Στην Εθνική Τράπεζα, συνεχίζοντας τη διαχρονική μας παράδοση στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, είμαστε έμπρακτα δίπλα σε επτά κορυφαίους αθλητές μας στον σπουδαίο αγώνα που δίνουν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να αναδείξουν την Ελλάδα στον χάρτη του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο πρωταθλητισμός είναι ιδιαίτερα απαιτητικός σωματικά, ψυχικά αλλά και οικονομικά. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε κατάλληλα ακόμα περισσότερους αθλητές μας ώστε να συνεχίζουν απερίσπαστοι τη σημαντική τους προσπάθεια για διακρίσεις σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Στεκόμαστε υπερήφανα δίπλα στον Κριστιάν, τη Σπυριδούλα, τη Μαρία, τον Μιχάλη, τον Μίλτο, την Ελίνα και τον Χρήστο σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και όμορφη πορεία τους. Καλή επιτυχία σε όλους-το ταλέντο, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σας μας κάνουν όλους περήφανους! 

Είμαστε σταθερά δίπλα σε κάθε τι που αξίζει, για ένα καλύτερο αύριο. Έτσι περνάμε στην επόμενη μέρα.

Οι αθλητές μας

Σπυριδούλα Καρύδη

Κριστιάν Γκολομέεβ

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ από το 2012 «βουτά στα βαθιά» με επιτυχία, όντας σταθερά μέλος της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και πλέον κυνηγάει το όνειρο της 4ης διαδοχικής συμμετοχής του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός που θα λάβει χώρα στο Παρίσι το 2024. Κατέχει σημαντικά πανελλήνια ρεκόρ στο ελεύθερο 50 μέτρων και την πεταλούδα. Μαθαίνω περισσότερα.

Σπυριδούλα Καρύδη

Σπυριδούλα Καρύδη

Η Σπυριδούλα Καρύδη θεωρείται ήδη από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως στο άλμα εις τριπλούν για την ηλικία της, καθώς πρόσφατα μπήκε στην κορυφαία 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης του αθλήματος. Καταφέρνει με επιτυχία να συνδυάζει τις σπουδές της με την προετοιμασία για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μαθαίνω περισσότερα.

Μαρία Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας αυτή τη στιγμή, και ίσως η σπουδαιότερη όλων των εποχών. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης (WTA), με κορυφαία στιγμή μέχρι τώρα την ανέλιξή της στο νούμερο 3. Στόχος της είναι η κατάκτηση ενός Grand Slam. Μαθαίνω περισσότερα.

Μιχάλης Σεΐτης

Μιχάλης Σεΐτης

Ο Μιχάλης Σεΐτης αποτελεί τον κορυφαίο Έλληνα εκπρόσωπο του στίβου Παραολυμπιονικών. Έχει πετύχει δύο παγκόσμια ρεκόρ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, καθώς και μία σειρά από πολύ σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο. Μαθαίνω περισσότερα.

Μίλτος Τεντόγλου

Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε με φόρα στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα και μέσα σε λίγα χρόνια έχει βρεθεί στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο άλμα εις μήκος. Έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς και κάθε χρυσό μετάλλιο σημαντικής διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές. Μαθαίνω περισσότερα.

Ελίνα Τζένγκο

Ελίνα Τζένγκο

Η Ελίνα Τζένγκο  έχει καταφέρει από πολύ μικρή ηλικία να πρωταγωνιστεί στο άθλημα του ακοντισμού, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Κένυα, με απώτερο στόχο της να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας στο Παρίσι το 2024. Μαθαίνω περισσότερα.

Χρήστος Φραντζεσκάκης

Χρήστος Φραντζεσκάκης

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πολλά υποσχόμενους αθλητές σφυροβολίας στον κόσμο, με τις βολές που έχει πετύχει το τελευταίο διάστημα να τον έχουν φέρει στο νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης. Ζει και προπονείται στα Χανιά, προετοιμαζόμενος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Μαθαίνω περισσότερα.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Ανακαλύψτε τις δράσεις, τα νέα, το όραμα και τις αξίες μας.

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Δείτε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Μαθαίνω περισσότερα
 Μελέτες και Οικονομικές Αναλύσεις

Μελέτες και αναλύσεις

Όλες οι αναλύσεις, οι μελέτες και οι εκτιμήσεις μας είναι διαθέσιμες online.
Μαθαίνω περισσότερα
Ενημέρωση Επενδυτών

Εξυπηρέτηση θεσμικών επενδυτών

Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της Διεύθυνσης Επενδυτικών Σχέσεων.
Μαθαίνω περισσότερα
Η εταιρική μας διακυβέρνηση

Εταιρική Διακυβέρνηση

Μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για την εταιρική διακυβέρνησή μας.
Μαθαίνω περισσότερα
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top