Στην Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνουμε διαρκώς πρωτοβουλίες για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο αύριο. Συμμαχούμε με φορείς και ιδρύματα για την υλοποίηση δράσεων που συνδράμουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την πρόληψη και την ανάπλαση.

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στηρίζουμε την πρωτοβουλία του ΜΚΣ Δεσμός, της WWF Ελλάς και του HIGGS (Higher Incubator Giving Growth & Sustainability) και ενδυναμώνουμε εθελοντικές ομάδες δασοπυροπροστασίας σε ολόκληρη τη χώρα, εστιάζοντας στην κατάλληλη κατάρτισή τους αλλά και την παροχή του απαιτούμενου εξοπλισμού, προκειμένου να συνεχίσουν το ζωτικής σημασίας έργο τους για το περιβάλλον. Μαθαίνω περισσότερα.

Επιπλέον, μέσω της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, ενισχύσαμε την θωράκιση της χώρας κατά την αντιπυρική περίοδο 2022, συμμετέχοντας στη μίσθωση και συντήρηση ενός αεροσκάφους πυρόσβεσης, καθώς και του πληρώματός του. Μαθαίνω περισσότερα.

Ακόμη, αναλαμβάνουμε δράση για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας, όντας  επίσημοι χορηγοί της εκπόνησης του συνολικού της "Master Plan".

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, καθημερινά, αναλαμβάνοντας και υλοποιώντας όλο και περισσότερες δράσεις. 

Στη μάχη για ένα πιο βιώσιμο αύριο, είμαστε σύμμαχοι. 

Γνωρίστε μας καλύτερα

Ανακαλύψτε τις δράσεις, τα νέα, το όραμα και τις αξίες μας.

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Δείτε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Μαθαίνω περισσότερα
 Μελέτες και Οικονομικές Αναλύσεις

Μελέτες και αναλύσεις

Όλες οι αναλύσεις, οι μελέτες και οι εκτιμήσεις μας είναι διαθέσιμες online.
Μαθαίνω περισσότερα
Ενημέρωση Επενδυτών

Εξυπηρέτηση θεσμικών επενδυτών

Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της Διεύθυνσης Επενδυτικών Σχέσεων.
Μαθαίνω περισσότερα
Η εταιρική μας διακυβέρνηση

Εταιρική Διακυβέρνηση

Μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για την εταιρική διακυβέρνησή μας.
Μαθαίνω περισσότερα
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top