Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Μισθοδοτικός Value

​Το νέο προνομιακό πακέτο Μισθοδοτικός Value της Εθνικής Τράπεζας, απευθύνεται σε μισθωτούς ή συνταξιούχους του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα και είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει προνομιακή τραπεζική εξυπηρέτηση.

Στον κόσμο των προνομίων του Μισθοδοτικού Value επιλέγετε το είδος λογαριασμού που επιθυμείτε (ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο) και με μια μηνιαία πάγια συνδρομή €2 έχετε στη διάθεσή σας μία πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν ή με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους για όσο διάστημα πιστώνεται η μισθοδοσία ή η σύνταξή σας:

Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια 3 λογαριασμούς ενέργειας, ύδρευσης και σταθερής τηλεφωνίας τον μήνα, μέσω NBG Internet / Mobile Banking ή μέσω  πάγιας εντολής.
​Επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο, σε σχέση με το απλό ταμιευτήριο, με απόδοση από το 1ο ευρώ της κατάθεσης, ανεξάρτητα από το είδος  λογαριασμού.
​Αξιοποιήστε το πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Υγείας που περιλαμβάνει εξετάσεις και πρόσθετες παροχές του Συμβεβλημένου Διαγνωστικού Κέντρου. ​Ενημερωθείτε άμεσα για τις κινήσεις καρτών και λογαριασμών μέσω e-mail ή/και SMS, μέσω της υπηρεσίας i-bank alert "mini Value" που σας προσφέρει απεριόριστα email ή/και 20 sms/μήνα δωρεάν.
​Καλύψτε τις έκτακτες ανάγκες σας εύκολα και γρήγορα, με τα προνόμια που σας παρέχει το δικαίωμα υπερανάληψης (μόνο στον τρεχούμενο λογαριασμό):
Με άτοκα τα πρώτα €150 και ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο για το επιπλέον ποσό.
​Χρησιμοποιήστε την πιστωτική κάρτα  Μastercard, Visa, Gold Mastercard ή  Platinum Mastercard για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με έκπτωση 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο αγορών και δωρεάν συνδρομή για όλη τη διάρκεια τήρησης του λογαριασμού.
​Χρηματοδοτήστε τα σχέδιά σας ή καλύψτε προσωπικές σας ανάγκες μέσω του προσωπικού δανείου Ανταπόδοση και επωφεληθείτε έκπτωσης 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο.​Επιλέξτε το στεγαστικό δάνειο που σας ταιριάζει και προχωρήστε στη διαδικασία αίτησης με έκπτωση 30% στην εφάπαξ δαπάνη για έρευνα και έλεγχο αιτήματος και έγκρισης.
​Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα Κλασικό, Έξτρα και Προνομιακό και επωφεληθείτε από την έκπτωση 10% επί των μικτών ασφαλίστρων που παρέχεται από την Εθνική Ασφαλιστική.

​Υποστηρίξτε τις μελλοντικές ανάγκες του παιδιού σας, όπως η χρηματοδότηση των σπουδών του, το επαγγελματικό του ξεκίνημα ή απλά ένα πρόσθετο εισόδημα για να πραγματοποιήσει τα μικρά και μεγάλα σχέδιά του. ​Εξασφαλίστε συμπλήρωμα του εισοδήματός σας κάθε μήνα με την προθεσμιακή κατάθεση Μηνιαίο. Συνδυάσετε την ασφαλή τοποθέτηση των χρημάτων σας με την πιο ελκυστική απόδοση.

​Αποκτήστε δωρεάν τις χρεωστικές κάρτες Debit Mastercard και Debit Visa με τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, για αναλήψεις μετρητών και αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.​Χρησιμοποιήστε την προπληρωμένη κάρτα  Prepaid Visa ή το wearable-βραχιόλι i-bank payband για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, με έκπτωση 50% στο κόστος κάθε φόρτισης.
​Συνδέστε το λογαριασμό σας με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank Internet / Phone / Mobile Banking, για πληροφορίες και συναλλαγές με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις, 24/7​Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει το i-bank Pay για άμεσες μεταφορές χρημάτων και πληρωμές από το κινητό σας με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας.
​Δείτε τα αντίγραφα κινήσεων  του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά, μέσω του i-bank Internet Banking. ​Εγγραφείτε δωρεάν και συλλέξτε πόντους go4more με το άνοιγμα του λογαριασμού και τη διατήρηση κεφαλαίων, αλλά και τις αγορές με τη χρεωστική σας κάρτα και τις συναλλαγές σας στα δίκτυα i-bank.

​Εάν χρειάζεστε ένα διαχειριστικό λογαριασμό για τις συναλλακτικές σας ανάγκες, ο τρεχούμενος λογαριασμός σας παρέχει μπλοκ επιταγών. 

