Όλες οι δυνατότητες που έχετε σχετικά με τα εμβάσματα, βήμα – βήμα

SWIFT Εμβάσματα – Παρακολούθηση Online

Μπορείτε να ενημερώνεστε και να εντοπίζετε τα εμβάσματά σας προς τράπεζες του εσωτερικού ή του εξωτερικού, μέσα από το Internet Banking. Πώς; Με λίγα, απλά βήματα.
Βήμα 1: Αναζητήστε τη συναλλαγή
Αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή εμβάσματος SWIFT, μπορείτε να την αναζητήσετε στην ενότητα «Λογαριασμοί» του Internet Banking.
Βήμα 2: Εντοπίστε το έμβασμα
Έπειτα, πατάτε στην επιλογή «Εντοπισμός εμβάσματος» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
Βήμα 3: Δείτε τις πληροφορίες
Στη νέα οθόνη που θα εμφανιστεί, μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για την πορεία του εμβάσματος, σε πραγματικό χρόνο.

Request for Fate - Tύχη Eμβάσματος

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη ενός εμβάσματος προς τράπεζες του εσωτερικού ή του εξωτερικού που δεν είναι μέσω Instant SEPA, έχει φύγει από την Εθνική Τράπεζα και δεν έχει ακυρωθεί. Αρκεί να είστε χρήστης Internet Banking και να έχετε πρόσβαση σε ένα λογαριασμό. Πως; Με 3 απλά βήματα.
Βήμα 1: Εντοπίστε τη συναλλαγή
Στην κίνηση του λογαριασμού επιλέξτε τη συναλλαγή και πατήστε την επιλογή «Εντοπισμός». Σημειώστε πως για εταιρικούς χρήστες με πάνω από 1 υπογραφή, απαιτείται έγκριση της συναλλαγής σύμφωνα με το εγκριτικό σχήμα της κάθε θέσης εργασίας όπως προβλέπεται από την εταιρεία.
Βήμα 2: Υποβάλετε αίτημα τύχης εμβάσματος
Εφόσον η συναλλαγή έχει GPI tracking εμφανίζονται τα στοιχεία της, και κάτω από τις πληροφορίες εμφανίζεται η Ερώτηση τύχης εμβάσματος. Πατήστε «Υποβολή τώρα».
Βήμα 3: Συμπληρώστε το OTP
Αφού συμπληρώσετε το OTP, η διαδικασία ολοκληρώνεται και θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη του αιτήματός σας σε λίγες εργάσιμες μέρες.

Remittance Amendment - Τροποποίηση Εμβάσματος

Μπορείτε να τροποποιήσετε ένα έμβασμα προς τράπεζες του εσωτερικού ή του εξωτερικού που δεν είναι μέσω Instant SEPA, έχει φύγει από την Εθνική Τράπεζα και δεν έχει ακυρωθεί. Αρκεί να είστε χρήστης Internet Banking και να έχετε πρόσβαση σε ένα λογαριασμό. Πως; Με 3 απλά βήματα.
Βήμα 1: Επιλέξτε τη συναλλαγή
Στην κίνηση του λογαριασμού επιλέξτε τη συναλλαγή και πατήστε την επιλογή «Τροποποίηση». Σημειώστε πως για εταιρικούς χρήστες με πάνω από 1 υπογραφή, απαιτείται έγκριση της συναλλαγής σύμφωνα με το εγκριτικό σχήμα της κάθε θέσης εργασίας όπως προβλέπεται από την εταιρεία.
Βήμα 2: Υποβάλετε αίτημα τροποποίησης
Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία της συναλλαγής και να υποβάλετε το αίτημά σας. Έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τον λογαριασμό του δικαιούχου (εφόσον ανήκει στην ίδια τράπεζα), το όνομα του δικαιούχου και την αιτιολογία της συναλλαγής.
Βήμα 3: Συμπληρώστε το OTP
Αφού συμπληρώσετε το OTP, εμφανίζονται τα τροποποιημένα στοιχεία και λαμβάνετε ενημέρωση πως το αίτημά σας καταχωρήθηκε με επιτυχία.

Κατεβάστε το PDF με τις αναλυτικές οδηγίες για την Ερώτηση τύχης και την Τροποποίηση Εμβάσματος.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας
Κλείσιμο
back-to-top