Στην Εθνική Τράπεζα, από το 1841, δραστηριοποιούμαστε στην αγορά με γνώμονα τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποτελώντας πυλώνα σταθερότητας και ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών που στοχεύουν στην αποτελεσματική και πληρέστερη κάλυψη των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών μας, ιδιωτών και επιχειρήσεων και επιδιώκουμε τη μέγιστη δυνατή εμπειρία και ικανοποίησή τους.

Η επόμενη μέρα στην εξυπηρέτηση.

 • Συνδράμουμε στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων

Στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας για την απρόσκοπτη παροχή ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις που επενδύουν στην ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και οδηγούν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, στηρίζουμε και ενισχύουμε σημαντικά το ελληνικό επιχειρείν με στοχευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία.

 • Eνισχύουμε τις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες

Στο πλαίσιο στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών (αφορά επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών μέχρι € 2,5 εκατ.), για την ενίσχυση των αναπτυξιακών επιχειρηματικών δράσεών τους, αναλαμβάνουμε σχετικές πρωτοβουλίες με την προσφορά των κατάλληλων προϊόντων για τις ανάγκες τους

Είμαστε πάντα κοντά σας με αξιόπιστους και αποτελεσματικούς τρόπους εξυπηρέτησης

 • Ολοκληρωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα
 • Σύγχρονες και εξελιγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής για ιδιώτες και επιχειρήσεις
 • Καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση
 • 356 καταστήματα και 1.476 ΑΤΜ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας
 • Προσωπική εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη μας ομάδα
 • 183 χρόνια

  Ιδρύθηκε το 1841
 • 6 εκατομμύρια

  Πελάτες
 • 7.889

  Εργαζόμενοι στον Όμιλο
 • 2.9 εκατομμύρια

  Ενεργοί χρήστες Digital Banking τον τελευταίο χρόνο
 • Με «περιβαλλοντικά υπεύθυνα» προϊόντα, περνάμε στην επόμενη μέρα

Αντιλαμβανόμαστε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και με βάση τις επιχειρησιακές δυνατότητες και την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει την κουλτούρα μας, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε μια σειρά από «περιβαλλοντικά υπεύθυνα» προϊόντα για να διασφαλίσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα του πλανήτη. 

 • Δίπλα και στον αγροτικό τομέα

Αναγνωρίζοντας τη δυναμική του αγροτικού τομέα ως βασικού πυλώνα του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας, αλλά και τα περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης αυτού, εφαρμόζουμε διευρυμένο σχέδιο δράσης για τη στήριξη και τη βιώσιμη ανάπτυξή του, με χρηματοδοτικά εργαλεία και λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των τραπεζικών εργασιών.

 • Ενθαρρύνουμε  την Καινοτομία & Τεχνολογία: Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας «NBG Business Seeds»

Τον Ιούνιο του 2014 δημιουργήσαμε το πρόγραμμα NBG Business Seeds. Στόχος μας η ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και η δημιουργία δυναμικών, εξωστρεφών επιχειρήσεων, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία θέσεων εργασίας, ανεξάρτητα από το στάδιο ωρίμανσής τους. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες στα πρώτα βήματά τους με έτοιμο ή πιλοτικό προϊόν, εταιρείες που παρουσιάζουν ήδη πελατολόγιο και έσοδα, αλλά και ώριμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις με σημαντικά έσοδα, με ιδέες που δεν έχουν ακόμη μετουσιωθεί σε επιχειρηματικό σχέδιο ή και με επιχειρηματικά σχέδια που χρήζουν βελτίωσης.

 • Δεσμευόμαστε για την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Στην Εθνική Τράπεζα λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα πελατών, εργαζομένων, προμηθευτών και μετόχων, και φροντίζουμε για τη θεμιτή και νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την ασφαλή τήρησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) και το ειδικότερο ρυθμιστικό πλαίσιο εφαρμογής του.

Μάθετε περισσότερα

 • Δεσμευόμαστε και  φροντίζουμε  για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας των συναλλαγών

Έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις στην ασφάλεια των συστημάτων μας, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, τη μεγαλύτερη απόδειξη της εμπιστοσύνης των πελατών μας αποτελεί ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των χρηστών των υπηρεσιών Internet, Phone και NBG Mobile Banking.

Μάθετε περισσότερα

 • Εξασφαλίζουμε τη διαφάνεια και την υπεύθυνη πληροφόρηση

Δίνουμε μεγάλη σημασία στη σωστή πληροφόρηση των πελατών μας και φροντίζουμε, μέσω του προσωπικού και του συνόλου των διαδικασιών μας, ώστε αυτή να παρέχεται με διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Μάθετε περισσότερα

 • Φροντίζουμε  για την άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες μας

Η βέλτιστη εμπειρία κατά την εξυπηρέτησή σας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Στο πλαίσιο αυτό, διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο εξυπηρέτησης σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ παράλληλα παρέχουμε  ψηφιακά κανάλια που καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσα από εξελιγμένα ψηφιακά δίκτυα, διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, από οπουδήποτε, μέσω τηλεφώνου -σταθερού ή κινητού-, Internet, ΑΤΜ και APS. 

Τα καταστήματά μας

Digital Banking

 • Επικοινωνούμε αποτελεσματικά

Για όλους εμάς, βασικός μας στόχος είστε εσείς και η άριστη εξυπηρέτησή σας. Γι’ αυτό σας παρέχουμε τα απαραίτητα κανάλια επικοινωνίας, ώστε να μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις/σχόλια/παράπονα ή να λαμβάνετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Οποιοδήποτε παράπονο, εκφρασμένο είτε γραπτά είτε προφορικά, κάθε πρόταση βελτίωσης ή σχόλιο αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, διερευνάται ενδελεχώς και απαντάται το συντομότερο δυνατό. Στόχος μας η έγκαιρη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σας και η εδραίωση και διασφάλιση μίας ουσιαστικής σχέσης εμπιστοσύνης μαζί σας. 

Φόρμα παραπόνου

Η επόμενη μέρα στην εξυπηρέτηση.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Ανακαλύψτε τις δράσεις, τα νέα, το όραμα και τις αξίες μας.

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Δείτε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Μαθαίνω περισσότερα
 Μελέτες και Οικονομικές Αναλύσεις

Μελέτες και αναλύσεις

Όλες οι αναλύσεις, οι μελέτες και οι εκτιμήσεις μας είναι διαθέσιμες online.
Μαθαίνω περισσότερα
Ενημέρωση Επενδυτών

Εξυπηρέτηση θεσμικών επενδυτών

Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της Διεύθυνσης Επενδυτικών Σχέσεων.
Μαθαίνω περισσότερα
Η εταιρική μας διακυβέρνηση

Εταιρική Διακυβέρνηση

Μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για την εταιρική διακυβέρνησή μας.
Μαθαίνω περισσότερα
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top