Αποκτήστε πιστωτική κάρτα online

Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
Αποκτήστε Πιστωτική Κάρτα Online

Πιστωτικές κάρτες για εσάς

Κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα, αποπληρώστε αργότερα εφάπαξ ή σε δόσεις, εξασφαλίστε καθημερινή επιβράβευση, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και πολλά άλλα προνόμια. Απλά, επιλέξτε την πιστωτική κάρτα που σας ταιριάζει.
Πιστωτική κάρτα Silver

Silver

Για εσάς που θέλετε αναβαθμισμένη τραπεζική καθημερινότητα με προνόμια και ανεκτίμητες εμπειρίες!

Μαθαίνω περισσότερα
Πιστωτική κάρτα Gold

Gold

Για εσάς που επιθυμείτε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, ανεκτίμητες εμπειρίες και προνόμια, καθημερινά! 

Μαθαίνω περισσότερα
Πιστωτική κάρτα Black

Black

Για εσάς που θέλετε προνόμια κάθε μέρα, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, και μεγαλύτερη επιβράβευση με το πρόγραμμα Premium go4more.

Μαθαίνω περισσότερα

Μαζί στηρίζουμε έναν οικολογικότερο τρόπο ζωής, γεμάτο δώρα για εσάς!

Scooter promo

Υποβάλλοντας αίτηση για απόκτηση της νέας σας πιστωτικής κάρτας μέσω  του Digital Banking έως 21 Απριλίου 2023, και με την έκδοσή της, λαμβάνετε μέρος αυτόματα στην κλήρωση για ένα 1 ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης και 2 ηλεκτρικά ποδήλατα. 
Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την απόκτηση της πιστωτικής κάρτας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, όπου κι αν βρίσκεστε, σε λίγα απλά βήματα. Διεκδικήστε πράσινα δώρα και ανακαλύψτε όλα τα προνόμια της νέας γενιάς πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

 

Όροι & προϋποθέσεις της ενέργειας

Πιστωτική κάρτα σε λίγα βήματα

Είσοδος χρήστη
Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπαίνετε στο Digital Banking και από την αρχική σελίδα μεταβαίνετε στην ενότητα "Κάρτες", επιλέγετε την πιστωτική κάρτα που επιθυμείτε και επιλέγετε "Απόκτηση νέας κάρτας".
Επιλογή ορίου
Έπειτα, ενημερώνεστε και αποδέχεστε την προσυμβατική ενημέρωση του προϊόντος και επιλέγετε το όριο της πιστωτικής κάρτας για την οποία θέλετε να κάνετε αίτηση.
Επιβεβαίωση στοιχείων
Στη συνέχεια, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία απασχόλησης, διεύθυνσης κατοικίας, ταυτότητας και φορολογίας (ανεβάζοντας το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σας σημείωμα).
Επιλογή τρόπου πληρωμής
Ύστερα, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής της κάρτας σας (πάγια εντολή, μερική ή ολική εξόφληση) και καταχωρίζετε μερικά ακόμα προσωπικά σας στοιχεία.
Αποδοχή όρων
Κατόπιν, ενημερώνεστε και αποδέχεστε τους όρους του προϊόντος.
Εισαγωγή OTP
Τώρα, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία της αίτησης και εισάγετε το OTP για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Ολοκλήρωση διαδικασίας
Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή, μπορείτε να εκτυπώσετε το αποδεικτικό.

Περισσότερες δυνατότητες Digital Banking

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία, αποκτάτε πρόσβαση σε προϊόντα σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Άνοιγμα λογαριασμού

Για εσάς που θέλετε να ανοίξετε τον νέο σας λογαριασμό, τρεχούμενο ή ταμιευτηρίου, εύκολα και γρήγορα από την οθόνη σας.
Μαθαίνω περισσότερα

Ασφαλιστικά προγράμματα

Για εσάς που θέλετε μια ξέγνοιαστη καθημερινότητα, ασφαλίζοντας online το όχημα ή τις κάρτες και τα προσωπικά σας αντικείμενα στην Εθνική Ασφαλιστική.
Μαθαίνω περισσότερα

Πιστωτικές κάρτες

Για εσάς που θέλετε να κάνετε αίτηση για χορήγηση πιστωτικής κάρτας από την οθόνη του υπολογιστή σας, σε λίγα μόνο βήματα.
Μαθαίνω περισσότερα

Επιβράβευση go4more

Κερδίζετε πόντους σε κάθε σας συναλλαγή με την τράπεζα και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Μαθαίνω περισσότερα

Προσωπικό δάνειο ΕΞΠΡΕΣ

Για εσάς που επιθυμείτε την άμεση κάλυψη των αναγκών σας, με μετρητά στον λογαριασμό σας από την οθόνη του υπολογιστή σας.
Μαθαίνω περισσότερα

Ενημέρωση εγγράφων

Εσείς που θέλετε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας online μέσω της υπηρεσίας eGov-KYC ή ανεβάζοντας τα επιβεβαιωτικά σας έγγραφα.
Μαθαίνω περισσότερα

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top