Αθανάσιος Ζαρκαλής

Αθανάσιος Ζαρκαλής

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Βιογραφικό σημείωμα

Ο κ. Αθανάσιος Ζαρκαλής (γεννηθείς το 1969) διορίστηκε ως Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της ΕΤΕ τον Ιούλιο του 2022.

Με περισσότερα από 30 χρόνια σε ποικίλα και άκρως ανταγωνιστικά επιχειρηματικά περιβάλλοντα, 20 εκ των οποίων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ο κ. Ζαρκαλής διαθέτει μεγάλη εμπειρία έχοντας υπηρετήσει σε θέσεις αυξημένης ευθύνης, με αποκορύφωμα τον πιο πρόσφατο ρόλο του ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στην WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. (2009-2022). Ο κ. Ζαρκαλής ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCG) (Procter & Gamble, Tasty Goods, Ford James Corporation), όπου παρέμεινε μέχρι το 1999, οπότε και μεταπήδησε στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Στην 20ετή καριέρα του στις τηλεπικοινωνίες, ανέλαβε θέσεις αυξημένης ευθύνης, αρχικά στον εμπορικό τομέα της Vodafone Ελλάδας και στη συνέχεια (2007) στην Hellas Online (HOL) ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο κ. Ζαρκαλής είναι κάτοχος πτυχίου Χημικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα), καθώς και Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Delaware (ΗΠΑ) και MBA από το Henley Business School (Ηνωμένο Βασίλειο).

Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top