Ενημέρωση Στοιχείων μέσω του eGov-KYC

Μπορείτε να ενημερώσετε ή να μεταβάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία, χωρίς να ανεβάσετε έγγραφα, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής eGov-KYC. Πώς; Μέσα από λίγα, απλά βήματα.

Ενημέρωση στοιχείων σε λίγα βήματα

Είσοδος χρήστη

Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπαίνετε στο Digital Banking και από την αρχική σελίδα μεταβαίνετε στις "Ρυθμίσεις" - "Εμφάνιση προφίλ".

Κατά τη διαδικασία δεν θα χρειαστεί να υποβάλετε δικαιολογητικά.

Ενημέρωση στοιχείων
Έπειτα, επιλέγετε ενημέρωση των στοιχείων του προφίλ σας μέσω της υπηρεσίας eGov-KYC.
Αποδοχή όρων
Στη συνέχεια, ενημερώνεστε και αποδέχεστε τους όρους της υπηρεσίας.
Σύνδεση στο gov.gr
Υστερα, θα ανακατευθυνθείτε στο περιβάλλον του gov.gr όπου για να συνεχίσετε θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τους κωδικούς πρόσβασης που διαθέτετε στο TAXISnet.
Επιλογή κατηγορίας
Μετά την επιτυχημένη αυθεντικοποίησή σας, θα δείτε τα στοιχεία που μπορείτε να αντλήσετε από το eGov-KYC, με δυνατότητα να επιλέξετε την κατηγορία ή τις κατηγορίες των στοιχείων που επιθυμείτε να επικαιροποιήσετε (τα στοιχεία που μπορείτε να ενημερώσετε είναι το ΑΦΜ ή και η ταυτότητά σας, τα στοιχεία εισοδήματος, επικοινωνίας και επαγγέλματος).
Παροχή συγκατάθεσης
Κατόπιν, επιβεβαιώνετε την ορθότητα των στοιχείων που σας αφορούν και παρέχετε τη συγκατάθεσή σας στην υπηρεσία eGov-KYC για την πρόσβαση της τράπεζας στα στοιχεία σας.
Συνέχεια διαδικασίας
Σε επόμενο βήμα επιστρέφετε στο περιβάλλον του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας για να συνεχίσετε με τη διαδικασία ενημέρωσης στοιχείων.
Εισαγωγή OTP
Τώρα, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία σας και εισάγετε το OTP για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Ολοκλήρωση διαδικασίας
Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, τα επικαιροποιημένα στοιχεία θα εμφανιστούν στο Προφίλ. Τώρα, μπορείτε να εκτυπώσετε το αποδεικτικό της συναλλαγής.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας
Κλείσιμο
back-to-top