Η Τράπεζα Σήμερα

Η νέα μας εταιρική εικόνα δεν βασίζεται απλά σε ένα ανανεωμένο λογότυπο, αλλά σε ένα πλούσιο οπτικό σύστημα, όπου το σχήμα της έλλειψης κυριαρχεί και «απλώνεται» σε κάθε έκφανση και έκφραση της Τράπεζάς μας.

Εθνική Τράπεζα. Η Τράπεζα Σήμερα

Μια σύγχρονη Τράπεζα
Μια Τράπεζα σε διαρκή εξέλιξη
Με επίκεντρο τους πελάτες μας, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την ανάπτυξη όλων.

Η μεγάλη αλλαγή της Εθνικής μας Τράπεζας είναι εδώ. Mέσα από σύγχρονες, ψηφιακές υπηρεσίες για τα καθημερινά και ανθρώπους εμπιστοσύνης για τα μεγάλα.

Με επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών, των εργαζομένων, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος και με δέσμευση να υποστηρίζει τις νέες ιδέες και όσα μας πηγαίνουν μπροστά, η Εθνική Τράπεζα αποτελεί έναν πόλο σταθερότητας που έχει εξελιχθεί σε καταλύτη ανάπτυξης και αυτή τη στιγμή ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της.

Η Εθνική μας Τράπεζα είναι μια Τράπεζα με μοναδική ιστορία αλλά και δυναμικό μέλλον. Αυτή τη νέα εποχή σηματοδοτούμε με ένα νέο λογότυπο που συνοδεύεται από πλήρη ανανέωση της εταιρικής μας εικόνας.

Αυτή είναι η Εθνική μας Τράπεζα. Αυτή είναι η Τράπεζα Σήμερα.

Τι σημαίνει η νέα εικόνα μας

 

Η δυναμική και η πρόοδος της Εθνικής Τράπεζας αναδεικνύεται πλέον και στην εικόνα μας. Οι βασικές αρχές πίσω από τη δημιουργία της νέας εταιρικής μας ταυτότητας ακολουθούν και εκφράζουν την εξέλιξη των τελευταίων ετών. Η νέα ταυτότητα:

  • δημιουργήθηκε με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο αλλά και με έντονο σεβασμό στην ιστορία.  Αντανακλά τη δύναμη, τη γνώση, την εμπειρία των 183 ετών παρουσίας στη χώρα και τη δέσμευση να καθοδηγεί εμπνευσμένα.
  • «φωτίζει» όλα τα δυνατά της σημεία, εκείνα που διαφοροποιούν την Εθνική Τράπεζα διαχρονικά αλλά και αυτά που γεννήθηκαν τα τελευταία χρόνια, με συστηματική, μεθοδική δουλειά.
  • εκφράζει τη σύγχρονη τραπεζική εμπειρία που βασίζεται στη συνδεσιμότητα, την προσβασιμότητα, την απλότητα και τη διαρκή καινοτομία, με επίκεντρο τον πελάτη και τις εξατομικευμένες ανάγκες, ανησυχίες και όνειρά του.
  • αποτυπώνει την Εθνική Τράπεζα Σήμερα. Έναν ζωντανό οργανισμό, έναν ηγέτη που συναισθάνεται κάθε πελάτη, που νοιάζεται για τα μεγάλα κοινωνικά αιτήματα και που λειτουργεί υπεύθυνα απέναντι στο περιβάλλον.
Milonas

«Η νέα εικόνα της Τράπεζας σηματοδοτεί τη νέα ταυτότητα, τη νέα εποχή και συγχρόνως αναδεικνύει τη μεγάλη αλλαγή που έχει συντελεστεί στην τράπεζα τα τελευταία χρόνια.»

Γκίκας Χαρδούβελης
Πρόεδρος Δ.Σ.

Moliviatis

«Η αλλαγή στην εταιρική μας εικόνα έρχεται να επισφραγίσει τις ουσιαστικές αλλαγές που έχουμε πετύχει τα τελευταία 5 χρόνια.»

Παύλος Μυλωνάς
Διευθύνων Σύμβουλος – CEO

Η νέα μας καμπάνια γι’ αυτό που είναι η Εθνική Τράπεζα σήμερα.

back-to-top