Καινοτόμες ιδέες στις δύσκολες συγκυρίες

Λεπτομέρειες επεισοδίου

30 November 2021
31:07
Με ιστορία πάνω από 45 χρόνια, η ΕΤΜΕ είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακή και ελληνική επιχείρηση που επενδύοντας στην καινοτομία κατάφερε να ανοίξει τους ορίζοντές της πέρα από την ελληνική αγορά και να προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Από τα περιβαλλοντικά έργα, στα αιολικά πάρκα και τελικά στα αμυντικά προγράμματα  της ευρωπαϊκής ένωσης, η ΕΤΜΕ και ο διευθύνων σύμβουλός της Αντώνης Πέππας, μπορούν να μας μάθουν πολλά για τα ρίσκα που πρέπει (ή δεν πρέπει) να παίρνουμε, τις προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και τους συνεργάτες που πρέπει να έχουμε δίπλα μας προκειμένου να τις υπερβούμε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ακούστε και άλλα podcasts της σειράς business in the mix.

Τι είναι τελικά το Tαμείο Aνάκαμψης;

Τι είναι τελικά το Tαμείο Aνάκαμψης;

Με ποιον τρόπο θα αξιοποιήσει η Ελλάδα το μεγαλύτερο πακέτο χρηματοδότησης που έχει εγκρίνει ποτέ η Ευρωπαϊκή Ένωση; Σε αυτό το επεισόδιο του “Business in the Mix”, δίνει όλες τις απαντήσεις η κα Νίκη Κωνσταντοπούλου, Research Economist από τη Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης.
Μια ελληνική εταιρεία στη μάχη κατά του Parkinson’s

Μια ελληνική εταιρεία στη μάχη κατά του Parkinson’s

Γίνεται κάποιος που έχει μία καινοτόμα ιδέα, να βελτιώσει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων; 
Σε αυτό το επεισόδιο του Business in the Mix, παρουσιάζεται μια ιστορία ιατρικής τεχνολογικής καινοτομίας με ελληνική σφραγίδα.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα podcasts

Για να είστε ακούτε πρώτοι όλα τα podcast που αφορούν στην επιχειρηματικότητα, δώστε μας το email σας.