Ό,τι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας ανάγκες

Για εσάς που θέλετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό ή να αποκτήσετε ένα νέο προνομιακό πακέτο, αλλά και για εσάς που επιθυμείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας ανέπαφα ή διαδικτυακά. Οι επιλογές σας είναι πολλές και μπορούμε μαζί να ανακαλύψουμε αυτές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις τραπεζικές σας ανάγκες .
Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Θέλω λογαριασμό

Ανακαλύψτε ποιος είναι ο λογαριασμός που σας ταιριάζει περισσότερο.

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση του κατάλληλου λογαριασμού για εσάς, τότε θα ανακαλύψετε ότι οι επιλογές που σας προσφέρουμε είναι πολλές και όλες διαθέτουν προνόμια και υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Τραπεζικά Πακέτα

Θέλω πακέτο

Βρείτε ποιο πακέτο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και απολαύστε προνόμια και υψηλή τραπεζική εξυπηρέτηση. Επιλέξτε το είδος λογαριασμού που επιθυμείτε να ανοίξετε (Ταμιευτηρίου ή Τρεχούμενο) και, με μία μηνιαία πάγια συνδρομή, θα επωφελείστε από ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν ή με ευνοϊκούς όρους. Ανακαλύψτε τα πακέτα που έχουμε δημιουργήσει για εσάς και κάντε την κατάλληλη επιλογή.

Τραπεζικές Κάρτες

Θέλω κάρτα

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα τις καθημερινές σας συναλλαγές με ευκολία, ασφάλεια και ταχύτητα. Η πληρωμή με κάρτα είναι ο καλύτερος τρόπος να διαχειρίζεστε έξυπνα τις αγορές σας, να έχετε έλεγχο των οικονομικών σας, να κερδίζετε χρόνο με ανέπαφες συναλλαγές και, φυσικά, να έχετε ασφάλεια με έξυπνες ειδοποιήσεις. Μία από τις παρακάτω επιλογές σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας.

Mobile Banking

Θέλω Digital Banking λύσεις

Δείτε πώς μπορείτε να απλοποιήσετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές με τις digital λύσεις που σας προσφέρουμε. Μπορείτε να ενημερώνεστε online για το υπόλοιπο και τις κινήσεις των λογαριασμών, των καρτών και των δανείων σας. Ακόμη, μπορείτε να αποκτήσετε προϊόντα, να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας, να μεταφέρετε χρήματα και να διαχειρίζεστε τις κάρτες σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Οι επιλογές σας είναι πολλές.

Υπηρεσίες Συναλλαγών

Θέλω να μάθω περισσότερα για τις υπηρεσίες

Ανακαλύψτε πώς θα πραγματοποιείτε εύκολα και με ασφάλεια τις συναλλαγές σας σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Γι’ αυτό ψάχνετε να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα, που θα σας δώσει λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Και εδώ, οι επιλογές σας είναι πολλές.

Κερδίστε Go For More πόντους με κάθε ανακύκλωση!

Κάντε την πόλη σας πιο πράσινη με το πρόγραμμα ανακύκλωσης THE GREEN CITY. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης ανακύκλωσης της Ευρώπης και προσφέρει άμεσο κέρδος σε όσους συμμετέχουν.

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top