Προσωπικά δάνεια

«ΕΞΠΡΕΣ»

Έχετε άμεση κάλυψη των αναγκών σας, με μετρητά κατευθείαν στον λογαριασμό σας.

Με το προσωπικό δάνειο «ΕΞΠΡΕΣ», τώρα με νέο μειωμένο επιτόκιο, αποκτάτε έως και €6.000 μετρητά, τη στιγμή που τα χρειάζεστε. Έτσι, μπορείτε να καλύψετε κάθε μικρή σας ανάγκη, ακόμη και από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Ακόμη μπορείτε:

 • Να αποκτήσετε χρήματα στον λογαριασμό σας, με νέο μειωμένο επιτόκιο, και χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα
 • Να επωφεληθείτε από σημαντική έκπτωση στα έξοδα, εάν κάνετε την αίτησή σας μέσω Internet ή Mobile Banking 

Με 2 λόγια:

 • Άμεση ρευστότητα
 • Κάλυψη μικρών αναγκών
 • Απόκτηση online
Αποκτήστε το σε λίγα βήματα

Δάνειο "ΕΞΠΡΕΣ" σε λίγα βήματα

Είσοδος χρήστη
Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπαίνετε στο Digital Banking και από την αρχική σελίδα μεταβαίνετε στην ενότητα "Δάνεια" και επιλέγετε "Απόκτηση τώρα".
Επιβεβαίωση στοιχείων

Έπειτα, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία απασχόλησης, διεύθυνσης κατοικίας, ταυτότητας και φορολογίας (ανεβάζοντας το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σας σημείωμα).

Επιλογή ποσού
Στη συνέχεια, επιλέγετε το ποσό του δανείου που επιθυμείτε, την περίοδο αποπληρωμής σε μήνες και τον λογαριασμό που θα συνδεθεί με το δάνειο για την αποπληρωμή του.
Λήψη προσυμβατικών πληροφοριών
Μετά, ενημερώνεστε για τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του δανείου (μέσω του εντύπου προσυμβατικής ενημέρωσης) και δηλώνετε ότι λάβατε την εν λόγω ενημέρωση.
Καταχώριση στοιχείων

Κατόπιν, επιβεβαιώνετε και καταχωρίζετε μερικά ακόμα προσωπικά σας στοιχεία.

Αποδοχή όρων
Ύστερα, ενημερώνεστε και αποδέχεστε τους σχετικούς όρους.
Υποβολή αίτησης- Εισαγωγή OTP
Τώρα, υποβάλετε την αίτηση συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται και τα επιβεβαιώνετε  εισάγοντας το OTP που λάβατε στο δηλωμένο στην τράπεζα κινητό σας τηλέφωνο για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Ολοκλήρωση διαδικασίας
Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η υποβολή της αίτησης, μπορείτε να εκτυπώσετε το αποδεικτικό.

Πόσα χρήματα θέλετε;

Διαμορφώστε το παρακάτω προφίλ δανείου σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και εμείς θα σας πούμε τις λεπτομέρειές του.

Πόσα χρήματα θέλετε;

4.000

Περίοδος δανείου

12

Ποσό δανείου
4.000
Μηνιαία δόση
0
Περίοδος δανείου
12  months
Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο με βάση το 3M Euribor με ελάχιστο το Παρεμβατικό Επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, 4,50 % από 20.09.2023.

Τι δικαιολογητικά μπορεί να χρειαστώ;

 • Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο
  Η ταυτότητα ή το διαβατήριο θα πρέπει να είναι εν ισχύ. Μαθαίνω περισσότερα
 • Αποδεικτικό απασχόλησης
  Ενδεχομένως να ζητηθεί έγγραφο επιβεβαίωσης απασχόλησης.
 • Λογαριασμό κοινής ωφέλειας
  Ενδεχομένως να σας ζητηθεί λογαριασμός κοινής ωφέλειας που επιβεβαιώνει τη διεύθυνση κατοικίας.

