Ό,τι χρειάζεστε για την κάλυψη των καρτών σας και των προσωπικών σας αντικειμένων

Για εσάς που θέλετε να απαλλαγείτε από το άγχος της απώλειας ή κλοπής των καρτών και των προσωπικών σας αντικειμένων. Με το πρόγραμμα Ασφάλιση Καρτών αποζημιώνεστε για την τσάντα, το πορτοφόλι κ.ά. που μπορεί να κλαπούν ή να χαθούν μαζί με την κάρτα σας.

Ασφάλιση καρτών και προσωπικών αντικειμένων

Μπορείτε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ξέγνοιαστη, αφού θα αποζημιωθείτε σε περίπτωση που σας κλέψουν την κάρτα ή/και τα προσωπικά αντικείμενα που είχατε μαζί. Όλα αυτά με €28 τον χρόνο.
Αποζημιώνεστε για κινητό ή tablet που σας έκλεψαν μαζί με την κάρτα σας.
Καλύπτεστε για την κλοπή με χρήση βίας/ απειλής μετρητών που σηκώσατε εντός 12ωρου με την κάρτα από το ΑΤΜ
Καλύπτεστε για αναλήψεις ή χρεώσεις που έγιναν μετά την απώλεια / κλοπή της κάρτας και μέχρι 48ωρές πριν την ενημέρωση της Τράπεζας .
Αποζημιώνεστε για την τσάντα, το πορτοφόλι, το κινητό κ.ά. που μπορεί να κλαπούν ή να χαθούν μαζί με την κάρτα σας. Μαθαίνω περισσότερα.
Ασφάλιση κάρτας και προσωπικών αντικειμένων

Ασφάλιση κάρτας και προσωπικών αντικειμένων

Με το πρόγραμμα που σας προσφέρουμε, μπορείτε να αποζημιωθείτε στην περίπτωση κλοπής ή απώλειας της κάρτας σας αλλά και αντικειμένων που είχατε μαζί, όπως πορτοφόλι ή κινητό. Όλα αυτά με €28 κάθε χρόνο.

Μαθαίνω περισσότερα

Έχετε απορίες;

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα καλύπτει όλες σας τις κάρτες  της Εθνικής. Αυτές που δεν καλύπτονται είναι οι εταιρικές κάρτες Business Mastercard και Debit Mastercard νομικών προσώπων.
Υπάρχει συγκεκριμένη και απλή διαδικασία για την αποζημίωσή σας. Θα πρέπει να γίνει αναγγελία του συμβάντος στο Τμήμα διαχείρισης απαιτήσεων ασφάλισης καρτών και προγραμμάτων προστασίας πληρωμών, του αντασφαλιστή ο οποίος ενεργεί στο όνομα και για λογαριασμό της Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ», μέσω τηλεφώνου στο 210 3380850, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17.00. Επίσης, θα πρέπει να δηλωθεί η απώλεια της κάρτας / καρτών στο αρμόδιο τμήμα της τράπεζας στο τηλ +30 210 48 48 484. Τέλος, χρειάζεται να υποβληθεί αναφορά στην Αστυνομική Αρχή εντός 48 ωρών από τη διαπίστωση της Ζημιάς.

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top