 

 • Χαρακτηριστικά Λογαριασμού 

  • Λογαριασμός σε €, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ λογαριασμού Ταμιευτηρίου καταθέσεων ή
    Τρεχούμενου

  • Απευθύνεται σε Φυσικά Πρόσωπα, μισθωτούς ή συνταξιούχους Φορέων του Δημοσίου Τομέα και
    επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα

  • Μηνιαίο κόστος παροχής τραπεζικών υπηρεσιών: €2

  • Απόδοση από το 1ο ευρώ της κατάθεσης, ανεξάρτητα από το είδος  λογαριασμού –Ταμιευτηρίου ή
    Τρεχούμενο

  • Προνομιακό επιτόκιο σε σχέση με το απλό Ταμιευτήριο ή Τρεχούμενο

  • Χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης

  • Εκτοκισμός ανά εξάμηνο

  • Σύνδεση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank, τις κάρτες, τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα
    της Εθνικής Τράπεζας

  • Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών (εφόσον τηρούνται οι νόμιμες και πραγματικές
    προϋποθέσεις φερεγγυότητας) και Δικαιώματος Υπερανάληψης στον Τρεχούμενο Λογαριασμό

  • Αυτόματη κατάθεση μισθοδοσίας ή σύνταξης


  Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του λογαριασμού παρέχονται στο Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης

 • Υπόλοιπα & κινήσεις

  Ενημέρωση για την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού μέσω i-bank Internet Banking (μηνιαίο ηλεκτρονικό αντίγραφο κίνησης/i-statement): δωρεάν.

  Δυνατότητα ενημέρωσης, κατόπιν αιτήματός σας, στην περίπτωση που ο λογαριασμός είναι:
      – ταμιευτηρίου, μέσω βιβλιαρίου κατάθεσης: δωρεάν.
      – τρεχούμενος, μέσω:
         - τριμηνιαίου αντιγράφου κίνησης (statement) προς τη διεύθυνση επικοινωνίας σας: δωρεάν
         - μηνιαίου αντιγράφου κίνησης στο κατάστημα (δωρεάν) ή στη διεύθυνση επικοινωνίας σας με
           χρέωση ( σήμερα 0,90€/μήνα)
         - τακτικού ημερήσιου αντιγράφου κίνησης στο κατάστημα, με χρέωση (σήμερα, 15€ / μήνα).

  Δυνατότητα δωρεάν ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για:
      – τις 7 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας, μέσω του δικτύου των i-Bank ΑΤΜ της Εθνικής
         Τράπεζας,
      – την κίνηση του λογαριασμού μέσω i-bank Internet Banking.

 • Δικαίωμα υπερανάληψης μετρητών
  Αποκτήστε ρευστότητα για κάλυψη των έκτακτων αναγκών σας με το δικαίωμα υπερανάληψης μετρητών στον τρεχούμενο λογαριασμό:

  - με δυνατότητα έγκρισης χρεωστικού υπολοίπου έως 5 μηνιαίες αποδοχές με ανώτατο ποσό τα €10.000.

  -άτοκα τα πρώτα 150€ ενώ για το εναπομένον  υπόλοιπο ισχύει έκπτωση 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο.

  Για τις νέες αιτήσεις υπερανάληψης, επωφεληθείτε του ακόμα πιο προνομιακού επιτοκίου για το πρώτο έτος ΕΚΤ+8%.
 • Συναλλαγές

  Πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας συναλλαγές με ασφάλεια και ευελιξία στα Καταστήματα της Τράπεζας και τα δίκτυα i-bank: 

  Αναλήψεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα

  Καταθέσεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και τα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών, καθώς και στo δίκτυο i-bank ATM

  Πληρωμές και μεταφορές χρημάτων: Εξοφλείστε τους λογαριασμούς σας και τακτοποιείστε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας εύκολα και γρήγορα με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας, στα ταμεία των Καταστημάτων της Τράπεζας και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank Internet / Phone / Mobile Banking και ΑΤΜ.

  Αίτηση χορήγησης μπλοκ επιταγών: Μπορείτε να την υποβάλετε στο Κατάστημα τήρησης του λογαριασμού σας ή μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank Internet και Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας. Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών παρέχεται μόνο στους τρεχούμενους λογαριασμούς, εφόσον τηρούνται οι νόμιμες και πραγματικές προϋποθέσεις φερεγγυότητας

 • Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου
  Η παροχή ασφαλιστικού Προγράμματος Προληπτικού Ελέγχου Υγείας για τον α΄ δικαιούχο  λογαριασμού «Μισθοδοτικού Value»  περιλαμβάνει:

  – Ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up) που εμπεριέχει, Γενική Αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερόλη, HDL, LDL και Αθηρωματικός δείκτης.

  – Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες εντός ή εκτός νοσοκομείου, που θα προκύψουν εξαιτίας ατυχήματος με ανώτατο όριο το ποσό των €500,00/ανά έτος ασφάλισης.

  – Επιπλέον πρόσθετες παροχές του Συμβεβλημένου Διαγνωστικού κέντρου σε προνομιακές τιμές.

  Σημειώνεται ότι:

  – Οι καλύψεις ισχύουν με την προϋπόθεση ότι ο α’ δικαιούχος είναι φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών.

  – Η ημερομηνία έναρξης ισχύος του προγράμματος είναι η ημερομηνία ανοίγματος του καταθετικού λογαριασμού.
  – Οι εξετάσεις (check-up) και οι πρόσθετες παροχές μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά από εκατόν ογδόντα (180) ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης. Ο περιορισμός ισχύει μόνο για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης.
  – Σε περίπτωση αλλαγής του είδους του Καταθετικού Τραπεζικού Λογαριασμού, όπου οι ενέργειες, για παράδειγμα, κλείσιμο του υφιστάμενου και ενεργοποίησης νέου, γίνουν εντός τριάντα (30) ημερών, θα λαμβάνεται υπ’ όψη το χρονικό διάστημα της προηγούμενης ασφάλισης για τη συμπλήρωση των εκατό ογδόντα (180) ημερών περιόδου αναμονής. Σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρείται νέα ασφάλιση με ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης η την ημερομηνία ανοίγματος του νέου λογαριασμού.
 • Ασφάλιση Οχήματος

  Παρέχεται δυνατότητα  συμμετοχής σε Πρόγραμμα Ασφάλισης Οχήματος με έκπτωση 10% επί των μικτών ασφαλίστρων που παρέχεται από την Εθνική Ασφαλιστική, στις ασφαλίσεις Ε.Ι.Χ. (Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης) και Φ.Ι.Χ. (Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης) Αγροτικής Χρήσης, εξαιρουμένων των παρακάτω καλυπτόμενων κινδύνων:

  – Για τα επιβατικά Αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης (Ε.Ι.Χ.): Θραύση Κρυστάλλων, Τοπική Ρυμούλκηση /
     Οδική Βοήθεια, Απώλεια Χρήσης οχήματος

  – Για τα Φ.Ι.Χ. Αγροτικής Χρήσης: Θραύση Κρυστάλλων, Τοπική Ρυμούλκηση / Οδική Βοήθεια,
     Εγγύηση Ασφαλίστρου, Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού

 • Υπηρεσίες i-bank Alert
  Για συναλλαγές που διενεργούνται σε λογαριασμούς α’ ζήτησης στην Τράπεζά μας για τους οποίους επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση, παρέχεται δυνατότητα  αποστολής ειδοποιήσεων (i-bank alert) μέσω:

       – e-mail: δωρεάν
       – sms: 20/μήνα, δωρεάν. 
          Τα επιπλέον sms από αυτά που σας παρέχονται δωρεάν: €0,05/sms.
 • Σύμβαση και Τιμολόγιο
 • Μεταβολή στοιχείων
  Σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) θα πρέπει να τη δηλώσετε άμεσα σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Ενημερωθείτε για τυχόν έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε, για να πιστοποιήσετε τα νέα σας στοιχεία, από τo ενημερωτικό έντυπο "Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα".
 • Πώς θα το αποκτήσετε
  Επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματα του Δικτύου της Εθνικής Τράπεζας και μπείτε στον κόσμο αποκλειστικών προνομίων και παροχών του Μισθοδοτικού Value,, ανοίγοντας ένα νέο λογαριασμό ή μετατρέποντας έναν υφιστάμενο λογαριασμό σας.
  Ενημερωθείτε για τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.), από τo ενημερωτικό έντυπο «Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα».

​- ​Τα προνόμια και οι παροχές του λογαριασμού Μισθοδοτικός Value ισχύουν μόνο για τον α΄ δικαιούχο, εκτός από την αυτόματη πληρωμή λογαριασμών που ισχύει για όλους τους δικαιούχους. 

- Τα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργήθηκαν από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμονται από το δίκτυο καταστημάτων  της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10232, Α.Μ.Ε.Ε.Α.: 311481, Αθήνα. H διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Η Τράπεζα είναι εγγεγραμμένη στο Ειδικό Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό 1028 ως ασφαλιστικός πράκτορας. 
Τα στοιχεία του Ειδικού Μητρώου δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης (Ε.ΣΗ.Π.)» Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, μέσω του οποίου μπορείτε να εξακριβώσετε την εγγραφή στο Ειδικό Μητρώο. 
Ιστότοπος Ε.ΣΗ.Π.: http://insuranceregistry.uhc.gr/.