Έγκριση συναλλαγών στο Digital Banking

Κάθε φορά που κάνετε μία συναλλαγή από τον υπολογιστή ή το κινητό σας, την εγκρίνετε με fast login PIN ή βιομετρικά στοιχεία για μεγαλύτερη ασφάλεια
Έγκριση συναλλαγών στο Digital Banking

Έχετε ασφάλεια σε κάθε συναλλαγή

Αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει τη δυνατότητα έγκρισης συναλλαγών με Fast Login PIN ή βιομετρικά στοιχεία στο κινητό σας 

Ενεργοποιώ την έγκριση συναλλαγών με fast login PIN/βιομετρικά

Λαμβάνω notification για την έγκριση των συναλλαγών μου

Εγκρίνω τη συναλλαγή μου με fast login PIN ή βιομετρικά

Έχω καλύτερο έλεγχο

Ενεργοποιώ την έγκριση συναλλαγών με fast login PIN/βιομετρικά

Λαμβάνω notification για την έγκριση των συναλλαγών μου

Εγκρίνω τη συναλλαγή μου με fast login PIN ή βιομετρικά

Έχω καλύτερο έλεγχο

εγκριση συναλλαγών
ληψη notification
εγκριση συναλλαγης
PFM

 

Έγκριση συναλλαγών με Fast Login PIN ή βιομετρικά στοιχεία

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να εγκρίνετε τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω Internet ή Mobile Banking, με τη χρήση του Fast Login PIN ή των βιομετρικών στοιχείων (fingerprint/δακτυλικό αποτύπωμα, FaceID) που μπορείτε να ορίσετε μέσα από το NBG Mobile Banking!

Πιο συγκεκριμένα, ενεργοποιώντας από το κινητό σας τη νέα αυτή λειτουργικότητα, αντικαθιστάτε τη λήψη OTP στο κινητό σας καθώς και την εισαγωγή OTP στο βήμα έγκρισης της συναλλαγής. Μετά την ενεργοποίηση:

 • για συναλλαγές μέσω Internet Banking, θα εγκρίνετε τη συναλλαγή σας μέσω του push notification που θα λαμβάνετε στο κινητό σας τηλέφωνο, είτε εισάγοντας το Fast Login PIN που έχετε ορίσει, είτε με fingerprint ή FaceID.
 • για συναλλαγές μέσω Mobile Banking, θα εγκρίνετε απευθείας τη συναλλαγή σας με τον ίδιο τρόπο.

Έχετε απορίες;

Η έγκριση συναλλαγών με Fast Login PIN ή βιομετρικά στοιχεία είναι ο νέος, εύκολος και γρήγορος τρόπος έγκρισης των Internet & Mobile Banking συναλλαγών σας και ενεργοποιείται κατά τη σύνδεση σας στην εφαρμογή NBG Mobile Banking. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν λάβετε ειδοποίηση, σας δίνεται η δυνατότητα έγκρισης της συναλλαγής με την επιλογή αποστολής OTP μέσω Viber/SMS.

 • Συναλλαγές μέσω Internet Banking: Όταν πραγματοποιείτε μια συναλλαγή μέσω Internet Banking θα λαμβάνετε ειδοποίηση (push notification) για έγκριση συναλλαγής, στη συσκευή που έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή του NBG Mobile Banking και στην οποία έχετε ενεργοποιήσει τη δυνατότητα αυτή. 
  Στο κινητό σας τηλέφωνο βλέπετε την ειδοποίηση και επιλέγετε «Έγκριση» ή «Απόρριψη» (ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε). 
  Η ενέργεια ολοκληρώνεται με τη χρήση Fast Login PIN ή βιομετρικών στοιχείων.
  Εφόσον το Fast Login Pin ή τα βιομετρικά στοιχεία αναγνωριστούν, τότε θα δείτε μήνυμα επιτυχίας στο κινητό σας τηλέφωνο (το μήνυμα αφορά τη σωστή πληκτρολόγηση του Fast Login PIN ή την αναγνώριση των βιομετρικών στοιχείων).
  Παράλληλα, στο Internet Banking η συναλλαγή προχωράει αυτόματα και ολοκληρώνεται με επιτυχία.
  Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή OTP μέσω Viber ή SMS στο κινητό σας τηλέφωνο.
 • Συναλλαγές μέσω Mobile Banking: Όταν πραγματοποιείτε μια συναλλαγή μέσω NBG Mobile Banking, θα ολοκληρώνετε τη συναλλαγή αυτή εγκρίνοντας την με τη χρήση του Fast Login PIN ή των βιομετρικών σας στοιχείων (Fingerprint ή FaceID). Εφόσον το Fast Login PIN ή τα βιομετρικά σας στοιχεία είναι σωστά, η συναλλαγή ολοκληρώνεται με επιτυχία.
 

Μην ανησυχείτε. Η πρόσβαση στην εφαρμογή NBG Mobile Banking την οποία έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας τηλέφωνο, προϋποθέτει κατ’ ελάχιστο την υποχρεωτική ενεργοποίηση του Fast Login PIN και προαιρετικά την ενεργοποίηση των βιομετρικών σας χαρακτηριστικών (Fingerprint ή FaceID).

Δεν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος των συσκευών στις οποίες μπορείτε να ενεργοποιήσετε την έγκριση συναλλαγών με Fast Login PIN ή βιομετρικά στοιχεία
Μέσα από τη διαδρομή: Προφίλ > Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Συναλλαγές, μπορείτε να ελέγξετε το status (ενεργοποιημένο/απενεργοποιημένο).

Επιβεβαιώστε ότι έχετε ενεργοποιήσει την έγκριση συναλλαγών με Fast Login PIN ή βιομετρικά στοιχεία, μεταβαίνοντας στην εφαρμογή NBG Mobile Banking, επιλογή Προφίλ > Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Συναλλαγές. 
Στην περίπτωση που εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε ειδοποιήσεις, ελέγξτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη δυνατότητα λήψης push notifications από τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας, και ότι τα δεδομένα στη συσκευή σας είναι ανοιχτά ή ότι είστε συνδεδεμένοι σε Wi-Fi δίκτυο. 

Επιλέγω Digital Banking στον υπολογιστή και το κινητό μου

Με μια κίνηση, έχετε μόνο πλεονεκτήματα.
Κάνω αγορές στο Internet, όπου κι αν είμαι
Έχω συνολική εικόνα για τα τραπεζικά μου
Δεν χάνω χρόνο με επισκέψεις στην τράπεζα
Βλέπω συγκεντρωτικά τα έσοδα / έξοδά μου
Διαχειρίζομαι τα οικονομικά μου με μια ματιά
Βλέπω τις κινήσεις μου οποιαδήποτε στιγμή

Μπείτε τώρα στο Digital Banking

NBG Mobile Banking App

Επιλέξτε το αντίστοιχο store για να κατεβάσετε της εφαρμογή στο κινητό σας
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery

Internet Banking

Συνδεθείτε για να διαχειριστείτε τις συναλλαγές σας και να αποκτήσετε πολλές online δυνατότητες.
Συνδέομαι τώρα Συνδέομαι τώρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top