Νέα γενιά πιστωτικών καρτών

Ζήσε όλες τις στιγμές σου με τις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Να ζεις τη μαγεία

της Disneyland® Paris 30 χρόνια τώρα. Ανεκτίμητο™
Μαθαίνω περισσότερα

Να ζεις την εμπειρία

του Roland-Garros από κοντά. Ανεκτίμητο™
Μαθαίνω περισσότερα

Πρόλαβε

τον πράσινο διαγωνισμό, με online απόκτηση πιστωτικής κάρτας έως 21/4!
Αποκτώ κάρτα

Για κάθε σας ανάγκη υπάρχει μία πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας

Ανακαλύψτε τις νέες μας πιστωτικές κάρτες και αναζητήστε την κατάλληλη για εσάς!
+ Επιλέγω κάρτα
+ Επιλέγω κάρτα
+ Επιλέγω κάρτα
Συγκρίνω

Μαζί στηρίζουμε έναν οικολογικότερο τρόπο ζωής, γεμάτο δώρα για εσάς!

Scooter promo

Υποβάλλοντας αίτηση για απόκτηση της νέας σας πιστωτικής κάρτας μέσω  του Digital Banking έως 21 Απριλίου 2023, και με την έκδοσή της, λαμβάνετε μέρος αυτόματα στην κλήρωση για ένα 1 ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης και 2 ηλεκτρικά ποδήλατα. 
Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την απόκτηση της πιστωτικής κάρτας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, όπου κι αν βρίσκεστε, σε λίγα απλά βήματα. Διεκδικήστε πράσινα δώρα και ανακαλύψτε όλα τα προνόμια της νέας γενιάς πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

 

Όροι & προϋποθέσεις της ενέργειας

Μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Δύο ξεχωριστές επιλογές σχεδιασμένες για εσάς

My Club Card Visa

My Club Card VISA

Μπορείτε τώρα να φροντίσετε ακόμα περισσότερο για την υγεία, τη δική σας και των αγαπημένων σας. Αποκτήστε μια κάρτα σχεδιασμένη για εσάς που θέλετε ευκολία στις συναλλαγές σας, αλλά και σημαντικές διευκολύνσεις και προνόμια σε υπηρεσίες υγείας και αισθητικής ιατρικής στον Όμιλο Ιασώ.
Μαθαίνω περισσότερα
Toyota Visa

Toyota VISA

Μπορείτε τώρα να έχετε κέρδος σε υπηρεσίες after sales του αυτοκινήτου σας. Αποκτήστε μια κάρτα ειδικά για εσάς που θέλετε να πραγματοποιείτε με άνεση τις καθημερινές σας συναλλαγές και να κερδίζετε με κάθε after sales συναλλαγή στο δίκτυο Toyota.
Μαθαίνω περισσότερα

Πώς μπορώ να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας, έξυπνα;

Τέλη κυκλοφορίας

Μπορείτε να εξοφλήσετε τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός σας μέσω του Digital Banking, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από την άνεση του σπιτιού σας!
Επιπλέον, αν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε ένα μέρος ή όλο το ποσό των τελών, σε έως 12 άτοκες δόσεις, μέσα από το Digital Banking, κερδίζοντας παράλληλα go4more πόντους!

Πληρώνω τα τέλη μου

Αποκτώ πιστωτική κάρτα, online

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις συναλλαγές σας με κάρτα στο εξωτερικό

sunallages-sto-ekswteriko-me-karta

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σας στο εξωτερικό, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας. Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με ασφάλεια και ταχύτητα στο εξωτερικό, πραγματοποιώντας συναλλαγές με την κάρτα σας σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και αναλήψεις μέσω ΑΤΜ και ταμείων καταστημάτων άλλων τραπεζών.

Μαθαίνω περισσότερα

Έχετε αποκτήσει την πιστωτική σας κάρτα πριν τις 24 Αυγούστου 2022;

Έχετε πάντα πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για την κάρτα σας, η οποία θα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά και τα προνόμιά της.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top