Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Μισθοδοτικός Value

​Το νέο προνομιακό πακέτο Μισθοδοτικός Value της Εθνικής Τράπεζας, απευθύνεται σε μισθωτούς ή συνταξιούχους του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα και είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει προνομιακή τραπεζική εξυπηρέτηση.

Στον κόσμο των προνομίων του Μισθοδοτικού Value επιλέγετε το είδος λογαριασμού που επιθυμείτε (ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο) και με μια μηνιαία πάγια συνδρομή €2 έχετε στη διάθεσή σας μία πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν ή με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους για όσο διάστημα πιστώνεται η μισθοδοσία ή η σύνταξή σας:

Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια τρεις λογαριασμούς ενέργειας, ύδρευσης και σταθερής τηλεφωνίας τον μήνα, μέσω i-bank Internet ή Mobile Banking ή μέσω  πάγιας εντολής.
​Επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο, σε σχέση με το απλό ταμιευτήριο, με απόδοση από το 1ο ευρώ της κατάθεσης, ανεξάρτητα από το είδος  λογαριασμού.
​Αξιοποιήστε το πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Υγείας που περιλαμβάνει εξετάσεις και πρόσθετες παροχές του Συμβεβλημένου Διαγνωστικού Κέντρου. ​Ενημερωθείτε άμεσα για τις κινήσεις καρτών και λογαριασμών μέσω e-mail ή/και SMS, μέσω της υπηρεσίας i-bank alert "mini Value" που σας προσφέρει απεριόριστα email ή/και 20 sms/μήνα δωρεάν.
​Καλύψτε τις έκτακτες ανάγκες σας εύκολα και γρήγορα, με τα προνόμια που σας παρέχει το δικαίωμα υπερανάληψης (μόνο στον τρεχούμενο λογαριασμό):
Με άτοκα τα πρώτα €150 και ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο για το επιπλέον ποσό.
​Χρησιμοποιήστε την πιστωτική κάρτα  Μastercard, Visa, Gold Mastercard ή  Platinum Mastercard για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με έκπτωση 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο αγορών και δωρεάν συνδρομή για όλη τη διάρκεια τήρησης του λογαριασμού.
​Χρηματοδοτήστε τα σχέδιά σας ή καλύψτε προσωπικές σας ανάγκες μέσω του προσωπικού δανείου Ανταπόδοση και επωφεληθείτε έκπτωσης 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο.​Επιλέξτε το στεγαστικό δάνειο που σας ταιριάζει και προχωρήστε στη διαδικασία αίτησης με έκπτωση 30% στην εφάπαξ δαπάνη για έρευνα και έλεγχο αιτήματος και έγκρισης.
​Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα Κλασικό, Έξτρα και Προνομιακό και επωφεληθείτε από την έκπτωση 10% επί των μικτών ασφαλίστρων που παρέχεται από την Εθνική Ασφαλιστική.

​Υποστηρίξτε τις μελλοντικές ανάγκες του παιδιού σας, όπως η χρηματοδότηση των σπουδών του, το επαγγελματικό του ξεκίνημα ή απλά ένα πρόσθετο εισόδημα για να πραγματοποιήσει τα μικρά και μεγάλα σχέδιά του. ​Εξασφαλίστε συμπλήρωμα του εισοδήματός σας κάθε μήνα με την προθεσμιακή κατάθεση Μηνιαίο. Συνδυάσετε την ασφαλή τοποθέτηση των χρημάτων σας με την πιο ελκυστική απόδοση.

​Αποκτήστε δωρεάν τις χρεωστικές κάρτες Debit Mastercard και Debit Visa με τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, για αναλήψεις μετρητών και αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.​Χρησιμοποιήστε την προπληρωμένη κάρτα  Prepaid Visa ή το wearable-βραχιόλι i-bank payband για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, με έκπτωση 50% στο κόστος κάθε φόρτισης.
​Συνδέστε το λογαριασμό σας με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank Internet / Phone / Mobile Banking, για πληροφορίες και συναλλαγές με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις, 24/7​Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει το i-bank Pay για άμεσες μεταφορές χρημάτων και πληρωμές από το κινητό σας με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας.
​Δείτε τα αντίγραφα κινήσεων  του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά, μέσω του i-bank Internet Banking. ​Εγγραφείτε δωρεάν και συλλέξτε πόντους go4more με το άνοιγμα του λογαριασμού και τη διατήρηση κεφαλαίων, αλλά και τις αγορές με τη χρεωστική σας κάρτα και τις συναλλαγές σας στα δίκτυα i-bank.

​Εάν χρειάζεστε ένα διαχειριστικό λογαριασμό για τις συναλλακτικές σας ανάγκες, ο τρεχούμενος λογαριασμός σας παρέχει μπλοκ επιταγών. 

 

  • Χαρακτηριστικά Λογαριασμού 
  • Υπόλοιπα & κινήσεις
  • Δικαίωμα υπερανάληψης μετρητών
  • Συναλλαγές
  • Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου
  • Ασφάλιση Οχήματος
  • Υπηρεσίες i-bank Alert
  • Σύμβαση και Τιμολόγιο
  • Μεταβολή στοιχείων
  • Πώς θα το αποκτήσετε

​- ​Τα προνόμια και οι παροχές του λογαριασμού Μισθοδοτικός Value ισχύουν μόνο για τον α΄ δικαιούχο, εκτός από την αυτόματη πληρωμή λογαριασμών που ισχύει για όλους τους δικαιούχους. 

- Τα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργήθηκαν από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμονται από το δίκτυο καταστημάτων  της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10232, Α.Μ.Ε.Ε.Α.: 311481, Αθήνα. H διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Η Τράπεζα είναι εγγεγραμμένη στο Ειδικό Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό 1028 ως ασφαλιστικός πράκτορας. 
Τα στοιχεία του Ειδικού Μητρώου δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης (Ε.ΣΗ.Π.)» Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, μέσω του οποίου μπορείτε να εξακριβώσετε την εγγραφή στο Ειδικό Μητρώο. 
Ιστότοπος Ε.ΣΗ.Π.: http://insuranceregistry.uhc.gr/.