Mπορείτε να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας για να χρηματοδοτηθείτε με ευνοϊκούς όρους.

Ακόμη μπορείτε:

  • Να δανειστείτε από €10.000 και πάνω
  • Να αποπληρώσετε σε 20 χρόνια
  • Να έχετε χαμηλό επιτόκιο

Με 2 λόγια:

  • Κάλυψη αναγκών
  • Αξιοποίηση περιουσίας
  • Μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής
Αποκτήστε το σε λίγα βήματα

Έχετε απορίες;

Μπορείτε να δανειστείτε από €10.000 και πάνω. 

Για να πάρετε το δάνειο, θα χρειαστεί να συναινέσετε στην εγγραφή προσημείωσης υποθήκης σε ακίνητο επαρκούς αξίας, όπως αυτή υπολογίζεται με βάση την εκάστοτε πολιτική της τράπεζας.

Για τις δαπάνες με τις οποίες θα επιβαρυνθείτε για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ: Επιτόκια και Τιμολόγιο Δανείων

Πληρώνετε τοκοχρεολυτικές δόσεις κάθε μήνα, ξεκινώντας ένα μήνα μετά την ημερομηνία χορήγησης του δανείου. Η πληρωμή της δόσης θα γίνεται κάθε μήνα την ίδια ημερομηνία, αυτόματα μέσα από τον λογαριασμό που έχετε ή θα ανοίξετε στην Εθνική.  
Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις υπολειπόμενες δόσεις, το επιτόκιο, το άληκτο κεφάλαιο, κ.ά., σας στέλνουμε κάθε μήνα ένα ειδοποιητήριο. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε το Internet Banking, μπορείτε να γραφτείτε στην υπηρεσία i-bank statements κι έτσι να λαμβάνετε ενημέρωση για την έκδοση του ειδοποιητηρίου στο e-mail σας.

Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο με βάση το Euribor (εξαρτώμενο από το Παρεμβατικό Επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας), με επιπλέον περιθώριο. Έχετε στο μυαλό σας ότι το κυμαινόμενο επιτόκιο μεταβάλλεται ανάλογα με την αύξηση ή τη μείωση του επιτοκίου βάσης κι έτσι ενδέχεται να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά και τη δόση σας. Επίσης, στο επιτόκιο του δανείου προστίθεται και η εισφορά του Ν. 128/75, που σήμερα είναι 0,60%.

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το επιτόκιο και τις δαπάνες του δανείου, πατήστε εδώ. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι η τιμή του επιτοκίου εξατομικεύεται μετά την αξιολόγηση της αίτησής σας, παίρνοντας υπόψη παράγοντες όπως ο σκοπός του δανείου, η αξία της προσφερόμενης εξασφάλισης και το πιστωτικό προφίλ σας.

Περισσότερο από απλά δάνεια

Για εσάς που θέλετε κάτι περισσότερο από το δάνειό σας

go4more

go4more

Για να κερδίζετε ακόμη περισσότερα, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα go4more που σας επιβραβεύει για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα, όπως για τη συνεπή πληρωμή των δόσεών σας.  

Μαθαίνω περισσότερα
Υπηρεσία i-bank statements

i-bank statements

Μπορείτε να εγγραφείτε στην
υπηρεσία i-bank statements,
για να λαμβάνετε ενημέρωση για
την έκδοση ειδοποιητηρίων
στο email σας.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Πριν ξεκινήσετε

Απαραίτητα έγγραφα

Για να αποκτήσετε το δάνειο που θέλετε, θα πρέπει να σας ξέρουμε. Έτσι, θα χρειαστούμε σίγουρα την ταυτότητα, το διαβατήριο ή και την άδεια παραμονής στη χώρα, ανάλογα με την υπηκοότητά σας.  

 

Αποδεικτικά του εισοδήματός σας

Ένα δάνειο έρχεται και με την υποχρέωση αποπληρωμής. Έτσι, θα χρειαστούμε εκκαθαριστικά σημειώματα για τα τρία τελευταία έτη και δικαιολογητικό βάσει της απασχόλησής σας (βεβαίωση μισθοδοσίας, αποδεικτικό σύνταξης ή ΦΠΑ/ΑΠΥ). Επιπλέον, θα χρειαστεί να προσκομίσετε έγγραφο για την ακίνητη περιουσία σας (εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ ή εκτύπωση απουσίας περιουσιακής κατάστασης). 

Για να εκτυπώσετε την πλήρη λίστα δικαιολογητικών, πατήστε εδώ.

Περιορισμοί δανεισμού

Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στο  προσωπικό δάνειο που θέλετε, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε πλήρως την αίτησή σας. Έτσι, παρακαλούμε να μας απαντήσετε με ακρίβεια σε όλες τις ερωτήσεις και να μας δώσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για να κάνετε την αίτηση

Πρώτη επίσκεψη

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα κατάστημα, να μας φέρετε τα δικαιολογητικά και να υποβάλετε την αίτηση.

Εφόσον η αίτηση προεγκριθεί, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε, παραδίδοντάς σας και το Τυποποιημένο Ευρωπαϊκό Δελτίο Πληροφοριών - Αρχική Προσφορά με τους αναλυτικούς όρους του δανείου.

Για τη διευκόλυνσή σας, μπορείτε κατά την υποβολή της αίτησης να μας δώστε το e-mail σας για να σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά και αυτή την ενημέρωση, χωρίς να χρειαστεί να προσέλθετε στο Κατάστημα. 

 

Τεχνικός & νομικός έλεγχος

Μετά την αίτηση, θα πρέπει να μας δώσετε έγγραφα που είναι απαραίτητα για τη διενέργεια νομικού ελέγχου τίτλων και τεχνικής εκτίμησης του ακινήτου.

Πριν τη διενέργεια των ελέγχων, εισπράττονται οι σχετικές δαπάνες.

Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανάλογα με το είδος του ακινήτου

Οριστική έγκριση

Μετά τη διενέργεια των ελέγχων, η αίτηση αξιολογείται και εκδίδεται η οριστική έγκριση. Μετά την οριστική έγκριση, παραλαμβάνετε το Τυποποιημένο Ευρωπαϊκό Δελτίο Πληροφοριών - Δεσμευτική Προσφορά και ορίζετε ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό σας, παρακαλούμε έχετε υπόψη ότι πρέπει (βάσει νόμου) να έχουν περάσει τουλάχιστον 5 ημέρες από την παραλαβή της Δεσμευτικής Προσφοράς από όλους τους συμμετέχοντες στο δάνειο, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υπογραφή της σύμβασης. 

 

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top