Έχετε απορίες;

Πληρώνετε τοκοχρεολυτικές δόσεις κάθε μήνα, ξεκινώντας ένα μήνα μετά την ημερομηνία χορήγησης του δανείου. Δίνετε τη δόση σας κάθε μήνα την ίδια ημερομηνία, αυτόματα μέσα από τον λογαριασμό που έχετε ή θα ανοίξετε στην Εθνική.  
Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις υπολειπόμενες δόσεις, το επιτόκιο, το άληκτο κεφάλαιο, κ.ά., η τράπεζα σας στέλνει κάθε μήνα ένα ειδοποιητήριο. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε το Internet Banking, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία i-bank statements κι έτσι να λαμβάνετε ενημέρωση για την έκδοση του ειδοποιητηρίου στο δηλωμένο στην τράπεζα e-mail σας.  
Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο με βάση το Euribor (εξαρτώμενο από το Παρεμβατικό Επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας), με επιπλέον περιθώριο.  

Έχετε στο μυαλό σας ότι το κυμαινόμενο επιτόκιο μεταβάλλεται ανάλογα με την αύξηση ή τη μείωση του επιτοκίου βάσης κι έτσι ενδέχεται να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά και τη δόση σας. Επίσης, στο επιτόκιο του δανείου προστίθεται και η εισφορά του Ν. 128/75, που σήμερα είναι 0,60%.  

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το επιτόκιο και τις δαπάνες του δανείου, πατήστε εδώ.
Ναι, μπορείτε να εξοφλήσετε ολόκληρο το δάνειό σας ή μέρος του πρόωρα, χωρίς καμία επιβάρυνση.  
Με το προσωπικό δάνειο Εξπρες μπορείτε να δανειστείτε €300 - €6.000. 

Περισσότερο από απλά δάνεια

Για εσάς που θέλετε κάτι περισσότερο από το δάνειό σας

go4more

go4more

Για να κερδίζετε ακόμη περισσότερα, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα go4more που σας επιβραβεύει για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα, όπως για τη συνεπή πληρωμή των δόσεών σας.  

Μαθαίνω περισσότερα
Υπηρεσία i-bank statements

i-bank statements

Μπορείτε να εγγραφείτε στην
υπηρεσία i-bank statements,
για να λαμβάνετε ενημέρωση για
την έκδοση ειδοποιητηρίων
στο email σας.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Πριν ξεκινήσετε

Απαραίτητα έγγραφα

Για να αποκτήσετε το δάνειο που θέλετε, θα πρέπει να σας ξέρουμε. Έτσι, θα χρειαστούμε σίγουρα την ταυτότητα, το διαβατήριο ή και την άδεια παραμονής στη χώρα, ανάλογα με την υπηκοότητά σας.  

Αποδεικτικά του εισοδήματός σας

Ένα δάνειο έρχεται και με την υποχρέωση αποπληρωμής. Έτσι, θα χρειαστούμε το τελευταίο σας εκκαθαριστικό, μια βεβαίωση μισθοδοσίας (για μισθωτούς ιδιωτικού τομέα) ή ΦΠΑ-ΑΠΥ (για ελεύθερους επαγγελματίες).  

Περιορισμοί δανεισμού

Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο προσωπικό δάνειο που θέλετε, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε πλήρως την αίτησή σας. Έτσι, παρακαλούμε να μας απαντήσετε με ακρίβεια σε όλες τις ερωτήσεις και να μας δώσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.  

Αφού κάνετε την αίτηση

Εγγραφή στο Digital Banking

Σε περίπτωση που δεν είστε ήδη χρήστης του Digital Banking, μπορείτε εύκολα και δωρεάν να εγγραφείτε στις υπηρεσίες και να ελέγχετε τα οικονομικά σας ηλεκτρονικά.

Τα πάντα online

Μπορείτε να διαχειριστείτε όλη τη διαδικασία από τον υπολογιστή ή το κινητό σας: από την αίτηση, μέχρι και την υπογραφή της σύμβασης.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας για να υποβάλετε την αίτησή σας. 

i-bank statements

Εάν προχωρήσει η διαδικασία και από την προέγκριση περάσουμε στην έγκριση, τότε μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία, για να λαμβάνετε ενημέρωση για την έκδοση ειδοποιητηρίων του δανείου σας στο email σας.  

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top