Νέος Πελάτης - Εγγραφή

Μπορείτε να εγγραφείτε ως νέος πελάτης, χωρίς να ανεβάσετε έγγραφα, απλά αντλώντας τα στοιχεία σας μέσω του e-gov και της υπηρεσίας KYC. Πώς; Μέσα από λίγα απλά βήματα.
Βήμα 1: Κατεβάζετε την εφαρμογή
Μπορείτε να εγκασταστήσετε την εφαρμογή του Mobile Banking από το Google play ή το App store. Στη συνέχεια, απλά ανοίγετε την εφαρμογή, επιλέγετε «Εγγραφή τώρα!» από την αρχική οθόνη, έπειτα «Γίνετε πελάτης της Εθνικής» και, τέλος, «Έναρξη εγγραφής».
Βήμα 2: Εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης
Για να συνδεθείτε στην υπηρεσία eGov-KYC, θα χρειαστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας στο Taxisnet. Η υπηρεσία θα αντλήσει τα στοιχεία σας από το gov.gr, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσετε εσείς κάποιο επιβεβαιωτικό έγγραφο.
Βήμα 3: Ελέγχετε τα στοιχεία σας
Αφού εισάγετε τους Taxisnet κωδικούς σας, θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της υπηρεσίας eGov-KYC. Εκεί ελέγχετε τα στοιχεία σας και, εφόσον το επιθυμείτε, δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην εφαρμογή για τα στοιχεία στα οποία θα αποκτήσει πρόσβαση η τράπεζα.
Βήμα 4: Ελέγχετε τα δεδομένα
Σε αυτό το στάδιο ανακατευθύνεστε στην εφαρμογή Mobile Banking και ελέγχετε όλα τα στοιχεία που αντλήθηκαν από το e-Gov-KYC. Αν εντοπίσετε ότι κάποια κατηγορία δεδομένων δεν έχει ενημερωθεί σωστά, μπορείτε να την αποεπιλέξετε και να συνεχίσετε τη διαδικασία επιβεβαίωσης μέσω του Mobile Banking, ανεβάζοντας τυχόν απαιτούμενα έγγραφα.
Βήμα 5: Ολοκληρώνετε τον έλεγχο
Τώρα, βλέπετε συμπληρωμένα τα στοιχεία που έχετε συμφωνήσει να αντληθούν, χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσετε κάποιο επιβεβαιωτικό έγγραφο.
Βήμα 6: Μιλάτε με εκπρόσωπο
Ήρθε η ώρα να μιλήσετε μέσω βιντεοκλήσης με έναν εκπρόσωπο, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησής σας. Θα πρέπει να δείξετε την ταυτότητά σας με τυπωμένους χαρακτήρες ή το ελληνικό, εν ισχύ, διαβατήριό σας.
Βήμα 7: Υπογράφετε τα έγγραφα
Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η βιντεοκλήση, υπογράφετε τα συμβατικά έγγραφα, με εγκεκριμένη ψηφιακή υπογραφή μέσω SMS που θα λάβετε.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας
Κλείσιμο
back-to-top