Με την «Επένδυση στα μέτρα μου» έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα πλάνο συστηματικής επένδυσης σε Αμοιβαία Κεφάλαια της Εθνικής Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. με τη χρήση πάγιας εντολής, εύκολα και με συνέπεια. Μπορείτε να επιλέξετε τα Αμοιβαία Κεφάλαια στα οποία επιθυμείτε να επενδύσετε και να ορίσετε το ποσό, τη συχνότητα των τακτικών συμμετοχών και τη διάρκεια της πάγιας εντολής.
Συγκεκριμένα μπορείτε να:
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.
Έχετε τη δυνατότητα να επενδύετε σε Αμοιβαία Κεφάλαια μέσω πάγιας εντολής ορίζοντας το ποσό, τη συχνότητα των τακτικών συμμετοχών και τη διάρκεια της επένδυσης.
Επιλέγετε ανά πάγια εντολή έως επτά (7) από τα παρακάτω Αμοιβαία Κεφάλαια της Εθνικής Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.
Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της επένδυσης, χωρίς επιβάρυνση, να:
Εισπράττεται εφάπαξ προμήθεια κατά την ενεργοποίηση της πάγιας εντολής. Ενημερωθείτε από το τιμολόγιο (link) της Τράπεζας.
Οι συναλλαγές αγοράς μεριδίων Αμοιβαίων Κεφαλαίων μέσω του προγράμματος «Επένδυση στα μέτρα μου» δεν επιβαρύνονται με προμήθεια διάθεσης ενώ για τα εν λόγω μερίδια δεν θα εισπράττεται προμήθεια σε περίπτωση εξαγοράς τους.
Μέσα από το site της Τράπεζας μπορείτε να ενημερωθείτε για το κανονιστικό πλαίσιο MiFID ΙΙ που εφαρμόζεται στις Aγορές Xρηματοπιστωτικών Mέσων.
Η Τράπεζα παρέχει τις επενδυτικές υπηρεσίες της λήψης, διαβίβασης ή/και εκτέλεσης εντολών για την κατάρτιση συναλλαγών σε χρηματοπιστωτικά μέσα/επενδυτικά προϊόντα. Η επένδυση σε χρηματοπιστωτικά μέσα/επενδυτικά προϊόντα ενέχει κινδύνους, μεταξύ αυτών, ο κίνδυνος απώλειας του αρχικού κεφαλαίου επένδυσης, για τους οποίους θα χρειαστεί οι δυνητικοί επενδυτές να ενημερωθούν κατάλληλα μέσω των εγγράφων του προϊόντος.. Οι όποιες επενδυτικές αποφάσεις πελατών δε θα πρέπει να στηρίζονται αποκλειστικά στα περιεχόμενα του παρόντος. Η διάθεση των προϊόντων γίνεται με βάση το επενδυτικό προφίλ του πελάτη.
Οι καταχωρίσεις αυτές αποτελούν διαφημιστικές ανακοινώσεις και έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε συνιστούν υπόδειξη ή/και προτροπή ή/και σύσταση ή/και πρόταση επενδυτικής στρατηγικής ή/και παροχή συμβουλής για την κατάρτιση συναλλαγών σε χρηματοπιστωτικά μέσα, ή έρευνα στον τομέα των επενδύσεων (κατά την έννοια της ισχύουσας νομοθεσίας και ως εκ τούτου δεν έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της έρευνας στον τομέα των επενδύσεων) ή χρηματοοικονομική ανάλυση ως προς τα χρηματοπιστωτικά μέσα. Περαιτέρω, δεν συνιστούν πρόσκληση ή πρόταση προς σύναψη σύμβασης ούτε υπόδειξη προς αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού μέσου.
Δεν παρέχεται οποιασδήποτε μορφής εγγύηση στο επενδυόμενο κεφάλαιο ή σε αποδόσεις ή σε μερίσματα.
Τα έγγραφα των αμοιβαίων κεφαλαίων, όπως το Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών, ο Κανονισμός, το Factsheet, το Ενημερωτικό Δελτίο, η Ετήσια και Εξαμηνιαία Έκθεση παρέχονται δωρεάν στην Ελληνική γλώσσα σε έντυπη μορφή από την Εταιρεία Διαχείρισης, το δίκτυο των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και είναι διαθέσιμα δωρεάν στην Ελληνική γλώσσα σε ηλεκτρονική μορφή στον δικτυακό ιστότοπο της ΕΘΝΙΚΗΣ Asset Management ΑΕΔΑΚ: www.nbgam.gr. Επιπρόσθετα, το Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών και το Ενημερωτικό Δελτίο είναι διαθέσιμα δωρεάν και στην Αγγλική γλώσσα σε ηλεκτρονική μορφή στον δικτυακό τόπο της ΕΘΝΙΚΗΣ Asset Management ΑΕΔΑΚ: www.nbgam.gr.Σημειώνεται ότι τα μερίδια των Αμοιβαίων Κεφαλαίων διατίθενται στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόντα μπορείτε να απευθύνεστε στα Καταστήματα της Τράπεζας, όπου τα κατάλληλα πιστοποιημένα για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών στελέχη μας είναι έτοιμα να σας παρέχουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε.
ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.
H διαδικασία ενεργοποίησης της πάγιας εντολής είναι απλή και γίνεται μέσω των Καταστημάτων της Τράπεζας.
Επισκεφτείτε σήμερα κιόλας ένα από τα Καταστήματα της Τράπεζας ή τηλεφωνήστε μας στο +30210 484 8484 από σταθερό ή κινητό, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις επενδύσεις σας σε Αμοιβαία Κεφάλαια μέσω:
Επιλέγετε ανά πάγια εντολή έως επτά (7) από τα παρακάτω Αμοιβαία Κεφάλαια της Εθνικής Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. Εθνική Asset Management ΑΕΔΑΚ
Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς επιβάρυνση να:
Εισπράττεται εφάπαξ προμήθεια κατά την ενεργοποίηση της πάγιας εντολής. Ενημερωθείτε από το τιμολόγιο (link) της Τράπεζας.
Οι συναλλαγές αγοράς μεριδίων Αμοιβαίων Κεφαλαίων μέσω του προγράμματος «Επένδυση στα μέτρα μου» δεν επιβαρύνονται με προμήθεια διάθεσης ενώ για τα εν λόγω μερίδια δεν θα εισπράττεται προμήθεια σε περίπτωση εξαγοράς τους.