Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

 

Νέα υπηρεσία i-bank statements

Εγγραφείτε σήμερα κιόλας στη νέα υπηρεσία i-bank statements της Εθνικής Τράπεζας για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά ειδοποίηση  για την έκδοση των  λογαριασμών των πιστωτικών καρτών* και των στεγαστικών και καταναλωτικών σας δανείων σε e-mail που έχετε καθορίσει, διακόπτοντας την αποστολή των έντυπων λογαριασμών.
Τα ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια  είναι ήδη διαθέσιμα στο i-bank Internet Banking στην επιλογή “εμφάνιση i-bank statements” στην ενότητα «i-bank statements». 

Τι κερδίζετε:

  • Ενημερώνεστε άμεσα και δωρεάν μέσω e-mail για κάθε νέο ειδοποιητήριο που εκδίδεται.

  • Εξασφαλίζετε μεγαλύτερη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, αποκτώντας πρόσβαση στα ειδοποιητήριά σας μόνο με τη χρήση των προσωπικών σας κωδικών i-bank Internet Banking.

  • Έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στα ειδοποιητήρια των οφειλών σας, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, εφόσον το επιθυμείτε, και να κρατήσετε ιστορικό.

  • Συνεισφέρετε έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος.


    Πώς ενεργοποιείτε την υπηρεσία:


  • Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία και να διακόψετε την αποστολή των εντύπων ειδοποιητηρίων, μεταβείτε στην επιλογή “διαχείριση i-bank statements”  της ενότητας “i-bank  statements”.

  • Εμφανίζονται τα προϊόντα (πιστωτικές κάρτες, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια), για τα οποία μπορείτε να διακόψετε την αποστολή των εντύπων ειδοποιητηρίων.

  • Επιλέξτε το προϊόν για το οποίο επιθυμείτε να διακόψετε την αποστολή του έντυπου ειδοποιητηρίου και εισάγετε την διεύθυνση e-mail  όπου θα λαμβάνετε ειδοποίηση για την έκδοση του ειδοποιητηρίου.  
 
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία και να επαναφέρετε την αποστολή των έντυπων ειδοποιητηρίων των λογαριασμών σας μέσω της σχετικής επιλογής στο μενού “διαχείριση i-bank statements».

*εξαιρούνται οι κάρτες AB VISA Βασιλόπουλος και Toyota VISA