περισσότερα

Ασφαλιστικά προγράμματα

Για εσάς που θέλετε μια ξέγνοιαστη καθημερινότητα, ασφαλίζοντας online το όχημα ή τις κάρτες και τα προσωπικά σας αντικείμενα στην Εθνική Ασφαλιστική. 
Μαθαίνω περισσότερα

Πιστωτικές κάρτες

Για εσάς που θέλετε να κάνετε αίτηση για χορήγηση πιστωτικής κάρτας από την οθόνη του υπολογιστή σας, σε λίγα μόνο βήματα.
Μαθαίνω περισσότερα

Επιβράβευση Go For More

Κερδίζετε πόντους σε κάθε σας συναλλαγή με την τράπεζα και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.  
Μαθαίνω περισσότερα

Δάνειο Εξπρές

Για εσάς που επιθυμείτε την άμεση κάλυψη των αναγκών σας, με μετρητά στον λογαριασμό σας από την οθόνη του υπολογιστή σας. 
Μαθαίνω περισσότερα

Ενημέρωση εγγράφων

Εσείς που θέλετε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας online μέσω της υπηρεσίας eGov-KYC ή ανεβάζοντας τα επιβεβαιωτικά σας έγγραφα. 
Μαθαίνω περισσότερα

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top