Αποκτήστε πιστωτική κάρτα online

Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας εύκολα και γρήγορα και με ασφάλεια.
Αποκτήστε Πιστωτική Κάρτα Online

Πιστωτικές κάρτες για εσάς

Κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα, αποπληρώστε αργότερα εφάπαξ ή σε δόσεις και εξασφαλίστε επιβράβευση και επιπλέον προνόμια. Απλά, επιλέξτε την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει.
Visa Classic Πιστωτική Κάρτα Visa

Visa

Κάντε τις συναλλαγές σας με μία διεθνώς αναγνωρισμένη πιστωτική κάρτα online ή σε φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να κάνετε την αίτηση από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Μαθαίνω περισσότερα
Mastercard Πιστωτικές Κάρτες

Mastercard

Κάντε τις συναλλαγές σας με ευελιξία στην αποπληρωμή και κερδίστε επιβράβευση σε κάθε σας αγορά. Μπορείτε να κάνετε την αίτηση από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Μαθαίνω περισσότερα
Gold Mastercard

Gold Mastercard

Κάντε τις συναλλαγές σας σε όλο τον κόσμο αλλά και online εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για την κάρτα σας από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Μαθαίνω περισσότερα
Platinum Mastercard

Platinum Mastercard

Μπορείτε να έχετε πρόσθετη οικογενειακή κάρτα και να διαχειρίζεστε έξυπνα τις αγορές σας με άτοκες δόσεις. Κάντε την αίτηση από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Μαθαίνω περισσότερα

Πιστωτική κάρτα σε λίγα βήματα

Είσοδος χρήστη
Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπαίνετε στο Digital Banking και από την αρχική σελίδα μεταβαίνετε στην ενότητα "Κάρτες", επιλέγετε την πιστωτική κάρτα που επιθυμείτε και επιλέγετε "Απόκτηση νέας κάρτας".
Επιλογή ορίου
Έπειτα, ενημερώνεστε και αποδέχεστε την προσυμβατική ενημέρωση του προϊόντος και επιλέγετε το όριο της πιστωτικής κάρτας για την οποία θέλετε να κάνετε αίτηση.
Επιβεβαίωση στοιχείων
Στη συνέχεια, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία απασχόλησης, διεύθυνσης κατοικίας, ταυτότητας και φορολογίας (ανεβάζοντας το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σας σημείωμα).
Επιλογή τρόπου πληρωμής
Ύστερα, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής της κάρτας σας (πάγια εντολή, μερική ή ολική εξόφληση) και καταχωρίζετε μερικά ακόμα προσωπικά σας στοιχεία.
Αποδοχή όρων
Κατόπιν, ενημερώνεστε και αποδέχεστε τους όρους του προϊόντος.
Εισαγωγή OTP
Τώρα, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία της αίτησης και εισάγετε το OTP για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Ολοκλήρωση διαδικασίας
Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή, μπορείτε να εκτυπώσετε το αποδεικτικό.

Περισσότερες δυνατότητες Digital Banking

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία, αποκτάτε πρόσβαση σε προϊόντα σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Άνοιγμα λογαριασμού

Για εσάς που θέλετε να ανοίξετε τον νέο σας λογαριασμό, τρεχούμενο ή ταμιευτηρίου, εύκολα και γρήγορα από την οθόνη σας.
Μαθαίνω περισσότερα

Ασφαλιστικά προγράμματα

Για εσάς που θέλετε μια ξέγνοιαστη καθημερινότητα, ασφαλίζοντας online το όχημα ή τις κάρτες και τα προσωπικά σας αντικείμενα στην Εθνική Ασφαλιστική.
Μαθαίνω περισσότερα

Πιστωτικές κάρτες

Για εσάς που θέλετε να κάνετε αίτηση για χορήγηση πιστωτικής κάρτας από την οθόνη του υπολογιστή σας, σε λίγα μόνο βήματα.
Μαθαίνω περισσότερα

Επιβράβευση go4more

Κερδίζετε πόντους σε κάθε σας συναλλαγή με την τράπεζα και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Μαθαίνω περισσότερα

Δάνειο ΕΞΠΡΕΣ

Για εσάς που επιθυμείτε την άμεση κάλυψη των αναγκών σας, με μετρητά στον λογαριασμό σας από την οθόνη του υπολογιστή σας.
Μαθαίνω περισσότερα

Ενημέρωση εγγράφων

Εσείς που θέλετε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας online μέσω της υπηρεσίας eGov-KYC ή ανεβάζοντας τα επιβεβαιωτικά σας έγγραφα.
Μαθαίνω περισσότερα

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top