Συμμετοχή μας στα βραβεία «Her_Research

Συμβάλλοντας στην ενίσχυση του οικοσυστήματος έρευνας και  καινοτομίας συμμετείχαμε στην Τελετή Βράβευσης του 3ου κύκλου της δράσης «Her_Research». Η τελετή απονομής των βραβείων για το έτος 2024 «Her_Research», η οποία ανέδειξε τις 8 νικήτριες ερευνητικές ομάδες του Bootcamp, πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 17:00 στο stage του Περιπτέρου 15, στον Εκθεσιακό Χώρο της ΔΕΘ-HELEXPO, στα πλαίσια της έκθεσης καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας BEYOND.
 
Ο επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Δρ. Σπύρος Αρσένης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και απένειμε ένα απο τα βραβεία «Her_Research» σε μια από τις νικήτριες ερευνητικές ομάδες του τρίτου κύκλου της δράσης. Παράλληλα, η ομάδα της κα.Τζάνη Ανδρομάχης (ΕΜΠ, Σχολή Χημικών Μηχανικών) με Τίτλο Ερευνητική Πρόταση: «Πράσινοι διαλύτες για την ανάπτυξη καινοτόμου ενεργού συσκευασίας.» και η ομάδων των κκ. Καραμιχάλη Ιωάννα  και Στεφανίδου Ελένη (ΙΝΕΒ | ΕΚΕΤΑ) με Τίτλο Ερευνητική Πρόταση: «MICROFIRE: Σχεδιασμός Ψηφιακών Διδύμων (Digital Twins) πληγέντων από πυρκαγιά περιοχών με σκοπό την αναβίωση της βιοποικιλότητας και της υγείας του εδάφους μέσω της χρήσης προβιοτικών ακριβείας για φυτά.» κέρδισαν την πρόκρισή τους απευθείας στην Β’ Φάση του 15ου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας.

Η δράση #Her_Research, αποτελεί μια καινοτόμο και ανταποδοτική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας (ΣΕΓΕ), τόσο προς τα μέλη του Συνδέσμου που απασχολούνται στον τομέα της έρευνας, όσο και προς γυναίκες ερευνήτριες, που δεν έχουν ακόμη εισέλθει στον χώρο του Επιχειρείν και η δραστηριότητά τους δεν είναι ήδη υποστηριζόμενη από άλλες επίσημες δράσεις.     
Στόχος της δράσης #Her_Research είναι η ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, η πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση, η ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών, καθώς και η διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top